.

Виж резултатите на анкетата: ?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Богат

8 25,00%
  • Красив

24 75,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на fenasf

Богат или красив?

Въпросът се отнася към момичетата - какъв партньор предпочитате? Подчертавам, че характерът няма отношение тук, да кажем, че и двамата са приятни. Единият е красавец, атлетичен, но няма кола и се облича по-скромно. Другият пък има хубава кола, облича се добре, черпи компанията си постоянно, глези гаджетата си, но в лицето и тялото е зле.

Кого бихте избрали?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Красивият.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на thebigsmile
    И аз бих избрала красивият
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Красивият
    Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    И двете.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Интелигентен?!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    щеше да е идеално,ако е и двете

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Богатият.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Интелигентен?!
    Характерът и разните такива качества са вън от обсега на темата- уточнено е в първия пост.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Богатият.
    тва е верния отговор
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Софийските потайности
    Която каже красивия - лъже! Животинското у нас си остава и винаги ще избере този, който ще осигури по-добрия живот!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

най-добре и двете
    Never back down !!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Която каже красивия - лъже! Животинското у нас си остава и винаги ще избере този, който ще осигури по-добрия живот!
    +1
    А и в един мъж никога не съм държала на "красотата", а точно на поддържания вид - добре облечен, чистъоплътен и обожавам хубавите мъжки парфюми - само това ми е достатъчно един мъж да ме привлече, дори и да не е сладникав тип с атлетично тяло. А парите са огромен плюс, макар и да не търся главно това и да не искам да разчитам на това някой да ме издържа (днес съм с него, утре - не), но пък чувстваш известна сигурност.

Град
    пространството на Дисе
    Извинявай, все пак нали ще се създава поколение. Ако е някой Квазимодо и ме плаши на изгрев слънце, къв живот и кви пет лева?
    Парите са нещо непостоянно- днес ги имаш, утре- не. Или може би вие ще се жените и развеждате съответно в сряда и петък, щото няма кинти да ви осигури добър живот?

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Извинявай, все пак нали ще се създава поколение. Ако е някой Квазимодо и ме плаши на изгрев слънце, къв живот и кви пет лева?
    Парите са нещо непостоянно- днес ги имаш, утре- не. Или може би вие ще се жените и развеждате съответно в сряда и петък, щото няма кинти да ви осигури добър живот?
    у форона едва ли някой мисли да се жени скоро...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Интелигентен?!
    Точно, не се кефя на красавци.
    От тук избраните цъкам богат, аз сама се грижа за себе си , поне и той да може, без да се налага да му бърша красивия задник.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Хаха. Това е нещо, като приятелката ти да е адски красива, и същевременно ултра-тъпа. Чешеш очите, вместо сърцето. Кво ти пука, аз вярвам, че има истински хора.
    да слуша

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от saskou
    Хаха. Това е нещо, като приятелката ти да е адски красива, и същевременно ултра-тъпа. Чешиш очите, вместо сърцето. Кво ти пука, аз вярвам, че има истински хора.
    ти твойте приятелки да не ги караш да ти решават домашните?

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Не схвана идеологията, випаджия, майна. Опитай пак
    да слуша

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    момиченцата ,които избират красивият са на не повече от 17 години
    след време ще си променят мнението
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Убеден съм, че е далеч по-добре да отглеждаш красивото си бебе в пълна мизерия и дупка. Щото нали говорим или си красив или си богат, няма и това и това. Парите днес ги имаш утре не, а с красотата да не би да не е така ? Днес си красива, утре ползваш фалшив/не тестван грим, увреждаш си лицето завинаги и край...

Има един такъв лаф за случая - "Той е финансово симпатичен"
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Град
    пространството на Дисе
    Убеден съм, че е далеч по-добре да отглеждаш красивото си бебе в пълна мизерия и дупка. Щото нали говорим или си красив или си богат, няма и това и това. Парите днес ги имаш утре не, а с красотата да не би да не е така ? Днес си красива, утре ползваш фалшив/не тестван грим, увреждаш си лицето завинаги и край...

Има един такъв лаф за случая - "Той е финансово симпатичен"
    Ако си ходил на училище само колкото да не си у вас и имаш виШу, само за да размахваш диплома пред родителските тела, оправдавайки безцелното ти пилеене на пари, ще се задоволиш и с дупката, няма как.
    Относно втората част- искам да се снимам с него на млади години, а не да се чудя в кой точно шкаф да завра снимките от сватбата.

Мега фен Аватара на xoxi
    Сега ще видим кой клони повече към материалното и кой е повърхностен.
    И спря да се върти за миг земята..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Няма да съм с човек който дори не ме привлича.. пък било то и богат ... Имам си пари, не ми трябват чуждите, за това не си и избирам партньорите по това

Мега фен Аватара на Hilary_
    уф отдавна не се бях замисляла над тема във форума.
    Не знам хора. За себе си наистина не мога да определя кое бих избрала. И двете неща както казаха вече са преходни и все пак колкото и да не им се вярва на някои съфорумници бих избрала може би красивия (без да лъжа).
    Парите може и заедно да изкарваме. Не ми е нужно той да ме издържа. А щом го харесвам и ме привлича, останалото би се наредило.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си