- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Ако днеска издържа за 1ви ден да не му напиша нито редче по скайп ще е голямо постижение. Трудно, ще е но трябва!!! направя ли го сам ще ме потърси.
Иначе се чувствам като съпруга на най-безхаберният мъж ... уж след като се събрах с бившият всичко трябваше да е по мед и масло, а вместо това той грам време не ми е отделил днес ... Така е със временните заместители и положения ...
Умирам от скука...и утре даскало...ужс....![]()
>>DjBelev<<
Въобще .. ама въобще не ми се ходи на тъпото училище.
Толкова има за учене, а толкова малко време..
Нищо не ми върви.. все съм болна, все съм зле..
що за живот живея?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
* Стана ясно, че НИКОЙ не харесва училището.. То тва си е ясно, де
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Голям е идиотпродължава да се държи все едно не му пука.. но каквото беше беше.. айде пътя мойто момче
![]()
пф и утре даскало замислям се дали да ходя въобщеВкиснато ми е хич не съм в настроение
Щастлива!
Егати готините почивни дни изкарах! Надявам се и на него да му е било хубаво с мен![]()
Същото, само че в мъжки родПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Иначе днес беше натоварен ден сутринта, яко се изнервих но всичко мина като си я видях и бяхме цял следобед заедно. Да не повярваш какво разнообразие вадим за някои неща![]()
Обичам я тооолкова много![]()
утре "прекрасно" контролно по история![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз пък имам по математикаПървоначално написано от kyon
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
^Искам да имам и по двете, само да можех да нямам колоквиум по биохимия (пукеееееее). Трябва да събирам багажа и да се готвя да спя. Малко ми е размътена главата. Не трябва да позволявам на главата ми да се размътва само защото е неустоимо невероятен и прекрасен 'щото т'ва просто няма филм, в който да може да се случи. Тази вечер съм малко разнежена и след малко може да почна да тегля майни, 'щото имам на кой за какво, пък и не се понасям толкова дебилски добронамерена.
Трябва да си лягам вече, обаче не ми се спи.. Утре ще ставам рано .. Офф, пак се започва .. 4 дена почивка и сега пак на т'ва гадно даскало, просто не е истина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не сме се виждали цяяяял месец, днес се видяхме най-после по скайп, а в петъъъъъъъъъъъъък като си дойде... маийкооооооооо няма да го пусна, няма да спра да си го целувам и да му се радвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да е петък, искам да е петък, искам да е петъъъъъъъъъъъък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чувствам се като пълен глупак , защото си изтървах единствения шанс![]()
Nulla
Въй много ми се спи човек.. ама много рано бе. Оти тъй оО ? То май щото станах в 7:30, знам ли оО аф аф.... лягам си !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Добро утро, ден!
Днес имам 3 часа зоология и 6-часовото упражнение по цитология. Добре, че ще ядем тутманик на закуска.Жалко само, че няма да си го видя, но и утре е ден.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тази сутрин станах по - рано от обикновено, но нещо не ми се спи.
Сега остава да си направя плана за деня и всичко ще е ок. И искам да дойде по - бързо утре![]()
![]()
като излъгана глупачка и толкова много боли..само за него мисля - със ставането и до лягането ...не трябва, не заслужава...
The sky's the limit ..
няма вече да издържа у нас...колко глухи хора може да има,един скапан звънец не могат да чуят,та трябва аз да стана в 7 и 30 да отключвам.. добре,че останаха само още 10 дни и се махам
.. днес трябва да свърша няколко задачки,после трябва да поуча и да дочета книгата,днес направо ще я прочета до края, нямам търпение да разбера как свършва..
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Добре пия се кафето и уча по история..![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отвратителен ден се очертава. Разчитам абсолютно и изцяло на късмета, цяло чудо ще е, ако ми се размине.
Най - накрая около мен няма момче, което да ми бърка в здравето!
п.п. Инстанбул - ще ми липсваш!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Баси прецаквацията ... отивам аз за лекции, гледам в стаята некви други, викам си бах му работата и за кво дойдох аз, само път да бия ... Поне университета е на 15 мин от нас ... Ще ида в 3 за упражнението, пък дано поне него караме, че не ми се ходи пак напразно.
откачалкинаправиха ми деня супер як
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."