Здравейте! Много бих се радвал ако ми помогнете, понеже положението ми е настина много трудно, поне така го чувствам
Та проблема ми е (ако може да се нарече така), че имам ужасно голяма нужда от гадже, все едно живота ми зависи от това. Тъпото е, че никаде не мога да срещна някое свестно момиче, което да търси сериозна връзка. По-зрял съм за възрастта ми (доста) и ми изглежда почти невъзможно да намеря някоя в моята "категория". Мога да чета хората (body language) и повечето или са заети или са твърде заблудени и тъпички за мен :/
Другата част от проблема ми е нуждата. Както казах по-рано, все едно живота ми зависи от това. Бях в депресия дори, поради липсата на любов, и беше ужасна и дълга депресия.
Имам нуждата да мога да прегърна момичето, което ще обичам. Да мога да погаля топлата й, деликатна кожа, да помириша благоухайните й коси, да целуна очароващите и устни, които създават омайваща усмивка, да й се възхищавам на прелестните й ангелски очи, и да слушам красивият й гласец. ( май се улях :Р )
И тази нужда буквално ме убива. Липсата на това все едно създава огромна черна дупка там, където ми е сърцето и го разменя с агонизираща пустош =(

Та мерси че прочетохте споделеното от мен