- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
събота - ден за мързел и абсолютен релакс. вкъщи, на топличко, с музика. чака ме малко историйка, ама довечера или утре сутрин. и понеделник ще е дългоочакван ден. много даже.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
На моменти не се понасям, само глупости знам да правя![]()
Мразя да съм болна. Студено ми е и съм с ужасна хрема.
А той е в някаква шибана депресия. Всичко около него се срутва... и е заобиколен от идиоти. Изолирал се е от всяко нещо, което може да му помогне и иска да се оправя сам.
Идиотът на кака.
Не че няма да си стъпи на краката, но ще е бавно и болезнено, а може да бъде много улеснен, стига да ме допусне до себе си...
*въздишка*
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нямам търпение да дойде утре и да си я видя.
Само да ми падне!![]()
![]()
Мразя Висша математика....![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
++++++++++++++100000000000000000000000000000Първоначално написано от sladkalady
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Цепи ме зверски главата вече втори ден подред, а нищо не помага.
Нямам търпение да дойде утре... Искам по-скоро.Толкова искам... да съм с него.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако успея да си организирам времето така, че да мога да прекарвам повече време с такива хора, ще е повече от чудесно.
И спря да се върти за миг земята..
Такаа,утре цял ден ще чертая проекти...попринцип искам да се занимавам с това,ама аз рисувам един проект за поне седмица,защото постепенно ми идват идеите,а сега трябва за 1-2 дена да направя 5-10 проекта![]()
Ама не може да се работи при такива условия...
![]()
Ще трябва да намеря време и да отида да гласувам,а трябва и да помогна на баща ми че има малко работа в апартамента...общо взето или трябва да си легна веднага или да сядам да чертая...ама ще си легна че под голямо напрежение пък работя страхотно
![]()
>>DjBelev<<
Много добре,събудих се рано,имах страхотна закуска-палачинки с шоколад.Даже вече и гласувах
![]()
![]()
![]()
[/i] Някво тъпо ми е ...имам да уча, ама важното е, че после ще излизааааам!!!! Стискайте палци да се получи...
![]()
много зле ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Депресионният месец стремглаво наближава. Запасила съм се с депресарска музика и след час си тръгвам към моята самота бърложка, където спокойно да си калявам нервите с всичката тази депресарска музика и с фактът, че всичките ми колеги се прибират утре. Абе... не е като да ми е зле.
Супер съм, прозрях колко е готино да съм рожденничкаСега ще си правя тортата,а довечера ще празнуваме
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Тъпо ми е!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
еми всякакслед малко съм на урок .. после ще видим
![]()
Много гадно, тъпо ми е и сякаш съм последният човек оцелял на тази планета, чувствам се адски самотна...![]()
![]()
![]()
mn zle![]()
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Уморена съм, не успях да се наспя изобщо- но поне маркетинга научихОчакваща с нетърпение утре...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!