- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво ???
Ами знам че има много такива теми ама незнам какво да правя вече .Обичам едно момиче ама тя май не ме обича много .Не съм и казвал ,но когато започна да говоря за нещо подобно и да и намекнавам нещо тя ме отрязва по най жадния начин . Дори да и пратя една прегрутчица в скаип ми вика ''F**k you тъпако'' . Знам само че харесва най-добрия ми приятел.Как да и се харесам не съм грозен нито дебел повечето момичета са ми казвали че съм сладък и мил , ама на нея не и допадам много ..
![]()
Не събирам тролове не пишете глупости !!!
Извинявайте ако има грешки ..
![]()
Не можеш да накараш някой да те харесва насила. Тя очевидно няма и най-малка симпатия към теб. Съжалявам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хах и по отношението и към теб,какво точно ти харесва в нея?Насила хубост не става.Не можеш да я накараш да те харесва,ако няма чувства към теб,камо ли че си харесва друг.
Ти пишка нямаш ли да се унижаваш така?
Fuck you и тъпако? Знаеш ли какъв блокаж получава веднагически.![]()
Не си струва да се унижаваш , най-вече заради такова отношение.![]()
Я , ела на себе си. Тя не изпитва нищо към теб , а най - малко , заради отношението й към теб - бих спряла да се занимавам с нея. Стига си се унижавал така , не е единствената.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мисля,че много я надценяваш.
Замисли се..След като се държи така с теб,наистина не си заслужава.
Пък и с такива хора няма смисъл да се занимаваш.
Продължавай напред просто.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ее, явно наистина влюбен = загубен!! .. Как може, аз наистина не мога да си обясня, я харесваш още след това което ти пише! Всички виждат, че тя няма чуства, но пък чак толкова грубо ..А и ти сам си написал, че харесва най-добрия ти приятел, какво по-голямо доказателство искаш за това, че тя НЕ Е ЗАИНТЕРЕСОВАНА! .. сру, знам, че е гадно, но трябва да го приемеш!
![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Благодаря на всички за отделеното време . Ще ви послушам и ще се пробвам да я забравя .
![]()
Това момиче с такова поведение не заслужава да й отделяш време, а още повече- да търсиш любовта й. Може би е за добро, че не е с теб![]()
Тая е велика,признавам.Първоначално написано от Th3W0lF
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Да "се харесваш" на някого, определено означава, да не бъдеш себе си. Блокирай този абонат![]()
да слуша
F*** you and have a nice day !!!Първоначално написано от Azoria
![]()
Много ме кефят такива. "Не съм грозен, дебел, умен съм, кадърен съм, всички мацки ми се лепят, бла бла бла" и накрая "еми тя не ме харесва". Ох не мога да спра да се смея! Сори пич, ама щом след такива унижение, ти продължаваш да и цепиш басмата, си доста зле. Търпи там, нека те стъпче съвсем, та един ден като дойде по-готината мацка, която всъщност не е малоумна пача, като тази, с която си пишеш, ти да си без никакво самочувствие и желание да я забиешТи го риташ, то пак се връща....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Как така си решил, че я обичаш
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Fuck you too,and have a bad day!Първоначално написано от Th3W0lF
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Точно първия път,когато ти е написала "Fuck you тъпако" е трябвало да спреш абсолютно всякакви контакти с нея.Коя е тая,че да те обижда ей така, без причина?Директно я режи,забравяй,преодолявай, ренебрегвай и каквото ти падне,само стига си се влачил след нея.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
приятеля които тя хересва заради нея сега и него изгубих остана си при нея тва е незнам немога да пиша болката мн е ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм доживял да ми го кажат тва.
В момента, в който ти го е казала е трябвало да я блокнеш от скайпа и да й изтриеш телефона. Дано темата е фейк, щото ако не е........
Temet Nosce
벨야카
ей тъпак,я се махай! седнал да се прави на интересен във някъв форум...
Can It All Be So Simple ?
Край.Ама ,нищо ново де...
Тук, това е поредната такава тема.Ти си някакъв дрисльо.Къде ти е патката ,че и от малкото човешко достойнство си лишен ?!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)