.
Затворена тема
Страница 25 от 81 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2020
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако днеска издържа за 1ви ден да не му напиша нито редче по скайп ще е голямо постижение. Трудно, ще е но трябва!!! направя ли го сам ще ме потърси.
    Иначе се чувствам като съпруга на най-безхаберният мъж ... уж след като се събрах с бившият всичко трябваше да е по мед и масло, а вместо това той грам време не ми е отделил днес ... Така е със временните заместители и положения ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Умирам от скука...и утре даскало...ужс....
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Въобще .. ама въобще не ми се ходи на тъпото училище.
    Толкова има за учене, а толкова малко време..
    Нищо не ми върви.. все съм болна, все съм зле..
    що за живот живея?

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    * Стана ясно, че НИКОЙ не харесва училището .. То тва си е ясно, де
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Голям е идиот продължава да се държи все едно не му пука.. но каквото беше беше.. айде пътя мойто момче
    пф и утре даскало замислям се дали да ходя въобще Вкиснато ми е хич не съм в настроение

anonymous708973
    Guest
    Щастлива!
    Егати готините почивни дни изкарах! Надявам се и на него да му е било хубаво с мен

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Щастлива!
    Егати готините почивни дни изкарах! Надявам се и на него да му е било хубаво с мен
    Същото, само че в мъжки род

Иначе днес беше натоварен ден сутринта, яко се изнервих но всичко мина като си я видях и бяхме цял следобед заедно. Да не повярваш какво разнообразие вадим за някои неща

Обичам я тооолкова много

утре "прекрасно" контролно по история

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    утре "прекрасно" контролно по история
    Аз пък имам по математика
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на babity
    ^Искам да имам и по двете, само да можех да нямам колоквиум по биохимия (пукеееееее). Трябва да събирам багажа и да се готвя да спя. Малко ми е размътена главата. Не трябва да позволявам на главата ми да се размътва само защото е неустоимо невероятен и прекрасен 'щото т'ва просто няма филм, в който да може да се случи. Тази вечер съм малко разнежена и след малко може да почна да тегля майни, 'щото имам на кой за какво, пък и не се понасям толкова дебилски добронамерена.

Град
    Бургас
    Трябва да си лягам вече, обаче не ми се спи.. Утре ще ставам рано .. Офф, пак се започва .. 4 дена почивка и сега пак на т'ва гадно даскало, просто не е истина

Повече от фен Аватара на reni7o0o

не сме се виждали цяяяял месец, днес се видяхме най-после по скайп, а в петъъъъъъъъъъъъък като си дойде... маийкооооооооо няма да го пусна, няма да спра да си го целувам и да му се радвам
    Искам да е петък, искам да е петък, искам да е петъъъъъъъъъъъък

Чувствам се като пълен глупак , защото си изтървах единствения шанс
    Nulla

доста щастлива май (:

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Въй много ми се спи човек.. ама много рано бе. Оти тъй оО ? То май щото станах в 7:30, знам ли оО аф аф.... лягам си !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Добро утро, ден!
    Днес имам 3 часа зоология и 6-часовото упражнение по цитология. Добре, че ще ядем тутманик на закуска. Жалко само, че няма да си го видя, но и утре е ден.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тази сутрин станах по - рано от обикновено, но нещо не ми се спи.

Сега остава да си направя плана за деня и всичко ще е ок. И искам да дойде по - бързо утре

като излъгана глупачка и толкова много боли..само за него мисля - със ставането и до лягането ...не трябва, не заслужава...
    The sky's the limit ..

Супер фен Аватара на gabsit000
    няма вече да издържа у нас...колко глухи хора може да има,един скапан звънец не могат да чуят,та трябва аз да стана в 7 и 30 да отключвам .. добре,че останаха само още 10 дни и се махам .. днес трябва да свърша няколко задачки,после трябва да поуча и да дочета книгата,днес направо ще я прочета до края, нямам търпение да разбера как свършва..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре пия се кафето и уча по история..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Отвратителен ден се очертава. Разчитам абсолютно и изцяло на късмета, цяло чудо ще е, ако ми се размине.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Най - накрая около мен няма момче, което да ми бърка в здравето!

п.п. Инстанбул - ще ми липсваш!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Баси прецаквацията ... отивам аз за лекции, гледам в стаята некви други, викам си бах му работата и за кво дойдох аз, само път да бия ... Поне университета е на 15 мин от нас ... Ще ида в 3 за упражнението, пък дано поне него караме, че не ми се ходи пак напразно.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    И да,гадно ми е,че не дава пет пари за мен ..
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на LeprikonA
    откачалки направиха ми деня супер як
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си