.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моля за съвет

Здравейте, значи има 1 момиче което харесвам и мисля че и тя ме харесва.Тя е от съседният град и сме се виждали няколко пъти , но почти всеки ден си пишехме в skype и fb и по телефона си говорихме доста често. Но изведнъж вчера гледам че ме е блокнала и в skype и fb , а предишната вечер си писахме доста време и нито сме се скарали нито нищо. Аз и писах в fb , но тя не ми отвърна и се чудя има ли смисъл да и звъня.. но ми е много чудно как така както си говорихме хубаво изведнъж ме блокира на всякъде.. таа не знам какво да правя сега , ако може някой съвет

Почнала е да се привързва, уплашила се е и те блокира. Обади и се, ако толкова много я харесваш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Почнала е да се привързва, уплашила се е и те блокира. Обади и се, ако толкова много я харесваш.
    и аз така мисля , но според мен ако я харесваш много и се обади , само гледай да не бъдеш натрапчив

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Обади се, дръж се нормално и някаде из разговора попитай кво става, що те е резнала в фб и скайп, ако въобще ти вдигне. 0о

Супер фен Аватара на Shines
    Ако наистина мислиш, че изпитваш някакви чувства към нея и се обади, но както ти казаха подходи много стриктно, да не излезеш накрая черната овца !

Град
    Red-Sky HQ
    Ако толкова много я обичаш и имаш смелостта попитай някоя нейна приятелка къде точно живее и отиди при нея...100% ще си оправите взаимоотношенията,ако ли пък не...и се обади от скрит номер..като ти вдигне говори нормално а не отчаяно
    обичай ме или ще те накарам да ме обичаш..

Цитирай Първоначално написано от Hydro
    Ако толкова много я обичаш и имаш смелостта попитай някоя нейна приятелка къде точно живее и отиди при нея...100% ще си оправите взаимоотношенията,ако ли пък не...и се обади от скрит номер..като ти вдигне говори нормално а не отчаяно
    +1

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако те е харесвала поне малко,нямаше да те блокне от всякъде.

Приеми го и си намери момиче от твоя град.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ако те е харесвала поне малко,нямаше да те блокне от всякъде.

Приеми го и си намери момиче от твоя град.
    Трудно е ,но е най-добрият вариант

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Цитирай Първоначално написано от Hydro
    Аз пък примерно не вдигам на скрити номера, ако и оная мацка като мен? Ко прай тогаа? Btw моята история е подобна само че ролите тука са ни разменени...

.. DaKid ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Seattle
    Обади се, дръж се нормално и някаде из разговора попитай кво става, що те е резнала в фб и скайп, ако въобще ти вдигне. 0о
    +1

Първо виж какъв е проблема
    Не съм перфектен но си струвам!

anonymous708973
    Guest
    Изключително е незряло да си отрежеш контактите с някого и то без да благоволиш да го осведомиш за причината. Не се занимавай.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Изключително е незряло да си отрежеш контактите с някого и то без да благоволиш да го осведомиш за причината. Не се занимавай.
    И аз така мисля, най ме дразни това че както си говорихме и на следващия ден блок от всякъде. Поне да беше казала нещо, не сега да са чудя за кво ме е блокирала, дали иска да провери дали се интересувам от нея като я потърся или просто не иска нищо

Град
    Шоколандия.
    Харесала те е доста и е видяла че си харесал на няква мацка снимките....

.. DaKid ..

Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    Харесала те е доста и е видяла че си харесал на няква мацка снимките....
    хах може, щото я базиках че 1 нейна приятелка и много хубава и трябва ме запознае с нея и малко се разсърди .. ама довечера ще и се обадя да видя що така ме отряза от всякъде

Град
    Шоколандия.
    Може да има проблем с компа не знам, опитай, пък.. няя незаменими хора.

.. DaKid ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си