- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Добре съмБеше сравнително спокоен ден,естествено винаги има някой който да ме изнерви,ама поне вече и това не ме впечатлява
![]()
Супер олекотено, сега когато се сетих, че не всичко се върти около него.
Живота е прекрасен, i can moove on.
Риана + Шоколадово мусче + Monster Energy = Идилия.
Щастлива.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
АА ужасс .. Какъв е тоя студ .
Не знам как се чувствам - объркано..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Усещам го, бе.
Надушвам го.
Мирише ми на него.
Все едно е зад мен. Съзнанието ми се ебава с мен.
R.I.P. ... ;/
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Раздразнена...в момента трябва да пиша ПОВЕСТВОВАНИЕ НА ДУМАТА ЛЮБОВ.Нищо не ми идва на акъла,ако беше описание по-добре щях да се справя,еххххх гадни домашнииии.
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
A-la-la-la-la-long...
Повече от доволнаа.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Малко по - добре от вчера, но си остава гадното чувство. грр ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Уморена съм... много.
И някак... недоизяснено ми е.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Добро начало на деня.
Закусвам и пия вкусен ментов чай пред компа. Само той ми липсва.
И едно Nestea.![]()
Хаха егати якия старт на деня![]()
Успах се грандиозно.![]()
Но поне се наспах за пръв път от МНОГО време.![]()
Ще ходя все пак за ботаниката де. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Снощи ядох от най-вкусният десерт, който човечеството може да си представи. По-уникално нещо не бях вкусвала, нито виждала. Устата ми се пълни със слюнка само при спомена...![]()
Мисля, че няма нужда да се споменава, че преядох.
Проявих силна воля, оставяйки си едно парче за закуска. Сега остава само да назубря урока и отивам да се отдам на блаженството отново.
И спря да се върти за миг земята..
"Малко" взе да ми писва ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пробвай чай от червен кантарион.. ще ти отрови живото от горчивина.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Добре е. Малко работа, малко нерви, малко усмивки. Наляхме едно кафе в резервоара.
сКуКъЪъ![]()
![]()
![]()
не много добре![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
БЕЗ кавички и не е НИКАК малко.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Тия в г*л.бг ще ме уморят![]()
Ебати неандерталците братче.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"