- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
То вече и аз не знам как съм...Нямам никакво желание да излизам,а приятелите се сърдят,че все отказвам и се дърпам...Трябва и да уча![]()
Перфектно!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Искам да го видя.. липсва ми усмивката му
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Амии .. нормалноЧакам да стане утре.. Хелоуин
Дано да бъде яко, а трябва малко да поуча..
![]()
![]()
Всички ли ще празнуват Хелоуин?!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Очаквам той да прояви интерес, който очевадно не проявява.Не мога да проумея защо му е толкова трудно..
Чувствам се гадно,опитвам да го игнорирам .. колкото и несполучливо да се получава..
ла-ла-ла
I got a hangover woooow. [Taio Cruz - Hangover]![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Страхоооооооооооооооооооо ооооооооооотен ден!!!!!!!
Обичам я толкова много! Де да беше всеки ден такъв![]()
![]()
Отделно се притеснявам, дано утре да направи повече отколкото очаква на изпитите, и дано най - сетне ми се обадят вече тези от курсовете, че ..
Ужасно влюбено ми е иначе![]()
Блах, хейтърско ми е. И без нищо лично към двойката на раздела, ама в хейтърските ми дни направо ми се гади от прекалено многото им любов. Имам нужна от едно грубо... Така де, искам да изразходя малко енергия и да си лягам.
Според мен имаш нужда отПървоначално написано от babity
![]()
Бинго! С'а да си оставя ли телефонния номер?![]()
Пробвай с тема в следващия след този разделПървоначално написано от babity
![]()
Спокойна, уравновесена, доволна...
и в същото време напрегната по един доста приятен начин.
Странно ... той дори не е от Варна ( нищо, че има реалната възможност да дойде да работи и живее тук ), а вече яко е хлътнал по мене ... не, че ми е безразличен ама ... Ох защо винаги ме поставят в такива ситуации оплетени ....
Спи ми се.Като се сещам за него леко ме наболява сърчицето...
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Имам плашещо много планове за утре.
Много се надявам той да ми позволи да изпълня всичко.
Знам колко е изморен, знам, че нищо не му се прави, НО все пак..
Скоро не съм била толкова вдъхновена.
Обожааавам го!
Дано не ми резне крилете утре.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Едно, две, три, чет'ри, пет, шест, седем, осем, девет, десет....на-на-на-на!Много ми е добре! И сега съм в такова състояние, в което няма да има сън! Настроила съм си плановете спрямо свободното време и се чувствам перфектно! Ще гледам във вторник да стана на време и ще уча цял ден, че да мога да си легна на време вечерта за да стана сутринта нормално и ЛЕСНО за училище.
Имам някакви нови теории...и искам да зарибявам всякакви хора!!!
Много си го обичам много ми е миличъъъък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-накрая щастие и за мен![]()
Трябва да отида на лекарстрах ме е
ама много..
![]()
![]()
![]()
![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Колко хубаво щеше да е ако ме хващаше сън...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
събудено и изкъпано ми е. Денят се заформя интересно ще се видя с приятелка, еееевентуално и с другата, ще тичкам по задачките и на нашите, но поне съм в града. най-накрая утре е вторник .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."