И аз искам да ви питам нещо. Все си мисля,че има доста време до това пусто кандидатстване,но пък всички около мен са се ориентирали какво искат да правят и аз започнах от известно време да се чудя.Още съм 10 клас,но искам горе-долу да се ориентирам към някоя сфера.
Та,след доста обстойни прегледи и разглеждания в интернет май се спрях на специалността МИО(Международни икономически отношения).Четох,търсих,но май-май намерената информация не ми стига и реших да се допитам до вас.Според вас има ли реализация в нещото,което съм си избрала?Къде е най-подходящо да се следва тази специалност и на вас лично харесва ли ви?Може ли някой с точност да ми каже за кандидастването-изпити,предмети.. Ще съм наистина много,много благодарна,защото,както казах,не се интересувам от много време и не разполагам с много информция.

Попринцип съм добра по английски,математиката също я разбирам,литературата също ми се отдава,така че можете да споделите мнение за специалности,свързани със сферите ми да интерес.
Предполагам,че може би ще си сменя мнението до тогава,но просто искам някаква насока,съвет,защото се чувствам супер изостанала,като знам,че всички мои познати знаят какво искат още едва ли не от 5 клас(и,да,друг е въпросът дали желанията им ще се сбъднат).
Общо взето искам информация за МИО,който може да помогне ще е много добре.. А и може да давате други предполжения,съвети и каквото ви дойде наум.