- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Един ден се държи по един начин,друг по друг.Прост не знам вече какво да мисля![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
как може да се занимава с таз грозотия бе.. О.О малее нямам думи.Не стига, че малка, че грозна, че дебела, че с ужасни зъби, че и глупава на всичкото от горе.. Леле какво става? нали беше тузар,гъзар и къв ли не..
А аз все едно не съществувам или поне във виртуалното пространство Ме няма за него..Браво,много хубаво.
има ли смисъл да казвам,колко не ми се ходи на уч-ще ?![]()
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Охх, искам да ми свършат уроците, да мине тъпата първа смяна и да мога да се наспивам като хората. :/ Да си върна отново позагубения социален живот, щото ролята на ученолюбиво момиченце нещо взе да ми писва.
Аз ше й кажа на нея... *поклаща заканващо глава* ! Лягам си, скуката надделява.
едит - а може би не... ако до 5 мин няма промяна, наистина лягам !![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Малко се чувствам като в клипа на Massari - Real loveразминавам се тука с едно момиче все,трябва да разбера коя е значи
![]()
>>DjBelev<<
Ако е бил международен влак, си е напълно нормално.Първоначално написано от DragonLady
Чувствам се.. мързелива. Искам да го замъкна в леглото и да не излезем от него цяла сутрин вместо да излизам на студа и да разхождам куче.
Ама... back to the reality..
зарязвам тъпото си настроение и изчезвам, ще си го видя![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Вънка е стуууууууууууууууууд..Искам днес да се случи нещо интересно ..
Искам малко да се постопли, а като си представя какво би било зимата направо ..
Също и зачетох разни неща в cosmopolitan за обвързванията и сега ...
![]()
![]()
Какво кутре имаш, PinkPan7her ?
Добре. Ще бъде още по-добре, ако застудее още.
Йоркширски териер.
А да бе! Ся бях добре облечена и не ми беше студено на торса, ама ушите, носа и ръцете ми замръзнаха.
Искам да съм по пижама, гушната в одеало и пиейки горещ шоколад с него. Грррр!
Ядосан на и аз не знам какво. И тия шитни дето ме карат да ги правя в момента. Писнало ми е от тях, чак се изнервям още повече. А по принцип, това не е нещо за което би трябвало да се изнервя... Заключение - супер нервно и криво ми е![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ами добре... никакво време нямам да пиша в форума..за това единствено ме е яд ...иначе е много забавно,първият изпит е взет успешно...сега ще видим останалите как ще са![]()
![]()
![]()
:P :P
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
понеделник е, а искам вече да е събота, или поне петък... или направо Коледа;мандарините и момчето с ушанка
са единственото яко нещо, което съм виждала напоследък; днес имаме испанска история с Къдравелко, единствения даскал, който прилича на сладко кученце
и все пак ми се пие горещ шоколад и искам да е петък.
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
Ти му подадеш пръст, то ще ти отхапе ръката. нЕма се разберем така...
Зле![]()
Искам днес да минава по-бързо,че се очертава ужасен ден на даскалоо...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Офф... много ми е веселО особено с този Counter-Strike![]()
![]()
![]()
ESL !!!
От една страна disappointed .. нормално.
Знам си, че с очакванията идват само разочарования .. ;]
От друга .. хмм ще видим до края на деня ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ой, много съм доволна от днес, изпълнявам си задачките една по една и засега всичко върви перфектно.Прибрах се за малко да взема някои работи и сега пак изхвърчам навън, че като си помисля колко неща още имам да свърша и...
Много ми се спи, ама какво да се прави - дългът ме зове.
![]()
И да, определено щеше да ми е по-забавно, ако имаше някой, който да търчи заедно с мен, ама бахти лекия шанс. И не, не съм виновна аз.![]()
Суперско ми е , у-ще мина супер бързо,всичко беше перфектно! Моето момче днес има рожден дден и след малко тичам да се видим поне замъничко да си го нагушкам![]()
![]()
![]()
Днес ми върви!
maDamn
Днес.... Зле.... Много ми се спи, на работа е скука - нетипично за понеделник, а до 17.00 часа има още толкова много време....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Какво болно, шибано, сбъркано копеле трябва да си, че да ти доставя удоволствие да убиваш котки, да осакатяваш кучета и прочие... Ей майка му да е-ба, само да го разбера кой е тоя болен психопат... човек няма да остане от него, ей Бого!!! Да е-ба и сбърканите им нещастници
Баси майката, честно.
;@@@@@@
Толкова съм бясна... че чак е неконтролируемо...
И отново съм предадена.
От любим човек.
А може би вече не чак толкова любим..................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
![]()
Oxx, как ми върви днееес ^^ Много съм доволна, приключих със задълженията, тъкмо се прибрах ии просто отдавна не ми е минавал деня толкова бързо и без проблеми. Сега малко ме боли главата и ще дремна за час-два, после ще съм като краставичка.
![]()
Их, много ми е готино.
![]()
Не е истина колко ме мързи.
Да живее горещия шоколад Lafesta!![]()