- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
хехе, поласках сеПървоначално написано от Wwwooow
![]()
От Габрово
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !
Не бъди тъпак - ела ни виж
Невероятно щастлив![]()
![]()
![]()
![]()
нЕма празно. к'вото съм поискала днес, съм го получила, че и отгоре.
странен ден, възползвах се на макс.
Забила... той и той е някакъв странена напоследък ;х
Прекрасна вечер... точно това не очаквах да се случи, но хубавите неща са така..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
надявам се нощта да е точно като деня - невероятна !
лека нощ
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Време е за sleep...дано утре да е един страОтен ден![]()
>>DjBelev<<
Много работа ме чака..
Тази седмица ми минава доста бързо , това ме радва..
Още не знам как точно ще се развият нещата , но се надявам всичко да се нареди както трябва да е ..![]()
Да идва утре и да се изнасям и да си се прибирам във вкъщииУикенда се очертава да е хубав
... Живей с мечти, а не със спомени ...
радвам се,че поне част от компанията ми се прибират,вече няма да съм толкова сама,ако не друго,ще ми вдъхнат малко надежда и най-вече акъл ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ужасно и потиснато, както винаги. (или поне от 2-3 години насам)
иди ми да се нарежа, ама заради НЕГО ще устоя на болката...всъщност се изпокарахме с колежка на работата а като вика не мога да работя...както и да е...добре, че е до мен...иначе щях да изперкамм...
от няколко дни сутрините ми са все лоши. в тази къща все ще се намери кой от сутринта да те вкисне жестоко и после 'що съм раздразнителна. и тази беше такава и пак не съм на кеф, "йей".
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Наспала се. От 3 седмици насам днес за първи път успях да се наспя... поне малко. Трябваше да ставам рано всеки ден, включително и Събота и Неделя, и наистина имах нуждаЩе видя какво ще правя днес. Излиза ми се с някой, но всички са заети... Той не ме търси. А аз се будя посред нощ и си мисля за него, сънувам го... и това никак не ми харесва. Базикат ме само, че съм влюбена, а аз отказвам да го приема - не искам да се влюбвам точно в него.
Знам че не е за мен и не си заслужава, накрая пак ще съм наранена...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Изкъпах се преди малко и сега релаксирам с музика. След около час ще излизам да си я прибера от работа и да се пошматкаме малко.
Вчера беше страхтоно, а днес ще бъде още повече!![]()
![]()
ммммм, доста странно.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
странно в същото време гаднослушам Sting,Bryan Adams общо взето много стари, но запомянщи се песни ..
![]()
Скукааа....ще ходя след малко да ми видят "проектите" да видим какво ще ми кажат.
Иначе днес бях в шоктова което чух просто ме шокира
Много ми е интересно дали си мисли че аз пак ще и се вържа...
![]()
>>DjBelev<<
Няк'во ник'во уФ
даже не знам защо..хм..
изхарчих толкова много пари и то САМо за глупости..![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Много уморен,фитнеса направо ме скапва...