- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Ама к'во се обаждам и аз... давам тъпи идеи самоУтре се очертава интересен ден. А дано ми се сбъднат очакванията
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
нещастнааа... изядох цял сандвич, а днес трябваше да живея на вода.. ;(
Моят живот + Моите избори + Моите грешки + Моите поуки = НЕ CA ВАША РАБОТА! ще си го напиша на челото.. ;;х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
СЪЩОТО!!!!Първоначално написано от Wwwooow
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Никак,чакам си го да се прибере и да му кажа колко го обичам ...тъпо ми е някво![]()
maDamn
МИНА! Тъпият, дълъг, скучен ден мина!! ЙЕС БЕ!
Да не говорим как ме боли коремът заради тоя цикъл, който си идва когато си иска, 2ра седмица ме мъчи, да го *** !
Дано утре да е по-добре. Сутринта малко фитнес, за в даскало ще си взема книжка или нещо такова, че да минава по-бързо времето...
Оф,идва ми в повече ученето за утре. Ще ми гръмне главата скоро. Дано само се справя,че да има полза от това учене.
Искам ваканция,беее....
И отново скука, ужассТ![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Едно такова никакво. Не знам какво да правя , чувствам се тъпо. Скучно ми е. И на всичкото отгоре се скарахме с най - добрия ми приятел. Надявам се нещата да се оправят , че ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не ще да се разкарва шибаната болест, бе -.-
И нямам сирене, с което да си направя картофите.
Откакто го изритах от живота си окончателно се чувствам прекрасно. Едно такова пълноценно, удволетворено, имам енергия за всичко, няма вече недоизказаност, няма вече дилеми, няма вече съмнения...
отвратително. а като знам, че до петък ще е все такова...
искам да го проспя всичкото това време.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Раните ми са ужасно грозни.
Все още не са се затворили и ме щипят непрекъснато.
Утре няма да мога да облека блузата, която бях приготвила, защото ще се виждат.НО това не пречи на вечерта да бъде незабравима!!! (каквото се очаква да е)
Не е истина колко силно се надявам нещо да не се обърка. Вложих толкова лични чувства и надежди в утрешната вечер, че ако нещо не стане както трябва.. не ми се мисли. Много ще се разочаровам!
И спря да се върти за миг земята..
Извинявай за личния въпрос, можеш и да не отговаряш, ама какви рани, какво нещо?
Изморена,но много доволна от нещата който си купихме.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
уморена!![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
ИзуменИзглежда най - добрата приятелка на гаджето ми е прикрючила 2 годишна връзка за едната глупост, преди малко си говорихме за това по скайп... аз не мога да го повярвам това, дано да се оправят
![]()
Иначе като изключим това ми е влюбено и весело. Адски щастлив съм![]()
![]()
Вие сте като семейство, бе :Д
Кофти ден. Определено. Надявах се да си поговорим, ама..греда. Имам нужда от нещо ново, нова страст, нова идея..
Ох,примесено ми е, хем ми е хубаво ,че се прибра и си говорим, хем ми е гадно,че ще се видим чак неделя![]()
![]()
![]()
maDamn
Страхотно!![]()
Dicrocоеlium lanceatum.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз съм на ниво едното нищо.. тъпо, странно и щастливо няквоо.. никво..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Рано ми е и ми се спи.Дано изкарам нормално лекциите и после на работа без да заспя над някоя стъкленица.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()