- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Пак ли? Идиот, няма да те погледна повече. .
студено ми е, а печката духа от 2 часа ;о май се разболявам ;\
гладна съм, цел ден съм на спагети и кафета .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
No special mood .Просто ми е добре.
maDamn
Защо винаги като седна да играя карти в тоя малоумен сайт се изнервям до безкрайност ? О да. щото там играят ШИБАНИ МАЛОУМНИЦИ![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Уникално щастлива!
АзЦитология!
А утре... леле какво ще става!!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бягах на стадиона и сега...кашлям като луд,излязоха ми и цигари и всичко![]()
>>DjBelev<<
вкъщи е топлооооооооо! добре ми е, да ми е топличко, да имам чай, само сняг ми липсва и ще се чувствам изключително добре.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Стажантът почна да ме налазва все по-настоятелно, сиктир.
Иначе нещата се нареждат добре, много по-добре, отколкото очаквах, има някакви временни моменти на обърканост и апатия, ама не е нещо фрапантно. Получих си нужната доза усамотение и най-сетне имам време да си подредя мислите, и да си подредя приоритетите.
от кога не съм писала тукаааа![]()
охохохо утре пак ще четем в сподели.инфо ...![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Болят ме очите и главата..сигурно е от безсъние.Сигурно ще си легна и ще си пусна Последният ергенски запой 2![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Не ми се спи, не ми се яде, не ми се пие... Излиза ми се, ама нямаааааааа![]()
Скука + Апатия =![]()
Иначе съм добре![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Много интересна вечер излезе. Много, ама много съм горда от себе си, обичам ги тези периоди, в които всичко се нарежда точка по точка, точно така, както съм искала. И ако си взема и изпита по същия начин,.. оо, да, да, сериозно се надявам да стане точно така.![]()
Изморих се днес, малко емоции, ама все пак изтощаващи. И утре вече трябва да се появя за някои часове, тая история взе да ми липсва нещо.![]()
Готино ми еУтре имам само едно семинарно упражнение по основи на управлението и издимявам
А след това деня ми се очертава още по хубав и горещ
Ммм нямам търпение да стане 17.11.2011 към 15.00
![]()
Ще трябва днес да си легна по рано от обикновено,утре ще ставам рано за урока си по графично чертане,после даскало...поне ще имаме 4 часа заради някакви изпити,после пак на стадиона да си изкашлям и останалата част от белия дроб![]()
>>DjBelev<<
Да спя или да не спя, е т'ва е въпроса !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не?!Първоначално написано от IseeDEADbodies
От сън спомен няма
![]()
П.П. Започвам да огладнявам...![]()
Why Should I?
Разнежена...
^ Същото, само че в мъжки род![]()
След 10 минути ще излизам. Ще прекараме целия ден заедно и ще си я нагушкам... много имам нужда.
дообрем, въпреки че станах късно имах време за (почти)всичко, което исках.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Станах рано, лекциите бяха гадни, а сега трябва да простирам...![]()
Why Should I?
Горе долу добре, освен, че утре съм на зъболекар![]()
awerw♥
Много хубаво мирише в зъболекарските кабинетиПървоначално написано от sapphire5
![]()
...прострях пранЙето![]()
Why Should I?
^И аз мразя да простирам. Студено ми е!
По темата: Великолепно!![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изнервена ... тоя за 2ри път ми казва, че ми се обади накрая пак аз ще трябва да звъня, а той да ми каже айде после да говорим, че сега съм зает .... И естествено като го познавам няма да се сети да купи презервативи, тоест айде пак тръшкай 3 лева за кондоми ...
-----
Идиот!!! Пълен кретен!!! В последният момент ми пише смс " няма да мога да дойда " ... и аз за къв к*р си играх да оправям къщата и да купувам презервативи ... Защо ли ми трябваше да се занимавам с бивши изобщо ... дори и само заради единият секс ...
С изключение ,че съм леко хремавка, ми е добре!Обаче имам тоооолкова много неща още да свърша ,че имам чувството,че нямам време за нищо!
maDamn
Пакккккккккккк проспах у-щето ама комп-чето, снакса и кафето дигат настроението![]()