.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не знам какво да правя

Здравейте. Знам, че въпроса ми е банален както и темата, но се надявам да ми отговорите на въпроса. Така харесвам едно момиче от съседния клас, с което не се познаваме, но и намерих фейсбук-а и въпроса ми е какво да правя? Ако и пиша Здравей може ли да се запознаем ще си помисли, "къв е тоя" или нещо такова, а на живо също не става защото не познавам никой от приятелите и, нито от класа и.
    п.с на 16 съм

Замери я с една тухла в гръб и като падне на земята и предложи да я закараш до болницата

Цитирай Първоначално написано от npace
    Замери я с една тухла в гръб и като падне на земята и предложи да я закараш до болницата
    Oтлична идея! Какъв размер А4 ? Защо не отговориш сериозно ?

Цитирай Първоначално написано от Zeldos
    Oтлична идея! Какъв размер А4 ? Защо не отговориш сериозно ?
    Тухла A4 викаш а?

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Какво по-точно искаш да ти отговорят, след като тя ще си помисли "къф е тоя" като и пишеш?!?
    да слуша

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Хахахахахх... Тухла А4
    да слуша

Въпроса ми е как да подходя.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Как да подходиш? Мамка му.. Пишете си... Много ли е сложно да и пратиш едно ХИ. Ти онлайн щом не можеш да подходиш, представям си на живо. Бързо да се стегнеш малко, момичетата обичат мъжкари, не притеснителни женчовци. Успех.
    да слуша

Ми айде малко сериозно. По-добре на живо да се запознаете, заеби го тоя фейсбук, на живо можеш да и гледаш реакциите и ще разбереш какво мисли за теб още отначало. А пък за въпроса "как?", ами нямаш много варианти като е сама отиваш казваш "здрасти" "здравей" "здрасти аз съм х" то ще си проличи ако потръгнат нещата.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    "Хей, имаш ли учебник по английски, че *** каза предния час, че ще гони, ако нямаме, а аз го забравих"
    Или някаква подобна простотия.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Ми айде малко сериозно. По-добре на живо да се запознаете, заеби го тоя фейсбук, на живо можеш да и гледаш реакциите и ще разбереш какво мисли за теб още отначало. А пък за въпроса "как?", ами нямаш много варианти като е сама отиваш казваш "здрасти" "здравей" "здрасти аз съм х" то ще си проличи ако потръгнат нещата.
    Стига с това "здрасти" супер е банално и както казах вече, не познавам никой от приятелите и а тя винаги е с тях.

Еми да си кажа и аз мнението.

Значи ако наистина смяташ да си губиш времето с фб започни с чат със съвсем обикновените вапроси... После срачквания, харесвания на побликации, на снимки и всякакви такива дреболии...

А на живо е много по ефективно...
    Има много начини да я заговориш, примерно ако пушиш я помоли за огънче, а ако не, попитай я дали има химикалка или нещо от рода. Ако те хареса би трябвало да завържете хубав разговор, че чак да закъснеете за час. След това я покани на кафенце, разходка нещо от рода намеквай и че е хубава, умна, не чакай тя сама да си проси комплиментите!

Айде дано ви се получат нещата

Цитирай Първоначално написано от Kokiii
    Еми да си кажа и аз мнението.

Значи ако наистина смяташ да си губиш времето с фб започни с чат със съвсем обикновените вапроси... После срачквания, харесвания на побликации, на снимки и всякакви такива дреболии...

А на живо е много по ефективно...
    Има много начини да я заговориш, примерно ако пушиш я помоли за огънче, а ако не, попитай я дали има химикалка или нещо от рода. Ако те хареса би трябвало да завържете хубав разговор, че чак да закъснеете за час. След това я покани на кафенце, разходка нещо от рода намеквай и че е хубава, умна, не чакай тя сама да си проси комплиментите!

Айде дано ви се получат нещата
    Пич (ако си момче) аз не я познавам точно това казах, че ако отида до нея и и кажа Здравей аз съм .... ще си помисли къв е тоя .

Е не и казвай здравей аз съм ...
    Просто я помоли за запалка,химикалка учебник и така започни разговора.

Много добро!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Еми кажи й здрасти аз съм от еди кой си клас
    Или и направи някакъв комплимент за нещо
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Еми кажи й здрасти аз съм от еди кой си клас
    Или и направи някакъв комплимент за нещо
    Благодаря за съвета, но проблема е, че тя винаги е с приятелите си и ако отида и се представя, ще изглеждам глупаво, а ако е сама нямам проблем но не съм някакъв "stalker" да я дебна кога е сама. И другият проблем е, че съм голям песимист . И винаги когато съм харесвал някое момиче си казвам постоянно няма да те хареса виж се къв си и т.н, но повечето пъти се получава

Мега фен Аватара на Chacho
    Само смелите заговарят момичетата в групичка. Ти си прецени къв си, в ква кожа и как ще действаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Само смелите заговарят момичетата в групичка. Ти си прецени къв си, в ква кожа и как ще действаш.
    Не съм толкова смел, че да я заговоря докато е с приятелите си. Пък и до сега не ми се е налагало да го правя(това прозвуча тъпо) под "правя"
    имам впредвид да се запознавам с момиче което си няма на представа кой съм. Не познавам никой от класа и, нито приятелите и. Това ми е най-големия проблем.

Тва е положението. Ще се кумиш цял живот, спокойно. Понякога от отчаяние ще ти пада пердето и ще заговаряш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Zeldos
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Не съм толкова смел, че да я заговоря докато е с приятелите си. Пък и до сега не ми се е налагало да го правя(това прозвуча тъпо) под "правя"
    имам впредвид да се запознавам с момиче което си няма на представа кой съм. Не познавам никой от класа и, нито приятелите и. Това ми е най-големия проблем.

Намери си причина! Изпусни нещо пред нея, за да го вдигне. Или изведнъж се направи, че я настъпваш или се блъскаш в нея. Такива...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Или просто питай нещо. Заговори всички и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си