- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Първоначално написано от SisiStrange
По темата: Щастлив и ядосан.
Щастлив заради нея.
Ядосан щото ни вкараха гол последната минута преди края на първото полувраме![]()
Предадена, уязвима и излъгана..но аз съм си виновна..Защо ми трябваше да вярвам на очевидно неискрени думи?.. Сигурно, защото това съм искала да чуя.
И при мене е хем щастлива хем ядосана.
Щастлива защото до преди 1 час бях с любимият, ядосана понеже утре, заради кретена по философия дето имал работа в понеделника, сега ще си караме семинарното упражнение утре преди лекциите .... Тоест от 9 до 5 съм в университета, а дори няма как и да кръшна ... В началото упражнение и в края упражнение, а лекциите по средата, поне те да бяха в края, да знам, че мога да се чупя, ама не ... Тоталният шит ще ми е утре .... накрая ще си взема лап топа с мене аман ....
Е поне в четвъртъка свършвам по рано и ще имам повечко време за моето слънчице![]()
^ Ти си си добре. :P Аз утре съм от 10 до 19 часа в университета. Имам 6-часово упражнение.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е да, така е, но просто съм свикнала или от 11 до 5 ( само 1 ден до 6 ) или от 9 до 3, затова сега ми се види нанагорноПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Като погледна към леглото и това пухкаво юрганче и ме връхлитат толкова спомени.![]()
Бих си стояла цял ден в леглото, слушайки музика.. обаче това училище ми проваля всичките планове и желания.
Пък после защо сутрин съм нервна.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Оф обичам ги тия дъълги разговори по скайп...действат ми много добре в дните,когато и е натоварено и не можем да се видим![]()
Шит паднахме от Уелс,защо ли го очаквах![]()
Тъпо... и разочаровано...![]()
I'm inlove with a criminal...
Чувствам се гадно. Не съм я виждал от петък и ми е много търсене...![]()
Баааааааахти клинча беее![]()
Буден в 5 часа![]()
Спи ми се. А ме чака дъъъъъълъг ден.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
за добро утро кафенце и баня. времето пак ме плаши с кучия си студ, дори не вали вече >.< поне да валеше!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
хапвам си препечени филийки , докато си лежа с лап-топа на дивана!...с други думи - добре , ама пак е ужасно студено !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
нормално...написах си докладите които ми бяха нужни за университета..сега продължавам да пиша лекциите ..макар че малко ме помръзва и се разсейвам с други неща,но все пак върша нещо![]()
![]()
...чакам и той да звънне ..вчера ме покани на кафенце ..трета среща дано да има някво развитие вече чеееее ..
накрая аз ще му скоча
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Споко,обикновено от третата среща почват нещатаПървоначално написано от gabsit000
![]()
По темата:
Бивам.Свърших половината от заплануваните неща за днес,сега съм си пуснал музика и релаксирам.По-късно ще взема да почета малко
Нямам търпение вечерта да я чуя.Заради тая настинка не можах да отида до университета да си я видя вчера.Искам да дойде петък![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
оф дано,защото супер много се изнервям като се бавят нещата..най се притеснявам,ако и днес нищо не стане ..![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Приятелят ми е в Щатите и ми липсва адски много. Времето е ужасно и се депресирам още повече!![]()
![]()
Sorry you can't define me
Sorry I break the mold
Sorry that I speak my mind
Sorry don't do what I'm told
Sorry if I don't fake it
Sorry I come too real
I will never hide what I really feel.
а аз съм идиот, ама огромен >.< вървим си ние двамцата към даскало, минаваме покрай болницата и раницата ми се размести и както си държа чадъра в ръката замахнах да я оправя и като го цапардосах по лицето....
и той ми се посмя, че първо го заразих сега се опитвам да му пренаправя физиономията![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Замислена.
И раздразнена. Сега ли трябваше да ми шурне кръв от носа - сега трябва да чакам да спре, че да вляза да се изкъпя.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Учудващо добре и щастлива, след необичайно и извънредно дългият ми престой днес в университета.
------- 18.20
Преди малко ми се обади и ми каза, че пак са се изнизали по рано от университета и ще мога да си го видя още днес
а не да чакам чак до утре
Толкова ме е яд на себе си за него..толкова..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()