.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 150
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Tи не си права. На всеки човек му се е случвало да изпитва несигурност като става въпрос за човек от другия пол. И ще си изкривиш душата, ако кажеш, че не си изпитвала и ти.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Абе нека се радва, че има "американско-сапунска" драма в живота си. Аз не разбирам как някой се хваща да обяснява, на малко не зряло момченце, как да се справя с любовните си проблеми. Те са толкова и любовни. И винаги ми е било странно как някой излага личният си живот на непознати и очаква да му се каже какво да прави. Това преди го е нямало и видиш ли, никой не е умрял и човечеството си съществува. Тийнпроблем явно е сбирщина на малки момченца и момиченца, които искат да се обичат като каките и батковците по филмите. Но за да го правят, не се усещат, че трябва да са малко по-зрели и да влагат малко мисъл. Не да се самонавиват и после да мрънкат и мрънкат. А другото е чист алипса на внимание.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^ Tи не си права. На всеки човек му се е случвало да изпитва несигурност като става въпрос за човек от другия пол. И ще си изкривиш душата, ако кажеш, че не си изпитвала и ти.

Естествено, че всеки е минавал. Никъде не казвам обратнто. Тук става въпрос за тези. Темите. Просто това е днес. Преди години беше друго. Сега е това.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Варненска чайка
    Преди колко години ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    5-7? Да сме били на същите години.

И примерно момиченцата, които се притесняват да питат майките си за цикъла, а идват тук. Какви са тези родители? Те сами трябва да се усещат. За какво са? Къде са? Детето го е страх да попита мама за реакциите на тялото си! На къде отива стетът...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Варненска чайка
    Ами и мен ме беше срам да кажа на мама, че ми е дошло

Hilary_

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

И примерно момиченцата, които се притесняват да питат майките си за цикъла, а идват тук. Какви са тези родители? Те сами трябва да се усещат. За какво са? Къде са? Детето го е страх да попита мама за реакциите на тялото си! На къде отива стетът...
    Малееее... Какъв е тоя "пример"? Какво общо има с темата? Ти от майка ти ли разбра, че има секс?
    да слуша

Град
    Цитирай Първоначално написано от saskou

Малееее... Какъв е тоя "пример"? Какво общо има с темата? Ти от майка ти ли разбра, че има секс?
    Щом питаш не си момиче! И си е много по темата. Говорим за хората, отношения, общуването.

Хората толкова сме спрели, че да стигнем до нета за някои работи...

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    В стремежа си да не сгрешат, задават малоумни въпроси и мислят прекалено в неправилни моменти. Живот, хора всякави. Истински момчета има, който търси - намира.
    да слуша

Град
    Поправка: обръщаме се за всичко към интернета.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Shines
    По тази тема може да се разтягат доста локуми, ставаше въпрос, че вече е рядко да се срещне истинско момче или мъж да го наречем както едно време, същото се отнася и за нежният пол..
    + Адски много се размиха понятията ,,истински мъж'' и ,, истинска жена'' през последните 10 години . Няма романтика, има адски малко истински мъже и жени, но все пак , ако имате такъв човек до себе си, пазете го.

Аз лично познавам един истински мъж и той е на 16 мисленето и държанието му е уникално просто. Браво на момчето, истинска жена съм срещал една и тя е на 20, колкото мен /надявам се да не се е променила и да е останала истинска жена , тъй като нямам връзка с нея/.

Както казах: Адски много се размиха понятията ,,истински мъж'' и ,, истинска жена'' през последните 10 години , което говори много лошо за нас поколението след 89 ,а тези малките от 93-94 нататък, Бог да е с тях!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    По тази тема може да се разтягат доста локуми, ставаше въпрос, че вече е рядко да се срещне истинско момче или мъж да го наречем както едно време, същото се отнася и за нежният пол..
    + Адски много се размиха понятията ,,истински мъж'' и ,, истинска жена'' през последните 10 години . Няма романтика, има адски малко истински мъже и жени, но все пак , ако имате такъв човек до себе си, пазете го.

Аз лично познавам един истински мъж и той е на 16 мисленето и държанието му е уникално просто. Браво на момчето, истинска жена съм срещал една и тя е на 20, колкото мен /надявам се да не се е променила и да е останала истинска жена , тъй като нямам връзка с нея/.

Както казах: Адски много се размиха понятията ,,истински мъж'' и ,, истинска жена'' през последните 10 години , което говори много лошо за нас поколението след 89 ,а тези малките от 93-94 нататък, Бог да е с тях!

Мъже, жени... излизаме от тези етикети. Просто едни нормални хора. Толкова сме станали комерсиални с тези телевизии, списания и разните му там глупости. Не мислим! Така дали става. Дали нещо ни харесва. Щом е казано някъде нещо, значи това е истината. Това е на мода. Само еди какъв си можеш да бъдеш.

Станали сме едни несегурни и зависими хора. Не си познаваме децата. И питаме "Защо?". Винаги ще се намери някой да ни каже. Винаги знаем отговора, но за другите. И пак продължаваме с това "Защо?". И така до 10-то коляно.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA

Станали сме едни несегурни и зависими хора. Не си познаваме децата. И питаме "Защо?". Винаги ще се намери някой да ни каже. Винаги знаем отговора, но за другите. И пак продължаваме с това "Защо?". И така до 10-то коляно.
    Евала за написаното!

След като всяко 13 годишно се мъчи да е батка или тупалка, как да има мъже или жени. Та те децата детство нямат! От там се получава верижна реакция.

Luidgie изчерпа темата. Джентълмени и дами малко, ама все още си има такива мъже *не са изчезнали 'все още'*

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Така е като махнаха казармата ..
    +1 и аз съм съгласен много ме дразнят нек'ви лигльовци дето се гримират едва ли не е сега има разлика между лична хигиена и фукня ...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от extreme16
    +1
    Не знам, ама днешно време мъже, жени не виждам къде е разликата.
    точно всяка втора е с мустак
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на LeprikonA
    точно снощи с моя си говорихме на тая тема и аз съм напълно съгласна с luidgie. точно след всичките глезотии, уж по-бързо развиване с информационни източници се постига обратното - липса на съзряване, забавяне, като цяло погледнато в масово отношение.ест, че е индивидуално и зависи как си израстнал и всеки предира, че не е от несъзряващите. най-вече келеши, които не знаят що е то проблеми от какъвто и да е вид, твърдят, че от всичко разбират, че са зрели, докато взимат парички от мама и тати. не съзряват, не мислят, не използват уж готовата им,поднесена по най-лесен начин, информация правилно. и всичко води към деградация.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Просто станахме модерни ! Вече да се запознаеш на пътя безпричинно или да поканиш момиче да танцувате, или да е почерпиш в дискотека се приема като простащина. Интернета,телефоните заместиха социалния живот , сегашната младеж каква да бъде ? Едно време като се разбереш с някой за среща след една седмица примерно еди каде си еди в колко си часа отиваш навреме и всичко е точно.Сега правите 1000 телефона и ако стане нещо се обаждаш ,че не можеш.Сега се забиваш по нета , преди пишеш писма , караш момичето на сладкарница , на кино...Нормални за момчетата работи изчезнаха - все по-малко момчета се бият , все повече момичета . Не казвам , че боя не е глупаво проявление , но е нормално - възпитава и променя характера.Казармата манаха...Там поне ставаше ясно кой мъж и кой педал. Ами кво стана със спорта - каде е борбата ?каде е бокса ? Така че , предпоставките за ставане на женчо в нашата страна са много.Нежния пол и той е много разлигавен , все повече надувки,все по-малко авантюристки,все по-малко хора с изразен характер и така . Тва е резултата всеки сам трябва да се промени . Много може да се пише по тая тема

Град
    Цялото това бързане и грабене, изхабяване и то ще отмине. Ще се завърнат другите неща " на мода" и ще има мир и любов.

Град
    Цялото това бързане и грабене, изхабяване и то ще отмине. Ще се завърнат другите неща " на мода" и ще има мир и любов.
    И ние сигурно вече ще сме в 3та фаза на разлагане, ама нищо.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    И ние сигурно вече ще сме в 3та фаза на разлагане, ама нищо.
    Нали не сме тези след нас...

Имам една страшно ммускулеста съученичка, която може да натупа ВСИЧКИ момчета от класа, без да й мегне окото...Хетеро е и си има гадже, затова въпросът се оттегля наистина "момчетата" дали са нормални
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Имам една страшно ммускулеста съученичка, която може да натупа ВСИЧКИ момчета от класа, без да й мегне окото...Хетеро е и си има гадже, затова въпросът се оттегля наистина "момчетата" дали са нормални
    Ко речи?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ко речи?
    Да бе, наистина е така не се е*авам
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ко речи?
    Да бе, наистина е така не се е*авам
    И аз познавам такова момиче, но тя си беше секси. Просто като я докачаха си ги биеше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си