- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Мнооого добре. Смятам да се появя на лекции чаааааааааак в понеделник![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Болят ме краката от ходене и искам масаж!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Олеолеолеолеоле, изкарали са нова колекция, олеолеоле!![]()
Утре съм първа писта там.![]()
психически зле
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Иде ми да се гръмна. Болна съм.. Искам и него да гръмна, ама.. не ми се излежава присъда..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Уморено ми е и той ми липсва. Иде четвъртък.
Затова пък днес с Л. се справихме страхотно с всичката лабораторна работа и съм доволна. Сигурно хепи-фейса ми бързо ще се изтрие утре на контролното по цитология.(стискайте ми палци)
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Цитологията е яка, бе. Поне по кратките ми малки впечатления.![]()
Аз тря си намеря нещо сладко, че ще умра :с
Оф, дразнещ смотаняк! Искам да му спукам черепа точно сега!
Скукаааааааааааааааааа![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Най-сетне ще го видя утреА как ми се прави секс .... имам чувството, че като дойде в нас още от врата ще го награбя
![]()
Време е за спане,че сме на училище...имам усещането че ще ми се случи нещо страхотно много скоро,да видим дали ще позная![]()
![]()
>>DjBelev<<
уви станах отново в 8 и 30..продължавам с останалата ми работа по книгите... вчера преразказах учебникагорда съм със себе си и доклада за читалище го свърших вчера,само тая тъпа философска антропология да ми се махне от главата и няма да има по-щастлива от мен
днес ще се видя с него,ще ходим на кафе,да си взема билет че утре заминавам за София,да върна книгите и още след обяд се връщам на към Видин,ще спимкаму тях
нямам търпение вече да го видя ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Вече се поразсъних и сега остава да си направя плана за деня.
Ще и стискам палци, да се представи добре на изпита днес,макар че не се и съмнявам. Довечера ще си я чуя, а утрще ще сме заедно.
Нямам търпение![]()
![]()
ядосана.. и слушам Bryan Adams .. малко носталгия и мисли за миналото...
![]()
Липсва ми...нямам търпение да дойде утре![]()
![]()
зле се чувствам..предадена,излъга а как можа..??до кога ще позволявам на хората да ме нараняват,няма ли да се науча вече...да не допускам НИКОй толкова близко в сърцето си :х да се забавлявам на чужд гръб,да си правя кефа да се занимавам с всички,но с никой по надълбоко и сериозно ВСИЧКИ СА ШИБАНЯЦИ И ИЗПОЛОЗвАЧИ ДОЛНИ ГАДНИ !!!!!!...![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Довърших си проекта,най-накрая може да се отдам на почивкаиска ми се да свършва тва даскало вече...последна година...сигурно след тва ще ми липсва ама
![]()
Сега се чудя с кой да си лафя и се надявам скоро да вечерям...![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Първоначално написано от kyon
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
О, абсолютно. За момента ми е любимия предмет.Първоначално написано от xBadxApple
И си изкарах 6цата днес.![]()
Щастливо ми е.Утре ще си го видя. Нааай-сетне.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Перфектно,цяла вечер правих какво ли не,но не и това което трябваше да правя-да уча..Утре ще се става рано усещам.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм! Жива и здрава съм! Останалото е подробност.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
2/3, "I'm the legend".![]()
Страхотен мъж. Висок, строен, чаровен, интелигентен, с едни такива топли очи и дълбок глас... Различен е, не е елементарен, не е лесен за разгадаване, има една такава особена... тайнственост около него, някаква меланхолия, абе, много е особено, и точно това ме тегли като магнит към него. Като глътка свеж въздух е и след всеки път, когато съм била около него ми е едно такова удволетворено и спокойно. Тихо, кротичко и търпеливо си плета мрежичката около него.![]()
Пък, ако тъпият му колега престане да ме столква, всичко ще се развива в правилната посока.