- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
перфектноо,чакам го да идва![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля си колко е яко, че имам четири почивни дена. Ох,кеф!
Изкарах си 6-чка днеска, супер съм
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Как може да има такива идиоти!?!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
няма по-щастлива от мен...с най-добрите приятелки съм,пиеме яко и си ни е суперррр![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не мисля за нищо лошооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ужасно изморена...откакто съм излязла в 7 се прибирам чак сега и май след малко си лягам да спя.
Последните няколко часа не спирам да се усмихвам.
Толкова, толкова, толкова... съм щастлива, че го имам до себе си.
Щях да напиша "че имам човек като него..", но се редактирах. Всъщност какъвто и да беше, достатъчно щеше да ми е, че е просто ТОЙ.
Обожавам го!
Гледам някакви наши снимки от преди две-три години и имам чувството, че усмивката ми ще стигне до ушите.
По-добре да взема да си лягам, че утре път ме чака.
И спря да се върти за миг земята..
спазихме си традицията да вечеряме заедно, беше ни супер готино и се чувствам адски добре, но и същевременно тъжна. ще сме заедно пак чак във вторник. а до тогава има векове сякаш..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Като парцал.
Прекарахме цялата нощ в разговор по телефона... нямам представа колко часа са това, но не съм мигнала въобще и се чувствам на прага на силите си.
Разбрах някои неща. Каза ми някои неща...
След като ме накара да се разплача и после усмихна, се чувствам някак различно.
Странно е. Много.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пфф напират утре да ходя на село,ама не ми се ходи..ще има пиене,да,ама се пак мисля да пропусна пак..
Скуката пак ме е налегнала,явно скоро няма да има интересни и хубави събития около моя живот...нормално
>>DjBelev<<
Лошо ми е![]()
![]()
Дано ми мине,че след малко на работа нз как ще изтрая.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Когато губиш от самото начало, губиш и мерак, отиваш си вкъщи, гледаш телевизия и си лягаш. Когато обаче спечелиш малко в началото, се амбицираш."
ла-ла-ла
Той е нещо прекрасно! <3
възстановявам се от вчера,добре беше-доволна съм,но направих грешка и му писах смс![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Разнежва ме това създание. Чувствата ми към него са над обхвата на познатата реч, но не бива да се оплитам отново. Това няма как да стане. Просто му се радвам адски много. От друга страна малко се дразня, че нещата не се помръдват наникъде, въпреки всичките ми усилия... Ще мине, но ме яде от време на време.
като всяка друга събота. почивам си, излежавам се, на топличко, спокойно ми е. скучно, но спокойно. ще поизляза, ще се ми омръзне бързо, ще се върна и ще скучая отново пред компа. мдааа, като всяка събота.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Искам да дойде утре!!!!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Сестра ми най-после си е тук <3
Ще бъдат хубави почивни дни ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
преди малко написах огромен пост, прочетох го и си казах, че тва са пълни шитни
таа...
чувствам се ужасно
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Разочарована съм. Омръзна ми да прощавам, омръзна ми да вярвам и да се надявам, омръзна ми да мечтая, омръзна ми да чакам. Толкова ми омръзнаха всички, че вече даже не намирам смисъл да реагирам по какъвто и да било начин на поредното разочарование.
Получих най,най-хубавия колет от най,най-любимите ми хора,как бих могла да бъда...Така искам да си ги видя и двете,а ще стане най-рано пролетта или лятотоПусти километри...
![]()
Ta...облякох котарака в хелуинския костюм,който ми изпратихаИ той изглежда доволен, през цялото време мъркаше
И изобщо много ми е щастливо...
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
С една дума тъпоИ музиката не ми влияе ..
Спи ми сее!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...