- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Главата минава от кафето, ама понякога положението се усложнява още повече от него. Ако имаш апарат си премери кръвното.Първоначално написано от SisiStrange
Малко скандинавска митология за рано сабайлем. Вчера имаше малко снежинки, но твърде малко... дано днес има повечко.
Не е от налягането.Първоначално написано от Irti
При мен си има леки мигрени от време на време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
най-накраая си поспах - 11 часа сън, мечта просто.
иначе дано всичко се развие както искам, че иначе толкова жестоко ще го закъсам...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Страхотно
След около 40 мин, отивам да я взема от спираката в нас. Ще бъде one wild movie&love day![]()
В очакване съм на дооста неща ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам доста да пиша..не се наспах добре..и той ми се прави на интересен..= не много добре.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Оф трябва да сядам да уча, че колко съм зле..
А ме мързи не ми се учи,не ме интересува нищо свързано с ученето
Не ми се ходи утре на училище,без това ще съм сама![]()
Не,не не не НЕееееее не искам ...УФффффф
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Абе не знам .. неделя .. Много бързо мина времето .. Щеше да бъде хубаво ако не учехме понеделник,но не.![]()
Слушам си музиката, след малко ще уча, времето е облачно, а искам СЛЪНЦЕ!![]()
Хохо, наще заминават другата седмица. Оставам сам
Всичко се развива просто чудесно ! ^^
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Чувствам сее объркана.. Имам купища работа, а нямам идея откъде да започна. Искам просто е така да си стоя в слънчевата стая, да слушам музика и да чета книга и да си приготвя нещо топло за пиене. Поне за малко да забравя колко объркана съм всъщност и каква бъркотия е живота ми...
Имам тооолко много за учене...А единственото нещо, което искам в момента е той да е при мен, да си лежим и да го гушкааам
Адски изнервена![]()
Как може шибаният влак от Пловдив да закъснее с цели 2 часа ...
Накрая и моите планове се объркаха от това, а сега трябва да ходя да си го прибирам от гарата ... и ако пак ми се е облякъл с тениска под якето ще го тупам![]()
Зле...големи "приятели" имам,писна ми от драми и глупости.После се чудят защо напоследък съм била дръпната,ами може би не ми се занимава с излишни драми които сами си създават и имам нужда от спокойствие и разбиране...Охх имам нужда от някой в когото просто да се гушна...
Аз пък вече си научих, обаче имам да преписвам за Иван Вазов няк'ви работи .. А пък как ме мързии![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Влюбена.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Празно ми е някак. И се самозалъгвам.
На моменти всичко ме дразни, искам да се телепортирам някъде, където я няма цялата тая простотия.![]()
Утехата ми () е книгата, супер интересна е, направо ме тегли като магнит. Усещам, че пак ше вися до късно над учебниците после.
Майка им шейба на тия от БДЖ-то..
Temet Nosce
벨야카
Аз противно на всичко -не съм учила,щото дееба , нямам по какво :О Шанс! Добре ми е ,днес е нагушкахме и нацелувахме,сега стоя на топло и си почивам![]()
maDamn
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
тъпо. много тъпо.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ей майка му да е-ба !!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"