- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Днес беше скучен ден...боли ме и гълото.
Обаче 51 минутния разговор по скайп с нея оправи нещата за секунда![]()
![]()
Чувствам се подтиснат....гадно, объркано. Времето е пълен shit, което още повече ме депресира. Получих 1вата си 2-ка за годината(както и 80% от класа). Доста гадна ситуация общо взето.![]()
Олеле как ми олекна! Направо камък ми падна от сърцето и сега е свободно и толкова обичливо, толкова място имам в него, чувството е невероятно и усещам, че ще започва да ми харесва все повече и повече!
![]()
Уморена съм малко. :P Или бая. Днес станах в 5, редих се за учебници в библиотеката, после 2 часа зоология, 2 ботаника и 3 часа неорганична химия. И то упражнения.Имам нужда да се сгуша в него и да си останем така с часове... Много би ме отпуснало. Но засега се налага да се примиря с горещия душ за сгряване. Много е студено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Забравих си чадъра днес и не ми остана нищо друго ,освен да "потанцувам" под дъжда. Спира да ти дреме когато те намокри..почувствах се добре,въпреки че мразя есента. Всички ме гледаха странно ,а аз просто бях мокра..и весела. Още ме държи веселото![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
+++ ...Първоначално написано от onestar
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Вече се успокоих, че едни идиоти така ме бяха изнервили, че щях да изпотроша всичко в нас ...
Утре най-сетне ще си видя слънчицето![]()
В четвъртъка нямало да имам лекция от 3 тоест от 1 нататъка до другият понеделник съм free и ще имам повече време за гаджето![]()
Била съм и по-добре.
Днес всички са някакви заспали и в лошо настроение. Не казвам, че аз не съм, но поне се старая да не ми личи.
Утре вечер ще се чувствам много по-добре! 24 часа.. ах, трябва да ги преживея някак!!!!
И спря да се върти за миг земята..
"Един ден се случва... Случва се това, че си изправен на крака някъде и си даваш сметка, че не искаш да бъдеш никого от тези, които са наоколо. Не искаш да бъдеш шибания смотаняк, на когото си разбил главата. Нито баща си, нито брат ти, нито който и да е от шибаното ти семейство. Нито искаш да бъдеш съдията. Дори не искаш да бъдеш себе си. Само искаш да избягаш. Да избягаш с всичка сила от мястото на което си."
заспало.имам още да уча, имам и СИП и довечера ще съм директно у нас май..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре съм,след малко ще се захвана да поуча.Качили са и новия епизод от сериалчето,ще го дръпна и ще го изгледам после![]()
И да-липсва ми.Мм ще и драсна един смс![]()
Доволна съм от днешния ден и от хората, с които го прекарах.
Когато гледам положително на всичко, всичко гледа положително на мен. Това е една от малкото ми хубави мисли, които трябва да запомня и да използвам по-често.
Преди малко ми се случи за първи път да задрема на бюрото и то с вдигната глава. Ужасно изморена съм и адски много ми се спи, но легна ли сега, утре ще се повтори същата работа.
Ще почета.
И спря да се върти за миг земята..
Сънлива. И мислеща за уикенда.
Това момченце ми грабна окото, определено.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Въх.., сериозно объркана.
Много объркана. Е*аси мазалото..
Чувствам се като чукундуризатор, в общи линии.![]()
Щастлив.
Обичам като вечерта си говорим и ми разказва как е минал деня и.Искам я![]()
![]()
някъде четох, че вторниците са най-мизерните дни - е днес се потвърди.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Екстра. Нещата взеха да се развиват в правилната посока и... мда. Изненадвам се(приятно, разбира се) от себе си и от великодушието на околните.
Излиза ми се.
Искам на високи токчета и на бар.
Ужаснооо. Всичко в училище се прецака, всичко вкъщи с прпрецака и вече почвам да се чудя на някой пука ли му за мен!!![]()
Страхотно.Научих се да режа на криокат.
И си говоря с него...
Ох, искам секс. Кога ще дойде събота?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Доволна и притесненааааа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.