- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Баааси утре как не ми се ходи на работа, зле ми е.
Ама трябва. 10 дни до важното събитие, инак.
чувствам се досадна, драматична
и се чудя защо ми е да съм дълбокомислена постоянно
и не е ли ужасно, че винаги си сам? дори когато се опитваш да си плосък, защото всъщност бягаш от истинската си същност
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Егати бъгавото ми е. Яд ме е повече от колкото него.
Само да започне работа и... ще съм адски спокойна, пък и съм сигурна, че отношенията ни ще се заздравят. Ако не друго, то поне ще е малко по-уравновесен и няма да ми крещи за щяло и нещяло.
Пък аз съм гадна и не мога да го търпя такъв, при което му тегля майните и... не стигаме до никъде.
Не че не го разбирам, не че не ме е грижа, ама и той от време на време трябва да се замисля върху държанието си.
Абе... нищо не е както трябва. Омръзна ми да чакам.
И много говоря.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ташак ли си пеавиш ве ?!!Защо трябва да е буквално навсякъде...Писна ми самото му присъствие така ме изнервя,а дори нз какво изпитвам към него ( и защо ставам толкова нервна покрай него)...и без това вечерта ми беше скапана,а кото го видях първата ми мисъл беше да си тръгна,а тъкмо беше започнало да ми става весело
ще полудея вече
![]()
Оф, милата.Първоначално написано от Infinity
Очертава се един страхотен ден. Само някой да посмее да го обърка, тежко му и горко.
егати лошото начало на деня.. трябва най-накрая да си преглтъна тъпата гордост и да се справя с това.. мразя се.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мхм, мхм.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Same here.Първоначално написано от kalpazanka
Очакваме инфо от теб или Сиси как е минало днес![]()
![]()
Бива.Преди малко изпратих най-добрата ми приятелка,тръгва за София...а на мен ми остават още 11 дниии и аз да драсвам ... нямам търпение![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Събудиха ме доста хладнокръвно тази сутрин, но нищо.. Имам още 2-3 часа работа тук и след това ще мога да си доспя.
Тази вечер се очертава да бъде просто прекрасна и ще ми трябват повечко заделени сили.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Той не разбира от намеци, но пък показва интерес.. ще видим дали ще се получи нещо.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Като в последният почивен ден![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Тази вечер съм спала само 4 часа,събудих се сама и се бях наспала![]()
Иначе последен почивен ден,а ме чака доста натоварена седмица в даскало.И за капак емоционалната ми обърквация...
Искам само да си довърша ензимите, да си изпия спокойно кафето, да се наблъскам доволно и да си събера багажа. И между другото е редно да се самопочерпя. 2 месеца без Мърррр. Вчера се сетих, че не съм мислила за него от доста време и щях да си купя шоколад за награда, ако консумирах боклуци, разбира се. Мммм, рано или късно нещо ще излезе, сигурна съм.
Много, много, много съм щастливаааааааа![]()
I love you
you beautiful
our hearts become one
and we would love
is to end world ...![]()
![]()
Болна на рожденния си ден ;( ама добре, че вчера празнувах![]()
Искам да танцуваааааам .. искам като снощиискам на Колоссс .. ето и аз почнах да говоря за това, а до преди ден не бях такава
Ама с какъвто се събираш, такъв ставаш
![]()
Купих си кларкове, хелл йеа.
Излязли са и 2 епизода на Мисфитс, ще ги изгледам и ще лягам да спя, че утре имам проклето училище.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оффф, тва даскало! УжассссТ!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Гадно... Изобщо не трябваше да се захващам с това...![]()
Прочетох си книгата и това май е единственото смислено нещо, което се амбицирах да направя тия дни. "Всичко друго може да почака" и "за всичко си има време", ама... тц. Супер мързеливо ми е напоследък, зверски ми се спи, организацията хич я няма и нещата започват да куцат. Ако можех за мъничко поне да се преодолея...