- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбен съм в момиче от форона...
проблема е че си има гадже и е прекалено красива за мене...
някакъв съвет да ми дадете?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да,откажи се
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Първоначално написано от gabri3lla
![]()
![]()
![]()
Бъди себе си
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Обясни й се в любов пред целия форон!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ОТлюби я ..![]()
Свършиха се свободните момиета или к'во?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
намери и "скупето" и там и се обяснявай, а ако не стане, още една темичка да пуснеш![]()
добре си се справил
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Aма тя май знае :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
може и да знае, не съм много сигурен
Кажи ми коя е. Аз ще говоря с нея.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
абсолютно съм сериозен.Първоначално написано от miminko
Как неПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
мии не знам дали е сериозна връзка, то за някои е много относително тва понятие ;дПървоначално написано от miminko
иначе верно е красива, макар че някои от форона не я харесват.
Коя е...?
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
май е към 18, не съм сигуренПървоначално написано от miminko
изчерпиха ли се съветите?
прати й ЛС, че искаш да й пръснеш шпионката.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от FuckedUp
Като ти видя подписа и ми иде да те прасна с някой тиган!![]()
turazo, просто си се влюбил от снимка или си познаваш момичето като приятелче?
от няколко снимкиПървоначално написано от ledenakrasota
Добре! По по-различен начин не си я виждал? Не сте си писали по эейс, скайп? Нещо по-редовно?Първоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от crowberry
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
и аз да питамПървоначално написано от crowberry
![]()