- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
агрххххх не как е възможно нещо толкова малко на вид толкова много да ме вбеси
ужасно иде ми да пребия някого
![]()
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Утре пак се започва ...![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Супер ми е. Не знам защо, няма конкретна причина. Но ми е супер.
Може би, защото видях как се работи без пряк началник и ми хареса.
Не знам, разсъждавам си "на глас".
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
ВЕЛИКО
направих най-добрия кекс в живота си, всички го харесаха и НЕ ОТРОВИХ НИКОГОотделно ни беше адски приятно и да си кажа честно - не исках да мърдам от там.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Като след провал.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Такъв човек не бях срещала до сега. С толкова много маски.
Не го казвам в лошия смисъл. Интересно е, забавно е, но.. не знам кой всъщност е той. Познавам минимум 5 негови лица, но не знам кое е истинското. Дори не знам дали истинското е сред тези 5.
Не съм сигурна и дали искам да разбирам кой е той. Харесва ми това, че винаги е различен, винаги друг.
Имам подозрения за лицето, с което говорих за първи път.
Приятен човек ще е, ако е той.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Чувства се адски объркан...все едно е загубен в собствения си свят и мечти...не знае какво е истинско и какво не...и започва да изглежда като пълен идиот като говори за себе си в 3то лице![]()
>>DjBelev<<
Сънувах много гаден кошмар.
А след малко имам зоология.
Но пък лазиодора за пръв път вече от няколко месеца ме поздрави за добро утро, залепвайки се за стъклото на терариума.В последно време даже се чудех дали не е в депресия. :P
И днес ще си го видя.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Доста гаден при това..Първоначално написано от SisiStrange
Днеска взимам парички :P Хубав ден ще бъде.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Пак се оцъклих в 7Мааму деба искам да спя е
Сънувах и аз нек'ви мазни простотии, въобще... ужас !
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Всички ли сте сънували кошмари бе, хора?![]()
Аз пък сънувах супер як сън, който беше нахално прекъснат от гладната ми котка.
Иначе се чувствам страхотно. Въпреки, че не си доспах и не разбрах края на съня, тази сутрин ми е супер усмихната и слънчева. (слънчева за мен, вън е мъгла)
И спря да се върти за миг земята..
Мойто не беше кошмар, просто нек'ви празни рао'ти xD
Кафе + цигра + hardstyle = fuckin' good mornin' ...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Добре, неутрално някакси. Липсва ми...
адски доволна!!!:P
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Наспах се, сега отивам да се изкъпя и излизам.
Очертава се страхотна седмица![]()
И при мен е винаги така.Първоначално написано от xoxi
От на приятеля ми котката обаче.
![]()
Иначе съм... сънена, но трябва да уча, щот изпитът наближава.
И това ме депресира.![]()
I'm inlove with a criminal...
Прекалено много почнах да мисля и чак ми става тъжно,но добре че има кой да ме радва поне и то много!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Па са успах малко,ама все пак има време за кафе+цигараПроблема е че имах да пиша есе,което явно няма да напиша щото нема време
![]()
>>DjBelev<<
ядосан... разбрах , че наистина е искала да я оставя намира и най-вероятно вече хич не и пука за менвсъщност не съм сиг но всичко на всичко така излиза
![]()
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
скучно ми е. много.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
да .. слушах една песен .. и естествено се натъжих .. пуснах си филмче, при условие че имам конттролно,но няма значение![]()