- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учене в чужбина
Желанието ми е да уча за 1 година при приемно семейство в Русия(10-ти клас съм ).Знам че има такива възможности и бих желал от догодина да отида.Ще ви бъде благодарен ако ми кажете от къде мога да намеря информация.![]()
Не знаех че може и такаако е така и аз искам в Англия или САЩ
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Да със сигурност има.Даже две момичета от съседния клас отидоха тази година в Германия.Ако може някой да ми даде неква информация за Русия.![]()
12 клас съм.. Незнам какво мислите по въпроса, но мисля да уча Медицина в Шотландия.. Там бях цяло лято (сестра ми живее там) и всичко е окей.. Много добри възможности.. Шотландия е единствената държава, в която се учи без пари! Даже ти намират квартира и работа... А и мисля, че някои хора даже и пари получават от държавата за това че учат там... Може да намерите много информации от интернет.. Имам много познати, които учат там и не е толкоз трудно щом си грамотен човек и малко чаткаш от Английски език... Ако имате възможности просто да учиш в чужбина е нещо невероятно да го знаете от мен! Ако някой има въпроси по тази тема нека да ми пише, ще му помогна колкото се може !)
е верно ли ?! аз още съм 10ти клас и мисля туризъм да уча .. но все още се чудя къде , ако наистина е така , ще си поразровя ..![]()
Амии може да провериш в интернет или ако имаш познати да ги питаш.. Все още има доста време за теб, но когато искаш може да ми пишеш.. До година живот и здраве ще съм там...![]()
Други мнения?
Глупости.Първоначално написано от Rapunzel
И аз мисля че е много яко да учиш в чужбина, първо че ще научиш езика много добре, второ ти дава моного по-добри възможности след това.Сега с наште обмисляме да ходя да уча някъде. Принципно аз искам в Англия мога да завърша средното там Има доста програми, зависи къде и какво искаш да учиш.Аз съм се спряла на едно средно училище в Англия - Kingham Hill School, по програма на Скай Лайнс.Училището е доста престижно и много ми се ще да уча там![]()
Nothing Last Forever
Ами то е яко в Англия,обаче наште държат страната да е Русия,защото баба ми е рускиня и да може да ме вижда.Главно търся информация за Русия.![]()
![]()
Ако имаш познати може да ги питашПървоначално написано от PinkPan7her
преди месец бях там и лично отидох да питам
![]()
Ами по принцип наште са готови да платят за такъв вид обучение само,че не мога да намеря от къде да проверя.
Шотландия далеч НЕ е единствената страна, в която обучението е безплатно.
Ако можете да ми кажете некви фирми или организации свързани с такъв вид обучение.
Други мнения?![]()
![]()
![]()