- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Ужасно....![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
случва се понякогаПървоначално написано от ewiow
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Гадно ... колкото и да не сме в перфектни отношения.... сега се скарахме ... и то по моя вина .. и ... липсва миискам си го, не искам да ми е сърдит ...
Ужасно объркана...Не съм се чувствала така отдавна,защо ми влияе така,винаги когато е наоколо сърцето ми откача то и аз![]()
Имам нужда от време сама със себе си,искам да отида някъде съвсем сама,да реша какво ще правя с живота си и да си почина (и избягам) от проблемите и хората![]()
Готино и в същото време странно.
Не знам как да го чувствам вече.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
амии .. не знам заспалопа и не съм учила много иии да .. не знам и аз какво ми е
![]()
Чакаме да почне мачаGGMU !
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хипер мега ядосан! Ще прибия некой бе ко*елетаааааааааааааааааа ааааааа![]()
![]()
![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Първоначално написано от IseeDEADbodies
GGMU
Адски ми е шибано последно време...нещо не е наред,нещо ми липсва...от вчера беснея и защото и видях снимките с гаджето...не можах ли да си харесам някоя която живее по близо...да беше поне от България...ще трябва да направя като нея и да я забравя,ясно е че няма да можем да сме заедно...
>>DjBelev<<
Страхотно! Беше сууууупер интересно по цитология!
Освен това той е щастлив и аз съм щастлива, че той е щастлив.![]()
Яко ми е.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Адски объркана ... тъкмо всичко се беше наредило що годе и нещата бяха отшумели и изведнъж се появи някакъв приятел на момчето с което искам да съм, но не мога ... Само той ми липсваше ... като се прибере смятам да поговоря с това момче, може пък и да удари едно рамо знам ли ... поне от написаното от него във фейса с това впечатление останах.
Мама му стара, не ми се размина, даже ми се насипа отгоре. Д***а.
Не е като да се впрягам особено много обаче, и по-гадни дни съм имала, нищо не е загубено, по ме е яд, че някой ми е изял вкусните маслинки и ми е пресушил любимата водка. От колко време се подмята тая бутилка, никой не я докосва, аз от дъжд на вятър пия, един път да имам изключително дебилен ден и да реша, че заслужавам едно мъъничко, и да няма.
Ебати късмета, отказвам се. Лакирам се и си лягам, че кой знае още кво ще ми се случи.![]()
изостнала...
so sad ...
добре.
яд ме е, че Ачо и Мо бяха на елиминации, доволна съм че ги спасиха..
сега съм се разнежила нещо и с гаджето си се лигавим![]()
жалко че не е истинско гадже..ехх..
а днеска такава добра оферта ми вкара един млад господин, ама си има приятелка бе..после не искам да ям шамари..![]()
20та минута 1:0 .. Епа много добре, как да съм![]()
GO RED ARMY !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Влюбена !!![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
объркана
Аааааааа .. т'ва не ми харесва. Почвам да се изнервям. Пуу добре, че дойде полувремето, че да отида да ям![]()
Почвам да се изнервям ... тоя го чакам да се прибере и да поговорим вече 3ти час ... А не мога да си намеря свясно аниме с което да се разсея.
Многоо добрее..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъпа работа, определено силно разочарован. Лягам си !