.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Курс по история

Здравейте на всички Предварително се извинявам, ако пускам темата, не където трябва и ако има вече такава, но лично аз не намерих... Таа да ви попитам има ли някой, който се е записал на курса по история към Софийския Университет, който започва от 15.10??? Също така искам да попитам дали има някой, който вече го е посещавал, за да сподели мнение и опит...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да дадеш толкова пари за това?

Не съм посещава и мисля, че индивидуалните уроци са по-добър вариант. Може сама да се готвиш и от време на време да посещаваш някой учител за напътствия.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

В началото мислех да се готвя сама, но честно казано мисълта, че трябва да развивам теми малко ме стресна... С тестовете се справям без особени проблеми, но темите ме плашат затова се реших на този курс...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от princess93kk
    В началото мислех да се готвя сама, но честно казано мисълта, че трябва да развивам теми малко ме стресна... С тестовете се справям без особени проблеми, но темите ме плашат затова се реших на този курс...

Тогава ти стискам палци.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Благодаря ти от сърце

Лично съм ходила на курсове при учител по история за темите. Не мисля, че е задължително на самия курс към университета. Може да си намериш добър учител, който има разработени теми и да си ги учиш Иначе успех, много четене те чака .

Аз пуснах темата, но вече имам информация от първа ръка и реших да разкажа.. Тааа бях на курса вчера от 9:00 д0 13:00. Влязоха двама професори единият ни въведе накратко в материята и ни запозна със самата структура на изпита, другият ни чете първата лекция. Другата важна подробност, която предлага курса е възможността преподавателите да рецензират всяка една твоя тема...

Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Лично съм ходила на курсове при учител по история за темите. Не мисля, че е задължително на самия курс към университета. Може да си намериш добър учител, който има разработени теми и да си ги учиш Иначе успех, много четене те чака .
    Благодаря тиии :P:P:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си