- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиете ли много вода ?
извинявам се ако има такава тема..въпроса е ясен - пиете ли много вода ? .. ако да по колко на ден ? .. правя тази тема,защото нали е хубав да се пие по много вода..![]()
Никак не обичам да пия вода...но знам ,че трябва!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ами сега се сетих.. нали скоро имаше статия за някоя известна личност как поддържала кожата на лицето си и изглеждала все така млада, но не помня коя личност точно беше... и бяха казали колко литра на ден минават през лицето 'и .. та сега се замислих.. освен, че е хубаво да се пие вода явно наистина има връзка с поддържането на хубава кожа в по-напредналите години.. защото нали кожата се сбръчква с годините,защото водата в тялото на човек намалява.. та сега се замислих и пуснах тази тема.. и според вас вярно ли е ? .. а иначе лично аз пия много вода.. просто така съм свикнала .. единственото лош нещо е вечер,когато ти се налага да посещаваш някой места от много водаПървоначално написано от Rebirthing
![]()
До скоро пиех много вода,над 2 литра на ден, но нещо започнах да я заменям със студени чайове и тнИначе аз много обичам вода, де, супер вкусна ми е
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Всеки ден пия по 3-4 литра, но не се насилвам-просто ми се пие.![]()
Като си спомня, че до преди 2 години някъде, вода изобщо не пиех...
Старая се.Взимам си на училище литър и половина и ги изпивам до края на часовете.После като се прибера ,по 2 -3 чая и напълвам наново бутилката и се заричам да я изпия до края на деня.Ако не си го наложа ,почти не се сещам за водата ,което не е хубаво много...
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Мда, доста вода пия. Тайната ми е да си държа едно пълно шише мин. вода до мишката на компютъра, и докато чатя дори сега и си пийвам. Свършва неусетно, и да - някой вечери ти се налага да ходиш на някой места често :$
<3 d(ˆˆ)b
За съжаление не пия достатъчно вода, просто не ми се пие, освен ако не ям. През другото време трябва да се насилвам да пия и после ми се подува много стомаха.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами.. не. Знам, че трябва, но не ми се пие.
Старая се. През деня не се сещам, че трябва да пия, а докато се усетя, гърлото ми вече е пресъхнало и устните ми са се залепили.Вечер навасквам. В рамките на час изпивам сигурно около литър. Нощем се налага да ставам, но... поне съм спокойна, че донякъде действам превантивно на уролитиазата.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Обичам да пия много вода, но само в определени дни, защото много често ми се налага да посещавам тоалета, а като съм навън нямам тази възможност![]()
Почти не пия вода. Ако пия ще е само студена, от топлата ми се повръща.
Кока-кола пия най-често, макар че е сууупеер вредно![]()
Аз гласувах с "в определени дни" - когато съм навън рядко се сещам, дори да имам шише с вода в чантата. Ако съм у нас и аз си държа шише с вода наоколо, за да ме подсеща![]()
А последната седмица съвсем целенасочено се старая да пия повечко вода - за добра хидратация, пречистване на организма и т.н.(всички знаем ползите)
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Аз пия много вода и много се радвам.
Винаги имам вода около себе си и свършва неусетно.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
и азПървоначално написано от nepowtorima
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Когато се сетя пия вода... но това става много рядко. Иначе през тези 2- 3 дни съм постоянно жадна![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
^Намали си подписа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да. Дори сега, когато сме на училище, предпочитам да си купя вода, отколкото кола или фанта. / не казвам, че не си купувам кола доста често, но и водата не остава назад. /
Когато се сетя или когато съм много жадна. Но напоследък пия доста често.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
От няколко месеца някъде въобще не ми се пие и не се сещам през деня. Иначе изпивам по няколко чаши вечер.
Водата със сигурност е важна за кожата и за изхвърлянето на токсините особено ако човек не се храни особено здравословно. Аз явно наблягайки на плодовете и зеленчуците не изпитвам особена нужда да пия водаПървоначално написано от FuCKkK13
. Според мен е по-важно приема на витамини, особено на витамин C, защото спомага синтеза на колаган, а също така е и силен антиоксидант. Другите важни витамини за кожата са А и Е, като витамин А си е направо с анти ейдж ефект, а витамин Е хидратира кожата. Така че само с пиене на вода, няма да стане работата.
Пия по 1,5 литра поне. Добре че ме подсети с тази тема - отивам да си налея една голяма чаша.![]()
Иначе обичам вода. Много ми е вкусна.
Само на вечер изпивам по 1,5.Голяма съм жаба.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ