- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
мм.. доста добреприятни срещи имах днес , все с любими хора
![]()
все още не мога да се нарадвам на новия си цвят на косата , нямам търпение да се видя след месец , когато е напълно готово всичко ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ох изтръпна ми крака и ръката.. охх ..
Иначе се чувствам толкова странно..
не искам нищо да не е така.. искам всичко да е така както е в мечтите мии
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Тъпо ми е ... уж щях да се виждам с един приятел, той пък взе, че се отметна в последният момент ( колко в негов стил ) ...
Не ми се задържа в нас, ама хич!!!
Айде за утре плана е ясен, и за вторник горе долу, остана понеделника да намеря с кой да си уплътня времето, че остана ли в нас подивявам ....
Как може да правят хелоуин в любимия ми бар днес?! КАК МОЖЕ ДА Е ДНЕС?! Няма пък да се маскирам! Защо не си е в понеделник? Вторника е почивен, какво им пречи?! Оф, яко са зле...
Това не значи, че няма да отида, разбира се.![]()
Абе последно време нямам желание за нищо...имам толкова предложения да изляза с приятели ама никъде не ми се ходи...иска ми се да имам някоя любовна авантюра да живна малко![]()
>>DjBelev<<
Доста изморена от работа и се опитвам да се събудя с едно кафе,че се очертава готина вечер днес!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Как може винаги да ми развали настроението точно когато ми е най - добре? как?Омръзна ми вече. Искам да се махне, да не го виждам!
МАЛОУМНИК!
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Малко караници, ама след товаа![]()
Страхотен ден, но вече съм изморена![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Обичам си моя данчоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази раздяла за да се случи може ми има вече 3-ти човек...
Някоя бивша може би![]()
Перфектно![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Безразлично
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Куул. Утре ще съм детегледачка на пълен работен ден, което значи, че явно не съм толкова безотговорна и безпардонна, щом ми поверяват човешко, дишащо, мърдащо същество, нали?![]()
Трябваше да си легна по-рано, че да съм свежарка утре, ама след тва двойното кафе днес въобще не ми е до сън. Плюс това книгата е супер интересна и ми върви, и въобще не ми се губи време в сън, щом мога да си прелиствам страниците.
Днес ми свършиха цигарите и с какъвто плам изпуших последната, май хич няма да ми е трудно да не си купувам нова кутия. Интересно ми е колко ще издържа тоя път, 'щото го карам на принципа на Марк Твен.![]()
в момента... много тъпо :\
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Беше баси вечерта.Просто ако някой ми беше казал,че така ще протече вечерта щях да се изсмея..Не мога да повярам просто.Толкова много неща да станат..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не трябваше да пия толкова. Боли ме главата. Криво ми е. Трябва да се сбия с някой.
Temet Nosce
벨야카
Наспах се, закусих, сега слушам музика да се доразсъня.
След около час отивам да гласувам и след това ще си я видя. Леле какво я чака!![]()
ПП. Следващата седмица ако не ми се обадят тия, отивам и директно си взимам парите, писна ми.
Познавам един човек, който утре ще има мускулна треска.Пардон, двама сме. :P
Сега ще си допия кафето и отивам да гласувам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не мога да опиша разочарованието, което изпитвам от съгражданите си. Просто не мога. Дано не го изберат тоя охлюв за кмет, че ще си сърбат шитавата попара после най-малко 4 години!
Всичко друго е прекрасно! Той е прекрасен, аз покрай него също!
Супер!!.. До сега бягах в гората
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Same here.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Кат бомба със закъснител съм.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Доволна. Днес пак ще е готин ден...
И ми е мързеливо, а банята ме зове.