- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са момчетата?
^ Tи не си права. На всеки човек му се е случвало да изпитва несигурност като става въпрос за човек от другия пол. И ще си изкривиш душата, ако кажеш, че не си изпитвала и ти.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Абе нека се радва, че има "американско-сапунска" драма в живота си. Аз не разбирам как някой се хваща да обяснява, на малко не зряло момченце, как да се справя с любовните си проблеми. Те са толкова и любовни. И винаги ми е било странно как някой излага личният си живот на непознати и очаква да му се каже какво да прави. Това преди го е нямало и видиш ли, никой не е умрял и човечеството си съществува. Тийнпроблем явно е сбирщина на малки момченца и момиченца, които искат да се обичат като каките и батковците по филмите. Но за да го правят, не се усещат, че трябва да са малко по-зрели и да влагат малко мисъл. Не да се самонавиват и после да мрънкат и мрънкат. А другото е чист алипса на внимание.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Priceless
Естествено, че всеки е минавал. Никъде не казвам обратнто. Тук става въпрос за тези. Темите. Просто това е днес. Преди години беше друго. Сега е това.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Преди колко години ?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
5-7?Да сме били на същите години.
![]()
И примерно момиченцата, които се притесняват да питат майките си за цикъла, а идват тук. Какви са тези родители? Те сами трябва да се усещат. За какво са? Къде са? Детето го е страх да попита мама за реакциите на тялото си!На къде отива стетът...
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ами и мен ме беше срам да кажа на мама, че ми е дошло![]()
Hilary_![]()
Малееее... Какъв е тоя "пример"? Какво общо има с темата? Ти от майка ти ли разбра, че има секс?Първоначално написано от ledenakrasota
да слуша
Щом питаш не си момиче! И си е много по темата. Говорим за хората, отношения, общуването.Първоначално написано от saskou
Хората толкова сме спрели, че да стигнем до нета за някои работи...![]()
В стремежа си да не сгрешат, задават малоумни въпроси и мислят прекалено в неправилни моменти. Живот, хора всякави. Истински момчета има, който търси - намира.
да слуша
Поправка: обръщаме се за всичко към интернета.
Пръски мозък се сивеят
+ Адски много се размиха понятията ,,истински мъж'' и ,, истинска жена'' през последните 10 години . Няма романтика, има адски малко истински мъже и жени, но все пак , ако имате такъв човек до себе си, пазете го.Първоначално написано от Shines
Аз лично познавам един истински мъж и той е на 16 мисленето и държанието му е уникално просто. Браво на момчето, истинска жена съм срещал една и тя е на 20, колкото мен /надявам се да не се е променила и да е останала истинска жена , тъй като нямам връзка с нея/.
Както казах: Адски много се размиха понятията ,,истински мъж'' и ,, истинска жена'' през последните 10 години , което говори много лошо за нас поколението след 89 ,а тези малките от 93-94 нататък, Бог да е с тях!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от ANTIHUMAN
Мъже, жени... излизаме от тези етикети. Просто едни нормални хора. Толкова сме станали комерсиални с тези телевизии, списания и разните му там глупости.Не мислим! Така дали става. Дали нещо ни харесва. Щом е казано някъде нещо, значи това е истината. Това е на мода. Само еди какъв си можеш да бъдеш.
Станали сме едни несегурни и зависими хора. Не си познаваме децата. И питаме "Защо?". Винаги ще се намери някой да ни каже. Винаги знаем отговора, но за другите. И пак продължаваме с това "Защо?". И така до 10-то коляно.![]()
Евала за написаното!Първоначално написано от ledenakrasota
След като всяко 13 годишно се мъчи да е батка или тупалка, как да има мъже или жени. Та те децата детство нямат! От там се получава верижна реакция.
Luidgie изчерпа темата. Джентълмени и дами малко, ама все още си има такива мъже *не са изчезнали 'все още'*![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
+1 и аз съм съгласен много ме дразнят нек'ви лигльовци дето се гримират едва ли не е сега има разлика между лична хигиена и фукня ...Първоначално написано от Shines
точно всяка втора е с мустакПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
точно снощи с моя си говорихме на тая тема и аз съм напълно съгласна с luidgie. точно след всичките глезотии, уж по-бързо развиване с информационни източници се постига обратното - липса на съзряване, забавяне, като цяло погледнато в масово отношение.ест, че е индивидуално и зависи как си израстнал и всеки предира, че не е от несъзряващите. най-вече келеши, които не знаят що е то проблеми от какъвто и да е вид, твърдят, че от всичко разбират, че са зрели, докато взимат парички от мама и тати. не съзряват, не мислят, не използват уж готовата им,поднесена по най-лесен начин, информация правилно. и всичко води към деградация.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Просто станахме модерни ! Вече да се запознаеш на пътя безпричинно или да поканиш момиче да танцувате, или да е почерпиш в дискотека се приема като простащина. Интернета,телефоните заместиха социалния живот , сегашната младеж каква да бъде ? Едно време като се разбереш с някой за среща след една седмица примерно еди каде си еди в колко си часа отиваш навреме и всичко е точно.Сега правите 1000 телефона и ако стане нещо се обаждаш ,че не можеш.Сега се забиваш по нета , преди пишеш писма , караш момичето на сладкарница , на кино...Нормални за момчетата работи изчезнаха - все по-малко момчета се бият , все повече момичета . Не казвам , че боя не е глупаво проявление , но е нормално - възпитава и променя характера.Казармата манаха...Там поне ставаше ясно кой мъж и кой педал. Ами кво стана със спорта - каде е борбата ?каде е бокса ? Така че , предпоставките за ставане на женчо в нашата страна са много.Нежния пол и той е много разлигавен , все повече надувки,все по-малко авантюристки,все по-малко хора с изразен характер и така . Тва е резултата всеки сам трябва да се промени . Много може да се пише по тая тема
Цялото това бързане и грабене, изхабяване и то ще отмине. Ще се завърнат другите неща " на мода" и ще има мир и любов.![]()
И ние сигурно вече ще сме в 3та фаза на разлагане, ама нищо.Първоначално написано от ledenakrasota
Пръски мозък се сивеят
Нали не сме тези след нас...Първоначално написано от Luidgie
![]()
Имам една страшно ммускулеста съученичка, която може да натупа ВСИЧКИ момчета от класа, без да й мегне окото...Хетеро е и си има гадже, затова въпросът се оттегля наистина "момчетата" дали са нормални![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Ко речи?Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да бе, наистина е така не се е*авамПървоначално написано от Chacho
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
И аз познавам такова момиче, но тя си беше секси. Просто като я докачаха си ги биеше.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()