- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
отново скапан кошмаркога ли ще се наспя като хората,дано като замина да не сънувам вече
днес последен ден по-свободен, утре ме чакат триста й тридесет неща...багажи,билети едно друго,а мързелчето е в повече,но щом е за това ще се стегна и ще свърша всичко...и в петък e първия изпит да стискате палци
:P
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Добре. Като се посъбудя и направя един фитнес, ще съм 6.
изнервена. от ставането се нервя, представям си какво ще е до довечера...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
За пореден път съм удивен от хорската простотия. Т'ва наистина е жалко...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Денят ми започва страхотно, но... (знаех си, че нещо няма да е както трябва) довечера ще трябва да направя един кофти избор. Мисля, че знам кое ще избера, но все пак си е кофти.
Едното ми е сигурно, другото не е чак толкова. Аз клоня към второто.
Е, в най-лошия случай ще се прецакам много здраво, но пък.. риск печели, риск губи.
И спря да се върти за миг земята..
Несигурните неща винаги са по-интересни![]()
Ами мисля да поучаИмам чувството, че от ден насам започна да ме дразни, когато някой си хвърли боклука на земята, не в контейнера .. разбирам много неща и постоянно казвам на хората колко ги обичам .. нещо ми е станало
ще видим какво ще стане ..
![]()
Първоначално написано от Hilary_
OTНОВО !! тези хора няма ли да разберът най-сетне,че не се интересувам от тях и от мнението им,колко пъти да им го казвам и показвам ..банално става вече .. Тъпото е ,че си мислят,че ме боли от думите им,а то НИЩО ОБЩО дразни ме,че искат да ме дразнят.. и си вярват,че могат![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Някога споменавала ли съм,че мразя! химията?!![]()
Гррррр....
Страхотно е..един ден да се наспа пълноценно и като хората,а не като легна да не спра да мисля за всякви простотии около мене..пф.
И...той...е..прекрасен..ох.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
...........................................
:P
![]()
![]()
Айляк, майна.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
и аз съм така спокоПървоначално написано от iiordanova
по темата нещо ми е кофти днеска :X
Nulla
хах напълно те разбирам ..Първоначално написано от Wwwooow
Тегли им майната, както аз направих!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
постоянно им я тегля,но те не спират,от дума не разбират..трагичен случай са!Първоначално написано от Hilary_
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Самотна е вкзистенциалния смисъл на думата. Офф.... Не мога да го понасям този клас. Искам да завърша, да имам приятели. Деа знам и аз. Чудя се, аз ли съм сбъркана? Защо е лощо да си строг и стриктен? Защо е лошо да си сериозен? Защо е лошо да слушаш в час, да уважаваш учителите, да не се лигавиш, да презираш безсмислените неща? Направо искам да изчезна, задето съм пре-зряла и очевидно неприятна на всички изроди около мен.
Трябва ли да се променям? Защо никой не ме приема каквато съм? Защо ме смятат за скучна? Трябва по др. начин да се държа, за да съм харесвана ли?
Писна ми. Искам да изчезна.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Цял ден уча по тая история и вече откачих тотално.![]()
Сега ще го чакам да дойде,малко да се разсея от тия войни.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и моето обкръжение не отстъпват на твоето, сигурна съм!!Първоначално написано от Wwwooow
![]()
По темата:
Може и по - добре да е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хах не очаквах днес да ме изненада така!![]()
Обичам я и утре ще бъде прекрасен ден, пак ще сме заедно целия ден![]()
![]()
Днес съм значително по добреУспокоих се малко от всичкото простотии около мен и игричките на бившият ми. И контролното по английски днес мисля, че го направих доста добре
![]()
и кво като уча биология и като си мисля съвсем други неща.. и после не знам кво съм чела.. къв е смисъла??
уфф
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
+ много.Първоначално написано от jghgh
Бебешки истории, остави ги. 11 клас станал, ще ми плюе грозде по дъската, олигофрен.
Гр, тая контролна по география утре ще ми изпие нервичките!
Прекрасно.Хубав ден беше.
Малко съм уморена, но сега ще се наспя, ще си почина и утре...
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нищо специално , седмицата минава бавно ,а ще го видя чак в неделя за по-дълго!
Иначе всичко е ОК, успявам да си разпределя времето и ми стига за всичко![]()
maDamn
не ми се учи скапаната физика. ама изобщо.... искам храна, музика и спокойствие.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Супер раздразнителна съм от няколко дни и ми идва да късам глави.
Натоварена съм донемайкъде с всякви глупости напоследък, вися по нощите да довършвам проекти и да чета, пък сънят ми се изчерпва до някакви мижави 3-4 часа, които си открадвам от 5 часа до 8. Като войник съм вече, събуждам се преди алармата и се разсънвам от самосебе си, вече не помня кога последно пих кафе.
Фън отвсякъде. На всичкото отгоре имам ебати тъпите съседи, дето пък тях сън въобще не ги лови и ми пречат да си релаксирам на спокойствие. Малко мрън, 'щото имам поле за изява.![]()
Инак нещата не са чак толкова зле, даже се нареждат доволно. За шеги и закачки на по кафенце и цигарка винаги се намира време, обаче като се прибера вкъщи изнемогвам само при мисълта, че почва всичко наново и ме чака поредната безсънна нощ.