- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са момчетата?
Едно момче да има, само едно! Да те хване, да те награби! Хубаво да те разтърси!Само п***вци бе !
![]()
"Може ли тва?" "Ми онова..." *лигавниче*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има всякакви хора за всекиго.
Първоначално написано от extreme16
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
За съжаление това е самата действителност, но за всеки влак си има пътници.
Този пъстър свят...
за жалост е така но какво да се прави![]()
Как искаш да те награби и да те разтърси?С тупаници и шутове или с ... ?Първоначално написано от ledenakrasota
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ей, Valento, къде се затри. Не съм те виждал наскоро из "Спорт и здраве"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ее аз съм тука хах момче съм;д и мога да кажа сериозно при това
Първоначално написано от Valento
![]()
Ти да не си гей?
![]()
Като искаш да те "награбят и разтърсят" си намери мъж! Не момче..
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Как го нападна човека. Виж ся, аз, например, съм съвършено хетеросексуален. Но "истински мъж" по вашите разбирания, не съм, не мога и да бъда, не ми е присъщо.Първоначално написано от ledenakrasota
повечето са така момичетата искат свестни момчета и обратно но рядко става
По тази тема може да се разтягат доста локуми, ставаше въпрос, че вече е рядко да се срещне истинско момче или мъж да го наречем както едно време, същото се отнася и за нежният пол..
Да и това е наистина жалко... а още по жалко е, че никой не иска да се променя. На всеки му е добре да е простак, да е кифла, да е курвар, да е курва и т.н. Джентълмени - тук таме. Дами - тук таме. Извод? Ше има да целуваш милион жаби, докато не намериш принца. А това сигурно ще стан екогато си на 30, и всички са поузряли малко.Първоначално написано от Shines
Пръски мозък се сивеят
Точно така...Жалко обаче, че някои хора и на 30 пак не успяват да се съвземат.. Положението е плачевно, променяме ме се, но лошото е, че не откъм добрата страна..Първоначално написано от Luidgie
Нямам време от занимавки,подхванал съм един проект на една цивилна ралиджийка и сядам от дъжд на вятър ...Първоначално написано от Chacho
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Дам... направо да те хване яд, че живееш сега а не преди 30 години...Първоначално написано от Shines
Пръски мозък се сивеят
Мхм..нямало е мамо, тате купи ми онова, това..Работи ли са по цял ден, труди ли са се, не са ходили по дискотеките, да се фука всеки на другарчето, кой какво му взели, кой коя ''забил'' и тн..Мъжът си е бил мъж, знаел си задълженията, жената си е била жена!А сега, ходи разбери кой, кой е..
Мани, че се отчайвам! Са романтика е да те награбят за задника или да ти бъркат в "балкона". Никой не си прави труда да ухажва, никой не си прави труда даже да опознава човека, който уж "обича". Малко но от сърце, е станало Колкото по-голЕмо толкова повече мЪ обичаш. Т'ва да ходиш на дискотека да се напиваш като гъз и разни хора да ти обарват интимните части е толкова естествено! Че даже 12 годишни мОми го правят. Всеки бърза да порасне и всяка пикла се прави на "жена", а всеки дрисльо е с претенции на големият мъж.
Пръски мозък се сивеят
Колко истина каза..Жалко, че по-малките взимат примери от точно такива хора, малко останаха читавите..
Първоначално написано от Luidgie
Ядоса ме темата "на 4 очи". Отделно някъде писаха пак на сащата вълна. Чета теми. Изписахме около 30 страници в темата на един "Не мога да спра да мисля за нея" на npace. И отново само мрън,мрън... и пак някакви обяснения защо не можел да направи онова. какво щяло да стане при 152452214 вариант и ...![]()
![]()
![]()
Ама недей така да слагаш всички под общо кратното ти.![]()
да слуша