.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 150
    anonymous708973
    Guest
    Luidgie, не беше обръщение към теб (просто давах пример и е по-лесно с 2л. ед.ч) и съм съгласна с това, което каза.

Ама не смятам, че свестните за мен са "боклуци" за други пък. Няма как такива хора да не бъдат оценени. Тва че има момиченца, които се правят на ощипани, е друг въпрос.

Не търси подходящия,той сам ще те намери,когато си готова...
    По мои лични наблюдения това важи с пълна сила!

Не че-нема,има......-ама мъжкарите,живеем на село.У Софето нема да ги намерите.

Град
    Софийските потайности
    В случая има един много точен лаф, а именно - "краставите магарета винаги се надушват едно друго", та така и вие. Дебилите с дебили, свестните сме със свестни И мъже има и то свестни, лошото е, че повечето жени толкова са се разлигавили и изкифльосали, че за тях свестен мъж е изключително и само съществуващо във филмите Не може вие да очаквате от един 14-18 годишен пубер да е свестен мъж, както щете го поглеждайте. Ама who cares... ledenakrasota, аз на теб ти казах нещо преди известно време, ти не ми повярва, а сърбай си супичката
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    В случая има един много точен лаф, а именно - "краставите магарета винаги се надушват едно друго", та така и вие. Дебилите с дебили, свестните сме със свестни И мъже има и то свестни, лошото е, че повечето жени толкова са се разлигавили и изкифльосали, че за тях свестен мъж е изключително и само съществуващо във филмите Не може вие да очаквате от един 14-18 годишен пубер да е свестен мъж, както щете го поглеждайте. Ама who cares... ledenakrasota, аз на теб ти казах нещо преди известно време, ти не ми повярва, а сърбай си супичката
    Извинявай, как го изчисли това с годините ?

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Абе каза 1-2 верни неща ама... Тва с дебилте и със свестните, беше тотална простотия! Познавам супер яките момичета с прекрасни характери, които ходят с урунгели прости и направо се питам "Как ги намерихте, мамка му?!" Същото важи и за момчетата ест. Лично се сещам за 3 4 момчета, които са се хванали с такива злобни скучубри, че направо ми е жал за тях. Така че един тъп лаф, нищо не определя.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Абе каза 1-2 верни неща ама... Тва с дебилте и със свестните, беше тотална простотия! Познавам супер яките момичета с прекрасни характери, които ходят с урунгели прости и направо се питам "Как ги намерихте, мамка му?!" Същото важи и за момчетата ест. Лично се сещам за 3 4 момчета, които са се хванали с такива злобни скучубри, че направо ми е жал за тях. Така че един тъп лаф, нищо не определя.
    Тва беше с цел заяждане, иначе редовно виждам, че хубавите ябълки свинете ги ядат
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от yummykebap
    Има всякакви хора за всекиго.
    .
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на fenasf
    Бе я се скрий.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Свикнахме да търсим само с Google и сега ни е трудно да намерим истинското момиче/момче за нас.
    Момичета,истинските момчета,романтични,винаги до вас,който не се оплакват вие ги наричате "най-добри приятели"
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Моите извинения, обаче към най-добрите си приятели не изпитвам влечение.

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Свикнахме да търсим само с Google и сега ни е трудно да намерим истинското момиче/момче за нас.
    Момичета,истинските момчета,романтични,винаги до вас,който не се оплакват вие ги наричате "най-добри приятели"
    Абсолютно подкрепям! Това е най-доброто определени за темата
    Like Jesus

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Всеки сам си избира как да изглежда, как да се държи... Никое момче не е длъжно да се придържа стриктно към модела на якия пич на коня с косматите гърди дето мирише на пот и изглежда сякаш всеки момент ще те сграбчи и ще те хвърли в сламата (гледам много филми ) ... всеки сам си избира как да изглежда ...
    И аз не ги харесвам тия дето са по-женствени и от мен ... но все има кой да ги хареса и такива..

Повече от фен
    За 123091248529858 път когато има истински момичета ще има и истински момчета ! А сравнението за казармата ми е много смешно когато го видя от някой който не си е мислил даже за казарма

Супер фен Аватара на badsector
    ...вие ги наричате "най-добри приятели"
    Верно има доста истина в това. Жените търсят в други мъже това, което им дават най-добрите приятели. После се чудят защо не могат да го намерят в достатъчно количество - просто защото вече го получават по много от най-добрите си приятели. Но женското подсъзнание има функцията да разделя мъжете при първото впечатление на две групи - такива, с които би се изчукала и най-добри приятели. Ето затова се получава този парадокс :
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А в повечето случаи най-добрите приятели са такива, защото искат секс. Но след като са приятели, вероятността да го получат е едно на милион. Вариантът е още от начало да подходиш със сексуален подтекст към момичето и ако има химия бързо й сваляш гащите. После вече може да станете приятели с привилегии, примерно, но не и най-добри приятели. Като цяло подходът "най-добър приятел" е обречен.

anonymous708973
    Guest
    Имам предвид момче, което още пред 2 години показа, че има мерак, съвсем деликатно му показах, че аз не го възприемам по този начин и
    понастоящем ми е най-добрият приятел, на който мога да разчитам и който може да разчита на мен. А аз съм такъв тип, че разчитам на малко хора.

А мълчи ве авторке, ще ти дам едни мъже на тебе.
    Аз съм реалист.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Имам предвид момче, което още пред 2 години показа, че има мерак, съвсем деликатно му показах, че аз не го възприемам по този начин и
    понастоящем ми е най-добрият приятел, на който мога да разчитам и който може да разчита на мен. А аз съм такъв тип, че разчитам на малко хора.
    Това че ти не изпитваш чувства към него да не би автоматично и той да не може да изпитва чувства към теб?Няма да анализирам приятелството ви сега,но ще кажа гледайте филма По Приятелски,ще ви станат малко неща ясни,как докато търсите принца си на бял кон пропускате може би любовта.И естествено,това не е при всеки и не важи за всеки,не съм от хората който обичат да подставят всичко под общ знаменател,но понякога,да не кажа доста често изпускаме много неща.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Chacho
    Това че ти не изпитваш чувства към него да не би автоматично и той да не може да изпитва чувства към теб?Няма да анализирам приятелството ви сега,но ще кажа гледайте филма По Приятелски,ще ви станат малко неща ясни,как докато търсите принца си на бял кон пропускате може би любовта.И естествено,това не е при всеки и не важи за всеки,не съм от хората който обичат да подставят всичко под общ знаменател,но понякога,да не кажа доста често изпускаме много неща.
    Изпускат те.. Да ги виждаш да са недоволни? (остави кво говорят) От друга страна едва ще намериш стабилна връзка между момиче, което е пуснало на някой "джъст френд".

Пожелавам ти успех в борбата с първичните инстинкти!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

1. Виж ми датата на темата и коментара ти с въпросното изказване и тогава се прави на учител.
    2. Прочети добре за какво става въпрос, преди да се изказваш неподготвен.
    3. Преди да спориш ей, така за каквото и да било, се съобрази какво е писано от въпросното лице, вместо да говориш наизуст неща, които нямат нищо общо с моите писания.

Капиш?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Софийските потайности
    1во -Предполагам, че за цели 6 дни много се е променил живота ти?
    2ро - прочетох за кво става въпрос, а именно, че никой не те харесва, само такива, които са съвсем загорели
    3то - нямам идея за какво въпросни лице говориш, но явно в случая "гузен негонен бяга", играе някаква роля, което е интересно, а и не ми се чете цяла тема за това, че някви кифли не могат да си намеря мъж, не щото няма, а щото истинските мъже отдавна сме се отказали да търсим кифли като вас

Капиш? Ти да не би да си някой мафиот, че ползваш тази дума ? Или щото си много интелигентна и да завършиш "невероятното" ти "писание" с нещо орЕгинално? Капиш можеш да викаш на пут*овците, които са ти "гаджета", а не на хора, които като ти видят ника ти и им идва да повърнат, щото освен простотия, от тебе друго не съм видял!

Капиш?!
    Like Jesus

Каквото и да пишете в тая тема ,накрая все ще се опре до възраста на въпросните момичета и момчета .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    1во -Предполагам, че за цели 6 дни много се е променил живота ти?
    2ро - прочетох за кво става въпрос, а именно, че никой не те харесва, само такива, които са съвсем загорели
    3то - нямам идея за какво въпросни лице говориш, но явно в случая "гузен негонен бяга", играе някаква роля, което е интересно, а и не ми се чете цяла тема за това, че някви кифли не могат да си намеря мъж, не щото няма, а щото истинските мъже отдавна сме се отказали да търсим кифли като вас

Капиш? Ти да не би да си някой мафиот, че ползваш тази дума ? Или щото си много интелигентна и да завършиш "невероятното" ти "писание" с нещо орЕгинално? Капиш можеш да викаш на пут*овците, които са ти "гаджета", а не на хора, които като ти видят ника ти и им идва да повърнат, щото освен простотия, от тебе друго не съм видял!

Капиш?!

Става въпрос за темите в раздела! Като на прасето изписаните 30 страници и едно голямо нищо. Нищо не си прочел! Става въпрос за момиченцата, които търсят отговори тук, вместо да питат мама за цикъл. За несигурността в поколенията след нас. Много си чел!! Няма що ! омг
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на zero
    Не търсиш на правилното място ;]

Град
    Софийските потайности
    ledenakrasota, опитваш се да се присмиваш на някой си, а ти самата ставаш за смях. Няма какво да ти чета глупостите. Поне да ти беше остроумна, поучителна или да има нещо да се научи от нея. А тя? Проста, като простите теми на повечето. Ама то от теб какво да очаква?...
    Like Jesus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си