- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
катооо смазан съм нещо...иска ми се да пропусна днешния "купон" ама ще ми се обидят...ако вообще отида на дискотеката то ще е за 1-2 часа...
>>DjBelev<<
Скукаааа! Как може любимият ми сървър на minecraft да е оффлайн бре мамка му .... ще се карам с тоя администратор чесно ... Поне утре ме чака един доста вълнуващ ден![]()
След цял ден учене по история,най-сетне е време за почивка.Едно кафе и една дсикотека добре ще дойдат.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Подсмърчаща. Иде ми да извия врата на кокошките около мен, които се лекуват само с чайове и парацетамол и кашлят с отворена уста.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щастлив!![]()
ПП. пак замръзнах май трябва да си взимам вече дебелото яке.
Толкова малък жест, но толкова мил.
Стопли ми сърчицето.
Сега ако не ме мързи, ще си пусна парното, за да си стопля и останалата част от мен.
И спря да се върти за миг земята..
Прекрасно.И задоволена откъм шопинг.
![]()
Ще изживея един уникален четвъртък.![]()
И утре се очертава много хубав ден.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чувствам се страхотно.Най-накрая се боядисах в цвета който исках,и съм доволна от резултата.![]()
wahaha-wahaha-wahaha.
Смях ли бе да го опишеш !![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Въобще не ми хареса този филм.. 1 час и половина от живота ми, които няма да мога да си върна.. Ужасс![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
дообрем, поизлязохме, видяхме, посмяхме се че чак стомахът ме болешеда живее оная по философия, че да и гледам конския фейс и да се смея
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Кой е той, да знам да не го гледамПървоначално написано от Anichkaxxwee
Аз от 2 дни се опитвам да изгледам The Roommate, но нещо и 2та пъти заспах...![]()
Мисля сега да му дам трети и последен шанс че нямам к'во да правя
=> по темата - ще гледам филм !Too boring !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Момиче за милиони - поне на мен не ми хареса..Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
аз гледах някъв филм- анимация, ама забравих как се казваше![]()
awerw♥
Жени боксьори... само идеята не ми харесва, к'во остава за филма![]()
On topic - Srsly.. отивам си гледам филма xD
Добре съм засега..само се притеснявам за нея-да се надяваме,че ще прескочи трапа и ще оживее..![]()
![]()
Той..![]()
![]()
Колко са зле,по-скоро тая..казах й че ако изляза утре брат ми ще остане сам,пък тя..той да не е в детската градина бе..не е,ама е студено вече времето,пали се печкаа,той тая печка как ще я наглежда..на нея като не й пука какво става със сестра й,на мен ми пука за брат ми..бахти смотаната..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Бахти тъпия филм, брат. Било е знак, че два пъти съм заспивал. Нещо ми е казвало "НЕ ГО ГЛЕДАЙ !"![]()
"Момиче за милиони" е ебати якият филм, ама малко хора могат да го оценят, просто не е за масата, дето обича типичните посредствени холивудски продукции за неволите на мажоретка-булимичка, която се занася с капитана на футболния отбор.![]()
он: След тоя разговор ми олекна на душицата, най-сетне си излях, трупаното от месеци. Не съм очаквала да получа такава подкрепа, наистина.
Готино ми е
След малко ми се свалят следващите 2 сериики на аниметоПравя си нещо за ядене, мляко с какао Нескуик и съм аз
Нямам търпение утре да посрещна на гарата един приятел
А как ми се иска бившият ми да беше в нас или аз у тях ох леле ... Така бързо щях да го вкарам в леглото, че нямаше да се усетиУчудващо много съм му навита и просто не е истина как ми се прави секс
![]()
Странно.И изморено.
I'm inlove with a criminal...
Мм, препоръчван ми е, трябва да седна да го изгледам.Първоначално написано от NambyPamby
А що се отнася до подчертаното, направо ги презирам.
Иначе как да се чувствам. След час и нещо съм на урок и трябва да седна да порешавам малко задачки. Отделно имам чувството, че животът ми нещо .. е супер безсмислен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Малко ме цепи главата. Дано формулата аналгин+кафе да пооправи нещата. Иначе ми е супер.След 2 часа някъде потеглям и ще сме у тях за втори път.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не трябваше да става така.