- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Леко объркана, уж всичко беше тип топ ... а сега този проблем ... надявам се петък, събота да го разрешим и да нямаме повече проблеми в това отношение![]()
трябва да тръгвaам...не искам на училищеe спи ми сe;(![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
супер ядосанаа![]()
![]()
![]()
![]()
изпуснах си шибания влак в 6 а имах много планове и го измислих и сега всико пропадаааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оф има още един шанс с автобус в 10,дано да станве че не ми се мисли
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Нещо от сутринта ми е тръгнало на криво, пък отначало почна така добре - не само че станах навреме, ми даже и с около 15 мин. по-рано; закусих, направих си кафенце, пък после...
Като не си купих ония прекрасни обувки, в които ми останаха и очите, и сърцето(и от които нямаше моя номер), ще си купя поне хубави цигари за утеха.![]()
ами.. малко по-добре от вчера... ;х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Добре ми е!
tryna stay away of drama shit.
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Изморена.И ужасно объркана,всъщност както съм от доста време.
Болен...спал съм до 2...не бях на даскало и на 99% няма да ходя на практика утре че да не подсмърчам и кашлям само на рецепцията на хотеладано се оправя бързо че не ме кефи много да съм болен
>>DjBelev<<
Той ми донесе една много интересна тениска. Жалко, че с такова 'произведение' ще трябва да си ходя само вътре. Безумие ще е, ако изляза с това чудо. Най-малкото, че ще отнеса някой здрав тупаник.
Иначе съм добре. Изнежила и разнежила съм се нещо. Прекалено ми е лигаво, не ми се прави нищо. Искам си го само него, да си се лигавим цяла вечер. Вместо това трябва да приготвям вечеря, защото може би ще имаме гости тази вечер. А миризмата на лук направо ме убива!
И спря да се върти за миг земята..
Малко ми е скука, разпуснаха ни от училище заради "студовете"
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
ужасно тъпо .
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Щааастлив![]()
Днес успях да я изненадам, хареса изненадата, а и беше съвсем неочаквано.Направо засия.
Ох обичам я![]()
Бивам.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не мога да опиша с думи колко съм щастлива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аз искам просто да се получи .. само това ..
затва се чувствам като тъпак..така де, тъпачка
(просто 'тъпак' звучи по-яко)
иначе съм малко уморена .. поне не ми писа тройката .. о.О
имам много да уча..
и тва ще мине ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Оф не ми се мисли за утре.... НЕ искамммммм ;х не не не
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
най-накрая спокойствие.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Да има човек, който изпитва напълно неподправено щастие от някакви малки неща, включващи теб...е неземно!
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер веселаИ все пак, когато се сетя за него ми става едно такова... меланхолично.. Липсва ми
Но пък се надявам скоро да го видя
![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Палаво ми е.
В такива моменти обикновено си спомням с умиление за страхотното тяло и големите, силни ръце на С., и се питам защо, по дяволите, го отрязах така брутално като кисела краставица, като можеше в момента да си въздишам сладострастно... После се сещам в каква лепка се превърна и с каква мъка се отървах, и ми минава и желание, и всичко.![]()
Колко е хубаво чувството да прочетеш стихотворение, което е специално написано за теб. Разтопих се!
Нямам търпение да видя "автора" и да му покажа колко ми е харесало.![]()
И спря да се върти за миг земята..