- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Богат или красив?
Въпросът се отнася към момичетата - какъв партньор предпочитате? Подчертавам, че характерът няма отношение тук, да кажем, че и двамата са приятни. Единият е красавец, атлетичен, но няма кола и се облича по-скромно. Другият пък има хубава кола, облича се добре, черпи компанията си постоянно, глези гаджетата си, но в лицето и тялото е зле.
Кого бихте избрали?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Красивият.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз бих избрала красивият![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Красивият![]()
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
И двете.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Интелигентен?!
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Характерът и разните такива качества са вън от обсега на темата- уточнено е в първия пост.Първоначално написано от Desir3
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
тва е верния отговорПървоначално написано от Goddess
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Която каже красивия - лъже! Животинското у нас си остава и винаги ще избере този, който ще осигури по-добрия живот!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+1Първоначално написано от Bozichko
А и в един мъж никога не съм държала на "красотата", а точно на поддържания вид - добре облечен, чистъоплътен и обожавам хубавите мъжки парфюми - само това ми е достатъчно един мъж да ме привлече, дори и да не е сладникав тип с атлетично тяло. А парите са огромен плюс, макар и да не търся главно това и да не искам да разчитам на това някой да ме издържа (днес съм с него, утре - не), но пък чувстваш известна сигурност.
Извинявай, все пак нали ще се създава поколение. Ако е някой Квазимодо и ме плаши на изгрев слънце, къв живот и кви пет лева?Първоначално написано от Bozichko
Парите са нещо непостоянно- днес ги имаш, утре- не. Или може би вие ще се жените и развеждате съответно в сряда и петък, щото няма кинти да ви осигури добър живот?
у форона едва ли някой мисли да се жени скоро...Първоначално написано от kalpazanka
Точно, не се кефя на красавци.Първоначално написано от Desir3
От тук избраните цъкам богат, аз сама се грижа за себе си , поне и той да може, без да се налага да му бърша красивия задник.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хаха. Това е нещо, като приятелката ти да е адски красива, и същевременно ултра-тъпа. Чешеш очите, вместо сърцето. Кво ти пука, аз вярвам, че има истински хора.
да слуша
ти твойте приятелки да не ги караш да ти решават домашните?Първоначално написано от saskou
Не схвана идеологията, випаджия, майна. Опитай пак
да слуша
момиченцата ,които избират красивият са на не повече от 17 години
след време ще си променят мнението
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Убеден съм, че е далеч по-добре да отглеждаш красивото си бебе в пълна мизерия и дупка. Щото нали говорим или си красив или си богат, няма и това и това. Парите днес ги имаш утре не, а с красотата да не би да не е така ? Днес си красива, утре ползваш фалшив/не тестван грим, увреждаш си лицето завинаги и край...Първоначално написано от kalpazanka
Има един такъв лаф за случая - "Той е финансово симпатичен"![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ако си ходил на училище само колкото да не си у вас и имаш виШу, само за да размахваш диплома пред родителските тела, оправдавайки безцелното ти пилеене на пари, ще се задоволиш и с дупката, няма как.Първоначално написано от Bozichko
Относно втората част- искам да се снимам с него на млади години, а не да се чудя в кой точно шкаф да завра снимките от сватбата.
Сега ще видим кой клони повече към материалното и кой е повърхностен.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Няма да съм с човек който дори не ме привлича.. пък било то и богат ... Имам си пари, не ми трябват чуждите, за това не си и избирам партньорите по това
уф отдавна не се бях замисляла над тема във форума.![]()
Не знам хора. За себе си наистина не мога да определя кое бих избрала. И двете неща както казаха вече са преходни и все пак колкото и да не им се вярва на някои съфорумници бих избрала може би красивия (без да лъжа).
Парите може и заедно да изкарваме. Не ми е нужно той да ме издържа. А щом го харесвам и ме привлича, останалото би се наредило.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3