- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
I'm sleeping and walking, sleeping and walking, how am I doing that?!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
мързеливооо![]()
Имам толкова неща да свърша днес,явно ще се прави ново кафе...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер щастлива![]()
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
Разгорещена :Д Дося чистих и съм няква заредена с енергия, искам да дойде и да се бием с възглавници![]()
п.с. Сериозна съм, чувствам се дете :д
Станала съм с гъза нагоре,защото всичко ме дразни,най-малката думичка може да ме изкара извън нервиВсички критикуват мен,за нещо което дори и нее моя отговорност,ама им дадох да разберат,че не съм аз виновна...после се нагледах на жални погледи и извиненя,които ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕ ВБЕСИХА....шибан ден! Искам да гръмна някого!
maDamn
Писна ми вече,защо всеки път трябва историята да се повтаряТози път съм сериозна докато не си взема живота в ръце и не реша какво ще правя никакви момчета и без това само ме разочароват.А точно тази година имам нужда от спокойствие и концентрация,трябва да си взема изпита да си оправя документите за чужбина,а аз с глупости се занимавам.
Ох, точно тази година е толкова важна за мен, а аз съм се отпуснала.. не ми се учи.. нищо не ми се прави. Момчетата нещо не ме вълнуват последно време.. има кой да харесаш, но просто сега не му е времето да се занимавам с тях.. пфф.. тая математика..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Лудо влюбена в най-милото момче, което познавам.
Адски изморена!
А имам да уча, а ме мързи...
Уф.
Поне утре е петък.
Добре
Контролното днес мина що годе добре ( ако изкл. че с преписването я закъсахме и нямаше от кой, та давай всички от мене ... а после аз отнасях забележките на асистентката " ало, последната маса"
Прибрах си се в нас, наядох си се едно хубаво ( даже и в момента си похапвам гриз халва).
Снощи не знам какво ми стана и какво ми прищрака, но след като бившият ми ще ме разиграва все едно съм му на повикване, да върви подяволите! Вече грам чувства към него нямам![]()
Няма търпение да стане неделя, че да дойде едно аверче от Пловдив![]()
Мързелива и разпиляна днес.![]()
![]()
Ами едно такова мързеливо заспалоИскам поне вечерта да изляза малко ..
Добре.Прибрах се преди малко от университета. Още мъничко почивка, хапване и отивам да си науча. И утре - с него.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изморена. И болна.![]()
![]()
....
И ще започна да се пристрастявам... Хаха.![]()
Не ми се ходи на работаааа.. Искам си вкъщи... на топло.. ;( ...
I'm inlove with a criminal...
хохооо ше става филмче на 8ми ..![]()
![]()
Кой, как, защо, с кого .. сички ше го ядът!!
Не ми се занимава с простоиии ейй ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре.Даже супер.Поспах час и половина!Поучих, сега пак ще уча и към 6.30 ще изляза
После пак трябва да уча,ама шанс... А и утре най-после е петъъъъъъъък...
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Леко обидена..дано не е за мен,и дано не го мислят..Оф как да им докажа, че не е така? НЕ СЪМ ТАКАВА..
![]()
не, че съм изпуснала нещо . . ;х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Доста добре, взех си дънките (тая нощ ги сънувах- толкова ги исках), обаче блузата я нямаше вече.. Лекцията мина повече от добре, после пихме и кафе, отношенията с част от колегите се оправят![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Като си мисля за него - добре..
Като си мисля за проблемите ми пак се садвам.бум буУУУМ
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Нямам търпение да дойде уикенда.
Lonely ми е![]()
зле.....
Чудя се защо винаги се получава така!??![]()
А и съм уморена и искам да свърши тая седмица най-накрая!!!
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
+ много!!!Първоначално написано от Sh@d0w
Гаджето ми е модератор.![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()