- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Като не броим, че пак цяла вечер играх с будали... картите бяха добри. Като цяло излизането беше приятно.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
АДСКИ ТЪПО МИ Е .. и зле ..
мразя да съм в такова настроение .. и защо пак ми беше да се ровя в некви стари хронологии .. като ще ме хване носталгиятанякво гадно ееее ... се 1 съм в миналото
БЛЯК
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Бива ли такова нещо, бях що-горе в добро настроение и в мига в който се прибрах... СПЕЕЕЕК !! Ултра тъпнята братче xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Главицата зверски ме боли и ми се гади вече втори ден, откачам.
Някакво супер весело ми е тази сутрин![]()
Освен това видях една много добра оферта за работа, пратих си ЦВ-то пък да видим. А и само след около 2 часа ще си я видя и пак цял ден ще сме заедно![]()
Чувствам се добре днес !
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Безсънието продължава... тоя път дремнах цели 2 часа![]()
Съненоо![]()
много ми се спи,а ей сега трябва да тръгвам за работа..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Великолепно.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Липсва ми 2 пъти повече от вчера и 2 пъти по-малко от утреShe is special...
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
току що станах ..
сънувах,че сметката ми за телефона е голяма и веднага щом се събудих я проверих и се оказа,че не е сън![]()
Уфф
иначе навън е пролет![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Странно ми е.
Много.
I'm inlove with a criminal...
някак си ми е доволно и съм щастлива,днес се подстригах,имам си нова прическа![]()
![]()
...днес трябва да попрегледам по история на специалността,за последно каквото ми остана не разбрано и с нея приключих..започнах и нова книжка,дано да е интересна както предишната.. :P
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Отвратително се чувствам. Омръзна ми.
Оф... и напоследък не ми остава време за нищо.
Иска ми се да вярвам, че не може да стане по-зле.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Леко изнервена. Уж трябва да ходя на гости у един фр. а като го знам кво е разсеяно, заблеяно и как никога не си дига шибаният телефон ... Дори още час не ми е обадил да ми каже, а иначе навин да ме взема от нас ... За кво ли се занимавам и аз с такива неорганизирани хора, като точно това е едно от качествата които най-много мразя у един човек.
EVERYDAY IM SHUFFLIN !
п.п. - позор за оная песен, където го "изричат", като видях клипа шях да повърна ;х
hardstyle 4life !
Тъпо.![]()
Днес цял ден си вися в нас.
Свърших супер много домакинска работа, гледах филм, четох.. Сега вече не знам какво да правя. Не ми се излиза, защото замръзвам и имам подозренията, че отново се разболявам.
Все пак денят ми минава сравнително добре. Сутринта се наспах като хората и това ме зареди положително за целия ден.
И спря да се върти за миг земята..
Необичайно добре.![]()
Голяма част от задачите бяха свършени до обяд и ме налегна от тогава насам едно блаженство... че ме мързи да си довърша 10-те страници.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не ми е денЧувствам се адски грозна, направо не мога да се погледна в огледалото
Мисля си за бившия и ми става още по - гадно.
Някак не се чувствах на място там. Затова се прибрах. Поне сега ще си останат по мъжки с брат си и братовчед си. Ако бях останала... най-много да се бяхме скарали. Така е по-добре.
Чувствам се добре, честно казано.Проведох 1 телефонен разговор, ще изляза на кафе с 1 приятел да почерпи за успешното вземане на всички изпити от първия семестър и... общо взето е това. :P
I'm inlove with a criminal...