- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже?
Здравейте! Много бих се радвал ако ми помогнете, понеже положението ми е настина много трудно, поне така го чувствам
Та проблема ми е (ако може да се нарече така), че имам ужасно голяма нужда от гадже, все едно живота ми зависи от това. Тъпото е, че никаде не мога да срещна някое свестно момиче, което да търси сериозна връзка. По-зрял съм за възрастта ми (доста) и ми изглежда почти невъзможно да намеря някоя в моята "категория". Мога да чета хората (body language) и повечето или са заети или са твърде заблудени и тъпички за мен :/
Другата част от проблема ми е нуждата. Както казах по-рано, все едно живота ми зависи от това. Бях в депресия дори, поради липсата на любов, и беше ужасна и дълга депресия.
Имам нуждата да мога да прегърна момичето, което ще обичам. Да мога да погаля топлата й, деликатна кожа, да помириша благоухайните й коси, да целуна очароващите и устни, които създават омайваща усмивка, да й се възхищавам на прелестните й ангелски очи, и да слушам красивият й гласец. ( май се улях :Р )
И тази нужда буквално ме убива. Липсата на това все едно създава огромна черна дупка там, където ми е сърцето и го разменя с агонизираща пустош =(
Та мерси че прочетохте споделеното от мен![]()
Even in darkness a keen spirit discovers light
Ахххх.... Стани актьор. Може да се получи с някоя колежка.Има време, щом си прекалено зрял, изчакай и другите да узреят
![]()
да слуша
Трудно. Ако и изглеждаш и по голям за възръста си щеше да е добре.
Иначе като цяло не се надяваш да ти намерим подходящо гадже нали? (въпреки че тука из форумите...)
По развит съм от приятелите ми, защото те на мойта възраст нямат и една пъпка по лицето а аз имам доста, и даже косми на члена нямати Seattle не искам Интернет връзки.
![]()
Да не ходиш да бъркаш на връсниците си в гащите че знаеш кво имат и кво нямат там?Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
![]()
![]()
Най - лошото е, че всеки на твоята възраст си мисли, че е по развит от връстниците си.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Интелектуалец ... търси зубърка.
Или пък стани гей... те много се радват на умници.
[img]Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
http://playstationeu.i.lithium.com/t...v=mpbl-1&px=-1 [/img]
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Фермер търси женаПървоначално написано от Moerder
![]()
Може да си хванеш малко по-голямо гадже 1-2 години.
Не е толкова голяма разлика.![]()
Пък и има и момичета,които може да са на твоята възраст и да са достатъчно зрели.Ти на колко си всъщност?
Бтв и аз като бях на 11-14 се мислех за много голяма и умна,ама..![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
И, кво ще правим сега?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Интересно как му се хващате на трола повечето ;д
![]()
те момичетата много обичат момчето да е с пъпки и да има косми по члена
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
На колко си? Защото... определено не си зрял.
+1?Първоначално написано от PinkPan7her
Максимум 13-14 години бих му дал..
Леле,момчето ми ,върви си удари няколко бързи и тогава се върни.Мамка му ,колко още такива тъпизми ще се навъдят.Зрял си ,зрял си пък колко да си зрял?!Момичето ще дойде ,когато най-малко очакваш.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
EpicСпоко, и аз пуснах тема скоро, като теб...Обаче, в нея пише, че вървя след гъза (с извинение) на неподходящия иии...Абе не смятам да се забърквам с него повече...Та и ти, не знам отчаян ли си, ще вземеш от много бързане за първи път да излезеш на среща с някоя, която не е за теб и тогава, ще съжеляваш 100 пъти повече отколкото сега
Наистина, повярвай ми, имаш време...!
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Не бъди толкова груб, мисля, че му е достатъчно това, което другите писаха...!Първоначално написано от Moerder
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
На 14 почти 15.. Амии имам много пъпки, члена ми е около 16 см, и имам много косми..Първоначално написано от PinkPan7her
Ъгх....Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
От това, което си написал, ми изглежда, че търсиш само приятелка за 1 нощ
Т'ва ли ти е проблемът???Gepime.com и повече няма да мрънкаш
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Времето ти за реклама изтече.![]()
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Първоначално написано от xwizkkhaLiffax
Зрелия...![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN