- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Ive got my eyes open wide to the ceiling
Im lying on my back in the centre of a room
Ive got a voice giving me a funny feeling
Its telling me the worlds going to end real soon
Ive got to get a job otherwise Im unappealing
Do my little dance for the man and consume
So i let my energy build for the healing
![]()
![]()
Dub FX, по-пизитивно не може да ме зарежда музиката на този човек...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Всякак се чувсвам. Бясна съм, че това момиче си мисли, че ще независимо от всичко аз винаги ще бъда толкова добра и отзивчива. Дразни ме, че обвинява мен за това, че ме изпуска като приятелка. Гъделичка ме едно любопитство какво беше това днес. Обнадеждена съм като цяло по темата. Както обикнове, отново съм разгонена и ми е малко тъпо, поради липсата на обект с такава насоченост...
Нямам търпение, нямам търпение, нямаааам!![]()
А още толкова работи имам да свърша!
...много,а би трябвало да съм щастлива...Първоначално написано от Sevdito
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Всичко ме боли, студено ми е и съм изнервена като следствие на това и на още много други.
Тоа ше ме умори от смях, честно.. На всяка манджа мерудия![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мии странно! Радвам се, че е петък, защото наистина имах нужда да свърши тая седмица и от малко почивка, но от друга страна ми е адски гадно, защото харесвам едно момчее и нещата не се получават както ми се иска , но... ;/ А да и се надявам това, което си пожелах в 11:11 часа днес да се сбъдне! ^^
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
- май изгубих страхотна приятелка..Първоначално написано от CityLightsxx
- изтощена психически
- шит
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
на 11/11/11 в 11:11:11 бяхме заедно и въпреки че той смята, че е огромна глупост ме изтърпя ^.^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тъпо.. цяла седмица не сме излизали ... а в даскало и двамата сме някакви заспали и се гледаме тъпо и дремем![]()
Радвам се,че свед 1 год най-сетне си проговорихме.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бедата пак разцепи...![]()
![]()
Който си го може, го може ! Т'ва е.
http://www.youtube.com/watch?v=lhyk0RFYRJI - За верните на бг хип-хопаПоздрав.
Странно , скоро ще се видим, добре че го чух днес,защото иначе щях да се пръсна, искам да го прегърна ,да го целуна ,искам си го! Още малко остана.Денят ми мина много бързо,не разбрах кога... искам да идва неделяяя!
maDamn
Объркана съм. Не знам какво изпитвам.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не знам как се чувствам .. 1 такова никакво ми е, както винаги .. Скучно ми е..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Нямам търпение да дойде утре,за да се видим![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Изгубих пътя отново и съм в емоционална дупка, както обикновено, на никъде не отивам, фактически ... Радвам се, че е петък и мога да помисля над много неща за живота ми .. за да открия загубилият се смисъл ..
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Разбиванки с Дистърбд ! Ама мисля да си лягам след малко.
Не е за вярване колко много неща могат да се случат за нищожен период от време.
Радвам се, че той успя да ме накара да остана. Радвам се, че полага усилия да ме задържи.
Безкрайно тъжна съм, за това че не мога да му помогна с нищо в такъв труден за него период. Ужасяващо трудно ми е да го гледам толкова унил и... да усещам "онази" тъга в гласа му.
Мразя когато съм безсилна...
Натъжава ме и Сашо. Не искам да го губя като приятел, страшно много свикнах с него. Но трябва. Яд ме е, че се получава така...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Странно...чувствам се...загубен...Утре съм на купонче ама хич не ми се ходи,а и тези болки в корема...психически и физически не съм на 100% добре...
>>DjBelev<<
Най-сетне ще сваля паяжините от блога ми.
Направих го преди повече от година и чак сега ми дойдоха идеите за него.
Не само за него всъщност. Супер много идеи за виртуални глупости ми се въртят в главата. По всичко личи, че днешния ден ще го прекарам на задникa си.
Нищо... и без това други планове нямах.
И спря да се върти за миг земята..
за разнообразие съм си харесала два филма, ще си правя романтична събота
иначе добре.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ами тъжни песнички, дефакто малко ми става мъчно за някой неща, но се надявам лошото настроение да мине![]()
Безразлично ми е.
Започвам да чета Хамлет! И се надявам този път да не заспя, защото наистина вече няма за кога да се отлага...
http://www.vbox7.com/play:7cc5dc36 - не мога да се откажа от тая песен!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от onestar
Страхотна песен![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...