- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Депресирано ми е нещоЗащо ли снощи онзи негов познат трябваше да ми го припомня ... Така добре си бях и без да мисля за Николай, а снощи дори го сънувах ... Ех значи, тъкмо си подредя живота и се намира, който е*е мамата на всичко ....
Приятни нещица ми се случват днес, съвсем неочаквани.
Позитивно ми е от една страна, а от друга си умииирам за сън.
Добре ми е, утре е петък, вечерта няма да е нещо особено, но поне преди това ще да е хубаво. дано де.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
супер тъпо....имам чувството ,че разбира всяко мое действие по различен начин от този който целя![]()
доста гадно е да гледаш някой който ти е сърдит или не иска нищо повече от това да си на разстояние от него/нея
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Поредното размазване с HIMYMРадвам се, че изпуснах толкова епизоди от новия сезон, сега се съсипвам от смях !
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много яко сериалче indeed, новата серия излиза чак след 4 денаПървоначално написано от IseeDEADbodies
. Anyways гърлото ме наболява нещо .... и тъкмо мисля да гледам още някоя друга серия на Stargate Atlantis
Nulla
Е аз наваксвам седмия сезон, сега го метнах .. still in progress, 5ти еп. ;д
То добре, че беше един приятел да ме светне че новия сезон е почнал, покрай тая работа бях загърбил доста от нещата на които отделях време.
по темата - аз хубав се разцепвам сега, но остават още 3 епизода... скуката пак ще ме налегне след ~ един час.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
В напрежение съм.. Чакам един СМС от 2 минути и нещо..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
2 дни съм болен и не съм излизал, скука. Поне днес посвърших още работа, но просто без компания е..гъз
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
бях бесен.. сега ми е некво никво.. както винаги си върша коректно работата.. но защо пък да не ме преебат с парите.. нали сме в България..![]()
What if.. ?
Напрегнато ми е, за утре ии въобще искам да минава по-бързо, защото почти не се издържа вече ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
сънена все още,пак станах в ранните часове и не се учудвам (като си лягам в 23 в колко искам да ставам) днес сериозно съм се заела вече да уча,че малко остана,но все още е рано...
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Станах преди малко, отивам да закуся и да се запретвам да чистя![]()
И следобяда отивам да си я прибера![]()
Следват два дълги тежки часа упражнение по математика.![]()
После съм на работа де, а там 100 на 100 ще е интересно, макар че тези неща вече съм ги правила по веднъж. С микровезната не знам дали ще се справя, че е от старите и е доста сложна.![]()
Поне след това ще си го видя.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Отпаднало ми.Май ще трябва още 1 кафе..![]()
Отделно съм бясна на шефа си,няма такъв загубен човек просто!!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Попринцип се радвам, че е петък, обаче днес имам тооолкова много за учене, работа и разкарване цял ден насам-натам.
Има само едно единствено нещо, което ме накара днес да стана от леглото. И то нещо, което не е сигурно дали е така. Ще видя след няколко часа. Ако не е така, не ми се мисли как ще събера сили за целия ден. Просто не знам.
И спря да се върти за миг земята..
Като знам колко учене ме чака и направо не ми се почва![]()
Малко съм му ядосана,защото винаги ми прави проблем за едно и също нещо.И още повече му се дразня ,като ми каже"Имам ти доверие"-да бе,имаш ми .....Поне да не ме лъже![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ох, утре съм на урокЧувствах се идеално преди да се сетя...
![]()
Трябва да обикалям по магазините или днес следобяд, или утре след урока, да си взимам официални дрехи, че в неделя ще е цирк
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Петъкпетъкпетъъъъък!
...ужасено крещеше черният дроб.Първоначално написано от PinkPan7her
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.