.

Виж резултатите на анкетата: ?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Богат

8 25,00%
  • Красив

24 75,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И двете.
    Впрочем никъде не е казано, че богатият е грозен, а красивият - беден като църковна мишка. Тъй че идеята с криенето на снимки в шкафа или с живеенето в мизерия, нямат много общо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    И двете.
    Впрочем никъде не е казано, че богатият е грозен, а красивият - беден като църковна мишка. Тъй че идеята с криенето на снимки в шкафа или с живеенето в мизерия, нямат много общо.
    Абсолютно.
    И моля ви се, кажете ми, кога за последно видяхте красив, но беден или богат, но грозен или всякакви такива "но"-та? Или само си чешете пръстите по клавиатурата?

Аз не обръщам внимание на характера, ако човекът не ме привлече - това става с външен вид. А парите на моята възраст са бонус, а не задължителни. Но както каза Goddess е добре да се чувстваш материално осигурен. Ако планирам семейство с този човек, нещата ще са леко по-различни.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Която каже красивия - лъже! Животинското у нас си остава и винаги ще избере този, който ще осигури по-добрия живот!
    Пълни глупости Как ще съм с някого, който не ме привлича? А и не бих приела някой да ми плаща сметките или да ми купува безразборно подаръци, така че това колко пари има (или в повечето случаи родителите му) не ме засяга по никакъв начин.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Няма да съм с човек който дори не ме привлича.. пък било то и богат ... Имам си пари, не ми трябват чуждите, за това не си и избирам партньорите по това

Град
    Софийските потайности
    Като спрат мама и тате да дават паричките и като почнете да бачакте по 12-16 часове смени дневно, пак ще си говорим. Може и да не важи за всички, но е за по-голямата част. А за това, че богатството вървяло с красотата, ела в моя квартал да видиш, гадни, мазни, старци, които притежават имоти, фирми и коли за милиони... Много, изключително рядко съм срещал някой богаташ, който е сравнително млад (25-40), да е добре поддържан, добре изглеждащ, да се облича стилно, привлекателно и да му отива, да кара кола, която изпъква от другите, а не щото "най-скъпото е най-якото" и тем подобни неща. Такива съм виждал 3ма, 4ма през живота ми. Тука повечето викате богати на тези дето имат кола... Нямате си и на идея какви изроди има, които си водят по гъза всяка вечер различна пу*ка... Ма пишете си красивия и се надявайте, че и вие ще повярвате в писаниците си...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на elysunny
    бих избрала красивият, защото към него ще имам симпатии, а не към някой разглезен дечко, които парадира с парите си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си