- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиете ли много вода ?
Аз пия по 2-3 литра на ден и общо взето винаги съм жадна. Затова никога не излизам от нас без еднолитровото ми шише водаОт както се помня винаги си нося в мене вода, никога не съм се насилвала да пия, просто съм жадна.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
пия по 1-2 литра,особено ако ям нещо сладко
Аз изобщо не пия, знам, че трябва ама...как да свикна да пия повечко вода?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Преди пиех много малко вода, но си реших, че сама трябва да си наложа навика да пия повече и се получи.
Сега не падам по 2л. на ден.![]()
To infinity and beyond.
ами не знам.. това по принцип си е начин на живот.. пробвай няколко дни постоянно да има шише с вода до теб и всеки път като го погледнеш да си пиеш по малко.. примерно 1 глътка.. и така след седмица-две ще свикнешПървоначално написано от lqlq89
![]()
когато се сетя. Предимно сутрин като стана от леглото и търча до кухнята. През деня не се сещам. Вечерта като се прибера обръщам 1-2 чаши и толкова.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Да,по 2 литра на ден задължително![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да, пия средно между 2 и 3 литра дневно, а понякога и повече.
[b][i]Je t'aime au-del
еми в определени дни пия доста водаа понякога много малки количества ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
През лятото даже и повече.Просто много обичам да пия вода.Първоначално написано от Ankh
![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от nepowtorima
Същото.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
водата е полезна. най мнн пия сутрин като се събудя![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Не пия вода. Само когато много ожаднея, а тогава мога и цяло шише да изпия на един път.![]()
Пия супер много течности, но опре ли до вода .. май слагам такава в устата си само за да изплакна пастата за зъби ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Да ,много вода пия и много се радвам , даже от семейството аз пия най-много вода.
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
И ква е на вкус ?Първоначално написано от PullMeCloser
П.Т: Гласувах със "Не" защото не пия много вода![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Мне, не обичам,обаче ако съм наистина ожадняла само водата ми утолява жаждата
![]()
минимум по 1,5л-2л
Когато съм си в къщи пия вода постоянно. Когато съм навън - почти не. Има го проблема с тоалетната...![]()
П.с. Много обичам да пия вода!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.