- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 4 очи !
Абее защо като искам да заговоря момиче което харесвам ме е срам като ме погледне в очите и направо..![]()
Even in darkness a keen spirit discovers light
Защото си комплексирана мъжка п*тка.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Защото си комплексирана мъжка п*тка.
![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
еее, изпреварихте ме, баси![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Щото си мислиш, че момичетата сме човекоядци, които най-напред ще ти изтръгнат сърцето и ще го сдъвчат. Нда..много филми гледам...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Нека нека...еййй така да ви е срам и да пропускате малкото шансове за истинско щастие в живота !
Нахвърли й се! Ще й хареса!Покажи Тарзана в себе си
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1Първоначално написано от AFL
Не знам, ама днешно време мъже, жени не виждам къде е разликата.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
+1Първоначално написано от ledenakrasota
+2Първоначално написано от extreme16