- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са момчетата?
Те бяха двямя изроди и сега с тях се мразим до мозъка на костите си, ама по друга причинаАко знаете сега какви псувни валят по техен адрееес
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Браво! Точно така ТРЯБВА да се държи една дама...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Много смислена тема. Не останаха истински мъже. Лигльовци, които изобщо не могат да кажат нещо смислено. А да не говорим, че няма нищо мъжко в тях, пълна скръб. А жените ... кифли, лигли, пикли, много зле.
На къде отива света, къде по дяволите са истинските хора.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Няма ги. Всички са роботи.Първоначално написано от extreme16
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ок не съм псувала...Просто се скарахме...Така че си получиха заслуженото...Едно нещо...Първоначално написано от Luidgie
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Чакайте малко.Това са пуберите. Повечето от тях порастват. Други си остават същите на акъл.Първоначално написано от Chacho
![]()
IlovEmyPuffYToY, трябва да си много пластична, бърза и да имаш тежка ръка. Никога не знаеш къде ще те завлекат за част от секундата, особено по дискотеките. Винаги ходи с голяма група хора или поне момче. Защото не знаеш дали и охраната няма да ти налети в тоалетната.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сега ако ти кажа, че караниците са глупави и т.н. ще ми кажеш и че не си се карала с тях, нали?Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Пръски мозък се сивеят
Това, че вие търсите само такива ;> или сте попадали не значи, че няма..
Не съм перфектен но си струвам!
Аз не ходя по дискотеки...Само рд-тата си ги празнувам там, ама те не са някакви истински, с охрана, ами некакви глупави - фалшиви, с некъв там DJ и т'ва е...Нямам време за дискотеки...Първоначално написано от ledenakrasota
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Точно бе. Интересно защо момичетата, които не спираме да попадаме на свестни момчета, не мрънкаме. Замислете се дали пък сами не ги предизвиквате.Първоначално написано от Limitless
Първоначално написано от PinkPan7her
Ето някой да каже нещо вярно!![]()
ти предполагам си един от малкотоПървоначално написано от Shines
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
И кой се оплаква? Свестни хора има, малко, но ги има. А и освен това, никой не е гаранция, че ти или тя или дори аз сме свестни. Всеки има вкус и предпочитания, на всеки му върви различно. Ако си бил с 10 момчета и всичките са били боклуци, си правиш някакъв извод, че всички са еднакви. (много често е несъзнателно) Никой не казва, че момчетата са виновни. А и има разлика между момче и мъж. Всеки търси там, където знае, че ще намери желаното. Авторката явно търси в неподходящата възрастова група.Първоначално написано от Limitless
Пръски мозък се сивеят
Кой се оплаква ли?
Че то всяко трето мнение в тоя форум е "Къде останаха свестните момчета?". Ми като не търсиш където трябва или самата ти не си свястна, много ясно, че няма свестни момчета за теб.
Звучи много грубо, но е факт според моите наблюдения.
Как пък все попадам на свестни момчета?
Хмм надявам се, че това не е обръщение към мен. Както и да е. Имаш представа какво искаш, за това и попадаш на нормални момчета. Ако не знаеш какво искаш и не знаеш къде да търсиш, ще почнеш да се оплакваш и да мрънкаш. Това е цялата философия, а че си има боклуци има си. И от двата пола ги има.Първоначално написано от PinkPan7her
Пръски мозък се сивеят
Нали знаеш, че не може всички да са като теб.Първоначално написано от PinkPan7her
Всеки си има критерии, ако за теб един е злато, за друг той е боклук.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Има и то МНОГО ! xD пожелавам на всичкиПървоначално написано от Luidgie
да срещнат сродната душа!
Искам да ти кажа, че дори и да ме оспори, започнах страшно много да те уважавамПървоначално написано от Luidgie
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
IlovEmyPuffYToY намери си приятел да си изкарваш енергията ииии...
не е гоТ да си лизогъска...
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мерси, тамън се чудех как да и го кажа!Първоначално написано от kyon
Пръски мозък се сивеят
Беше сестрая ми сори
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Така е, така е.Първоначално написано от extreme16
Свястно момче е доста абстрактно понятие, което всеки по различен начин си го дефинира. За мен, примерно, НЕ СА свестни момчетата, които са пасивни и стеснителни женчовци без правилен подход, които ги е страх да приемат, че са мъже и да се възползват от мъжката си природа. За други пък... свестен, означава да си точно обратното.
Ако някоя си търси "свястно момче", което да е добро, стеснително, притеснително, да прави всичко за момичето, да е влюбен до уши и тн., да ми пише ЛС, познавам много такива. Ако си търси от другия тип... там вече е малко по-сложно. Не, че няма, ама в момента съм unavailable, че много неща струпани на главата, а малкото други подобни такива момчета, които познавам, едва ли да им се занимава, че графиците са им препълнени.
Ако някой си търси свястно момче в общоприетия смисъл на думата, не е лесно да си намери, но всички знаем, че само грозните жени търсят такива, и не за друго, а защото е непосилно да си намерят такива, каквито всички жени търсят.
Temet Nosce
벨야카
Ее... всички говорим, че няма свестни момчета. Окей, ама като вече няма момичета за които да се борят (да кажем). Малко останаха истинските хора както от мъжката така и от женската част. Така че нападките не са само за момчетата...
ПП. Да има още такива момчета, които знаят какво искат, знаят и как да си го получат
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
абе всичко е както си го направим.. просто някои (както и аз) имаме таланта да попадаме само на някакви тъпанари..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()