- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Партньора ви ли е човека, който ви привлича най-много сексуа
Мисля, че въпроса е ясен.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За мен е много трудно един мъж да ме привлича сексуално без да го познавам лично, без да имаме някакъв контакт. Такова нещо не ми се е случвало, освен с настоящия ми приятел (преди да тръгнем), така че ... на въпроса - да, той е.![]()
Не искам да звуча като сноб, ама да не би да приложиха вече онази идея за премахване на пълния член в българския език? Напоследък НАВСЯКЪДЕ виждам такива грешки.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Определено партньора ми ме привлич най-много... да има и други ,които харесвам, ама нали тооо Холивудските актьори не се броят![]()
maDamn
Много ясно че НЕ. Пртньорката е постоянната дупка, а не перфектната такава!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Определено ДА! Той е и човека, който ме е привличал най-много от всичките ми партньори до сега.![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Това го разбирам все едно се е*еш с няколко човека наведнъжПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
За жалост неБившият ме е привличал най-много сексуално, но връщане назад няма. Изгорих всички мостове към него, а и така е най добре
Все пак вече съм с друг ( прекрасен ) човек, с които се обичаме и сме щастливи заедно
![]()
Всъщност да. Никой друг не ме е карал и няма и да ме накара да се чувствам така както той го прави.
Към заглавието нямаш ли някакви забележки? Не го ли забеляза?!Първоначално написано от kremen4eto
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мда, забелязах го.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Твърдо ДА.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Определено да! От всичките ми предишни партньори той изглежда най- добре и в лице и като тяло. Освен това сме заедно от доста време и знаем какво да направим за да си доставим максимално удоволствие един на друг.
Хахаха, съжалявам, не съм се изразила правилно, исках да кажа "от всичките ми партньори до сега"Първоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
сега ще си го едит-на ;д
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
принципно да , е все ще се случи да се загледаш по някоя друга , но като цяло мойта ме привлича най много
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Абсолютно да.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Много ясно, че това е причината. Мене лично не може да ме възбуди човек, към когото нямам никакви чувства или поне отношение.Първоначално написано от juveteam
Еми дай Боже всеки му.Първоначално написано от juveteam
Аз съм влюбена вече 5 години и кусур и се надявам, да си останем така цял живот... А не искам нищо по-хубаво и по-добро, защото имам най-хубавото и най-доброто.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
много ясно че партньора
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()