- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
ХАХАХАХ :ддПървоначално написано от Wwwooow
Много искам (да пробвам) да набия някого!![]()
Мляко с какао + домашен козунак=win
За да е пълна наслада за сетивата, след малко ще запаля една цигара.
![]()
Искам да си направя прическа и да се гримирам и... просто искам да си създам настроение. След малко ще трябва да започна да се занимавам с това, а в главата ми се въртят някакви простотии... Пфффф! Дано безкрайната ми позитивност надделее.
Хубавко ми е.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Same hereПървоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
Изморена много..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ох преядох :Д
Странно.Трябва да приключа.Не искам.
Първоначално написано от eliyiy
изморена. а цял ден нищичко не свърших. искам утре, толкова много иска да е утре, че не ми се прекарва и минута повече у нас...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
тъжна съм![]()
Едно такова много странно ми е, но прекалено много неща се случиха днес.
Първо зарязах окончателно приятелят ми ( тва още снощи станах ), но се видя, че нищо не е и не може да бъде както преди.
Второ излязох с един приятел уж за на кафе, после минахме ме на ела в нас на гости. Отидох аз започнахме един задушевен разговор, за моите страдания по едно момче, за това как едно момиче го разигравала него нон стоп и тн. мъки и проблеми. И накрая кво стана, как стана не знам, но се озовах в леглото му, а от там нататък е ясно кво е ставало ... И най-странното е, че после пак продължихме със задушевните разговори и се подкрепихме с по едно кафе, а накрая ме изпрати до нас.
Трето скука ми е ... и май пак ще пусна някой филм, поне има пуканки, но са последният пакет![]()
Четвърто утре ми се очертава страшна тъпотия, ако не намеря с кой да ида да пия едно кафе.
Гадно и отвратително много хлътнала..
Идея си нямам к'во да ги правя тия чувства,надявам се скоро всичко да е приключило.
ла-ла-ла
Някои с пушка да ми пише на лично да му/И дам адреса си.![]()
Разбивам се на форума...Смятай колко ми е скучно !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Ох, и аз така. От единия форум на другия!![]()
Ултра-ларж ти казвам![]()
по темата - цигарата и хардстайл =![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Как може да е толкова нереално прекрасен...<3
Хах.. т'ва беше МНОГО неочаквано. Интересно, може и да захлебя...![]()
4.33 am а все още броя начините, по които мога да се самоубия. Страхотно.
Странно - не мога да опиша. Може би леко развълнуван и нетърпелив![]()
След час отивам да я взема![]()
Радвам се,че си намерих превоз до работа,така ще мога да си изпия кафето на спокойствие и да видя нещо за урока.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нервна.Нааах, споко, няма да ме изядат.
Надявам се.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
right!Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
Не знам защо ама нямам никакво настроение. Опитвам да се мотивирам по някакъв начин, да правя неща, които ми носят наслада... ама всичо ми е шитаво и го върша насила.
Дори напоследък и в самозаблуждаването не бе бива.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
след два дни тормоз, най-накрая свободааааааааааа![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."