.

Виж резултатите на анкетата: пиете ли много вода ?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • в орпеделни дни

29 33,33%
  • не

22 25,29%
  • да

36 41,38%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Banned Мега фен

пиете ли много вода ?

извинявам се ако има такава тема..въпроса е ясен - пиете ли много вода ? .. ако да по колко на ден ? .. правя тази тема,защото нали е хубав да се пие по много вода..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Гласувам с "Въздържала се", въпреки, че го няма в анкетата . За съжаление не пия много вода освен ако не тренирам . Добре, че подобни теми ме подсещат, така че почвам...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Никак не обичам да пия вода...но знам ,че трябва!
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Гласувам с "Въздържала се", въпреки, че го няма в анкетата . За съжаление не пия много вода освен ако не тренирам . Добре, че подобни теми ме подсещат, така че почвам...
    ами сега се сетих.. нали скоро имаше статия за някоя известна личност как поддържала кожата на лицето си и изглеждала все така млада, но не помня коя личност точно беше... и бяха казали колко литра на ден минават през лицето 'и .. та сега се замислих.. освен, че е хубаво да се пие вода явно наистина има връзка с поддържането на хубава кожа в по-напредналите години.. защото нали кожата се сбръчква с годините,защото водата в тялото на човек намалява.. та сега се замислих и пуснах тази тема.. и според вас вярно ли е ? .. а иначе лично аз пия много вода.. просто така съм свикнала .. единственото лош нещо е вечер,когато ти се налага да посещаваш някой места от много вода

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    До скоро пиех много вода,над 2 литра на ден, но нещо започнах да я заменям със студени чайове и тн Иначе аз много обичам вода, де, супер вкусна ми е
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на Ankh
    Всеки ден пия по 3-4 литра, но не се насилвам-просто ми се пие.
    Като си спомня, че до преди 2 години някъде, вода изобщо не пиех...

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Старая се.Взимам си на училище литър и половина и ги изпивам до края на часовете.После като се прибера ,по 2 -3 чая и напълвам наново бутилката и се заричам да я изпия до края на деня.Ако не си го наложа ,почти не се сещам за водата ,което не е хубаво много...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Мда, доста вода пия. Тайната ми е да си държа едно пълно шише мин. вода до мишката на компютъра, и докато чатя дори сега и си пийвам. Свършва неусетно, и да - някой вечери ти се налага да ходиш на някой места често :$
    <3 d(ˆˆ)b

За съжаление не пия достатъчно вода, просто не ми се пие, освен ако не ям. През другото време трябва да се насилвам да пия и после ми се подува много стомаха.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Ами.. не. Знам, че трябва, но не ми се пие.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Старая се. През деня не се сещам, че трябва да пия, а докато се усетя, гърлото ми вече е пресъхнало и устните ми са се залепили. Вечер навасквам. В рамките на час изпивам сигурно около литър. Нощем се налага да ставам, но... поне съм спокойна, че донякъде действам превантивно на уролитиазата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Djuff
    Обичам да пия много вода, но само в определени дни, защото много често ми се налага да посещавам тоалета, а като съм навън нямам тази възможност

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Почти не пия вода. Ако пия ще е само студена, от топлата ми се повръща.
    Кока-кола пия най-често, макар че е сууупеер вредно

Аз гласувах с "в определени дни" - когато съм навън рядко се сещам, дори да имам шише с вода в чантата. Ако съм у нас и аз си държа шише с вода наоколо, за да ме подсеща
    А последната седмица съвсем целенасочено се старая да пия повечко вода - за добра хидратация, пречистване на организма и т.н.(всички знаем ползите )
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз пия много вода и много се радвам.
    Винаги имам вода около себе си и свършва неусетно.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Аз пия много вода и много се радвам.
    Винаги имам вода около себе си и свършва неусетно.
    и аз
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Когато се сетя пия вода... но това става много рядко. Иначе през тези 2- 3 дни съм постоянно жадна
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Намали си подписа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мооже би 1,5/2 литра го докарвам..

Да. Дори сега, когато сме на училище, предпочитам да си купя вода, отколкото кола или фанта. / не казвам, че не си купувам кола доста често , но и водата не остава назад. /

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Когато се сетя или когато съм много жадна. Но напоследък пия доста често.
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    От няколко месеца някъде въобще не ми се пие и не се сещам през деня. Иначе изпивам по няколко чаши вечер.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    ами сега се сетих.. нали скоро имаше статия за някоя известна личност как поддържала кожата на лицето си и изглеждала все така млада, но не помня коя личност точно беше... и бяха казали колко литра на ден минават през лицето 'и .. та сега се замислих.. освен, че е хубаво да се пие вода явно наистина има връзка с поддържането на хубава кожа в по-напредналите години.. защото нали кожата се сбръчква с годините,защото водата в тялото на човек намалява.. та сега се замислих и пуснах тази тема.. и според вас вярно ли е ? .. а иначе лично аз пия много вода.. просто така съм свикнала .. единственото лош нещо е вечер,когато ти се налага да посещаваш някой места от много вода
    Водата със сигурност е важна за кожата и за изхвърлянето на токсините особено ако човек не се храни особено здравословно. Аз явно наблягайки на плодовете и зеленчуците не изпитвам особена нужда да пия вода . Според мен е по-важно приема на витамини, особено на витамин C, защото спомага синтеза на колаган, а също така е и силен антиоксидант. Другите важни витамини за кожата са А и Е, като витамин А си е направо с анти ейдж ефект, а витамин Е хидратира кожата. Така че само с пиене на вода, няма да стане работата.

Супер фен Аватара на pressiana
    Пия по 1,5 литра поне. Добре че ме подсети с тази тема - отивам да си налея една голяма чаша.
    Иначе обичам вода. Много ми е вкусна.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Само на вечер изпивам по 1,5. Голяма съм жаба.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си