- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са момчетата?
Ами аз всичко по този въпрос го разбрах от съученичките си и от интернет...Първоначално написано от ledenakrasota
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
нЕма ги! Скрили са се! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По същата логика,а къде са момичетата?![]()
Има си момичета.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да.Първоначално написано от l0litta
Момчетата или го приемат буквално и почват да те шляпат по дупето постоянно, да ти пипат или да те гледат в гърдите нон-стоп и да подмятат глупости, или се държат като монаси. О, не. Забравих вида, който пита преди да те пипне :Д
Пусни си субтитрите от cc бутона, aко няма:Първоначално написано от PinkPan7her
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YEl789GzBXA[/youtube]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нормално,те за това са момчета,а не мъже!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Нали това казах. А и всеки търси, това което му е нужно.Първоначално написано от totik
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
При мен го е имало само пипането без питанеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Може би имаш вид на такава, която така или иначе би дала.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Първоначално написано от HotLife
Темата вече се изчерпа на моята вълна. Сега си почвайте вашата.![]()
Фенове много. Истински малко.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тука нещо на хвалебствия го ударихте. Аз не бих се гордяла, ако някой ме е обарвал. Нито бих го разправяла на ляво и на дясно. Тъпо е и е унизително, момиче да позволява на всеки да го пипа. IlovEmyPuffYToY напомняш ми на тъпа кифла, която мисли, че е много яко. Някой да я е обарвал без да пита. (нищо лично)
Пръски мозък се сивеят
А, на мен не ми се е случвало :Д Не знам до излъчване ли е, до кво, ама сериозно ще си го отнесе тоя, който си позволява да пипа някъде, без да имаме поне флирт или нещо такова.
Затова се записваш на едно бойно изкуство и винаги да си с дълги нокти!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Така или иначе момчетата на моята възраст са неосъзнати (абе смятат го за гот) - на 13 съм, така че аз и да ги набия, те няма да се научат...И в никакъв случай не съм предизвикателна...Първоначално написано от Luidgie
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Двете се самоизключватПървоначално написано от ledenakrasota
То не е до бой, а до афторитет. А и щом си на 13, сигурно ти е гот някакви момченца, да те попиват тук там. Така си по-яка.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Chacho
Моите си ги лепя!![]()
Абсолютно. Пък и ако бях мъж, никога нямаше да ме привлече няква, дето оставя хората да я барат с повод и без повод.Първоначално написано от Luidgie
Естествено! Има нещо наречено лично пространство и никой няма право да го нарушава ей така. А и се съмнявам, че момичетата барат всеки 1ви за четала, нали? Супер противно е да позволяваш на тоя и оня да пипа където му е кеф.Първоначално написано от PinkPan7her
Пръски мозък се сивеят
Шамар.
Eми така е, но ме беше прекалено срам, за да говоря за това, камоли да му се карам, затова го минах метър....Първоначално написано от Luidgie
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3