- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Тъпо ми е.
Целият уикенд беше доста ползотворен, а пък завърши по най-тъпия начин. Но нищо, време има в излишък, ще се оправят нещата.
Вторник ще ми е ужасен ден. Направо ми иде да избягам!
За сметка на това краят на този месец ще е запомнящ се. Нямам търпение !!!!![]()
И спря да се върти за миг земята..
Като за станала в 5 часа - бивам.
Студено ми е. И не ми се ходи толкова рано, ама шанс.
Искам си го.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер е мрачно,времето и ми е умряло пак едно.Отделно се притеснявам днес за вътрешния.. ииии ми е заспало...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Каква е da fuq тази инвазия на зодии в раздела о_0
Окончателния край на приятелството ни, харесването или каквото там беше $^$^%^%$ му![]()
ами болна съм как да се чувствам?
Са след 15 мин тръгвам към даскалото за 4 час да си направя контролното по Истрия и после пак се връщам![]()
awerw♥
много е хубаво да живееш нависоко! ставам, чудя се защо живея, а през прозореца по хълмовете отсреща се къдри мъгла, която се слива със сивото небе и въпреки че градът е мрачен е адски красиво. ^^^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Наспах се,обаче много си я мисля.Дано да си е заслужавало ранното ставане и да е свършила работата.А навън е такова гадно време![]()
Отделно нещо ме боли гърлото отивам да си взема нещо.
Чувствам се удовлетворена от подготовката ми за контролното,дано се справя чудесно..
малко разочарована от него..но..
и времето е <333
Today is Monday..BLAH
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
То ебаси времето вънка ........
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Дааа!! И при мен е аадския клинч! И те първа ще обикалям целия център и направо не ми се мисли! Ше стана на шушулка!Първоначално написано от Priceless
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
ДА, адския студ е навън..няма думи...повече няма да ходя никъде днеска, само вътре ще си седя на топличко.
awerw♥
в момента ми е адски депресирано, заради времето навънка![]()
Nothing Last Forever
да, именно.Първоначално написано от daniela0108
![]()
Много е студено и е едно такова...никво...
awerw♥
взех го..баси притеснението дето беше за външния чак не ми се мисли...
![]()
сега спокойно мога да започвам да учаа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мързи ме...имам точно 3 плътни шибани седмици да науча по 5 предмета,по които другия месец имам изпити .. а не съм започнала и един .. а се занимавам с всякакви други щуротии ..мисля за едно момче.. щото не трябва да станат нещата нормално..трябва да има игра..да се дърпаме..да се правим на недостъпни и всякакви детски истории .. нямам думи и супер много съм объркана.. и ще си тегля май куршума след ден два ..![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Окончателно се разболях и целият свят ми е крив.![]()
You are broken, I can fix you...
Объркана съм.
И времето ме дразни.
С нея ли бе? Точно с нея? Сериозно? След всичкия огън и жупел по неин адрес?!
Всички са на училище, а аз тук пред лаптопа.
Чувствам се като отстранена от света. И ми е едно лигаво. Няма пред кой и с кой да си излея лигавнята.. /много рядко ми се случва/ Пък и включително ми е едно саднато.. Бахти примесите на чувства!!
Ужас.. и този сън съвсем ме обърка.. аз май се поулях..
ама нали е тема за това как се чувстваме..
чувствам, че искам най-накрая да има някой който да ме прегърне така силно и да спре времето ... /изключвам родителите си.. говоря за момче/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Имам чувството, че всичките ми близки хора са ме изоставили, а точно сега имам огромна нужда от тях...
Не намирам думи, с които да опиша колко много ми липсва...
*въздишка*
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами времето отговаря напълно на всичко,което се случва вътре в мене...гадните тегави чувства,адски дъждовно.. Пфф
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
глуповато... искам да стане тихо, че да се почувствам у дома си в собствената си къща. чака ме биология, а не ми се занимава. ъх..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Наспах се, копелееее!
Много свежо. Сега съм гладен и трябва да си напъна гъза да започна проект за работа + разказ.![]()
Ами ядосвам се на лошото време.. боли ме стомахът ужасяващо многоСпи ми се, утре отново съм на СИП и се чудя как ще издържа и утре 9 часа в дсл. Общо взето- днес не ми е ден.
![]()