.
Затворена тема
Страница 48 от 81 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 2020
    Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Идиот!!! Пълен кретен!!! В последният момент ми пише смс " няма да мога да дойда " ... и аз за къв к*р си играх да оправям къщата и да купувам презервативи ... Защо ли ми трябваше да се занимавам с бивши изобщо ... дори и само заради единият секс ...
    Mила, сори ако прозвучи зле, но никога няма да си приоритет за някой бивш с който сте останали само фак френдчета. Винаги ще си - ако имам време ще ходя да я бодна пак тая...
    Или свиквай или си опичай акъла и си намери някой, за който ще си заслужава ти да купиш презервативите!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Повече от фен Аватара на monny95
    Град
    Шумен
    Оф не знам,едно никакво ми е .. Нервя се естествено, причините - доста

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Готино ми еееееееееееееееееееееееее .

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Влюбена. Щастлива, че го имам.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    и аз за къв к*р си играх да оправям къщата и да купувам презервативи ...
    *смеене с глас*

По темата - Епа добре съм, още не съм учил, Ама то не, че и да науча двете лекции, които успях да запиша ще се пръсна от знания... Господ да ми е на помощ утре, че ако ме скъсат на тоя много грозно ще стане !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Гадно, как може по друг начин да се чувствам.. Все пак съм Аз и това вече е напълно нормално всеки ден да ми е така, СКАПАН !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    Бургадидас !
    Chill out man (or girl ).. why so serious oO
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Изнервен и ядосан!!! Тя продължава да ме дразни с шибания си приятел, а полудявам от т'ва! Време е да се отбия до фитнеса да разпусна малко.....
    Не бъди тъпак - ела ни виж

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ужасно разнежена,искам да си гушкам и целувам някого ама няма кой

Супер фен Аватара на shmatarok
    Днес пак ползотворен ден.
    Мързи ме да си готвя, поръчах си готова храна, ауу. Чакам да ми донесат доставката, междувременно се чудя дали има смисъл да започвам с упражненията, докато яденето дойде, или пък да почакам малко и после да се заема. ;д Ех, дилеми. Най-вероятно ще си проуча университетите.

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Ужасно разнежена,искам да си гушкам и целувам някого ама няма кой
    и аз малко тъи
    All under heaven........

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    СТРА-ХОТ-НОООО
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от granger
    СТРА-ХОТ-НОООО
    Exactly my mood!

И влюбено мноооого

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Леко изморена. Егати началото на деня дето имах , ама поне нататък нещата тръгнаха към по-добре.

За утре не искам и да знам какво ме чака

anonymous708973
    Guest
    Важен житейски урок:
    Когато момчетата горят от желание да си ги мерят на волейбол, не се бъркай.

Иначе добре, чакам съботата

Супер фен Аватара на LeprikonA
    влюбено ми е! много,много, много, много, много, много, много!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на leadyflame
    Сякаш добре

Град
    Бургадидас !
    То бива деградирала работа, ама то се осра тоя път момчето бе

Иначе.. не се оплаквам. Мислех да не уча темата и половина, която имах по УЗХР, ама преди малко един колега ми ги прати и сега дори нямам оправдание за пред себе си даже... няма начин ще се учи
    И темата за курсовата по Управление гледам, че е пратил, пфффф. И по Бизнес Етика изпита наближава.. Въобще "приятна" седмица се заформя.

Покъртена! По - спокоен човек от мен няма, а тая малка кифличка за малко да ме изкара извън релси. Голям късмет извади, че момчето до нея го хвана срам и я накара да си ходят.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на babity
    Доста тъпо. Яко кинтонемия... Ама ще ги спирам аз най - накрая тея тъпи лайнарски цигари, 'дето само ми вървят парите по тях.... Иначе съм малко объркана, т.е. доста. Едно малко селянче, което никога не е имало отношения с нищо от противоположния пол, си въобразява, че може да ме прави няк'ва резерва или утешителна награда, или... не знам и аз какво. Учтива съм, колеги сме, искала съм да сме близки.... Имах желание да му дам шанс - осра се, исках да му позволя да се праснем - осра се МОЩНО! Много скоро ще раздавам правосъдие. От друга страна пак ме налягат носталгични няк'ви мисли, което е супер тъпо от моя страна. 'Щото де факто няма за какво да ми е мъчно, освен за т'ва да ме правят на някакъв боклук и мастия... няма какво друго. Очудващо, но от време на време ми липсва малката му пишка. И за капак на любовните ми мелодрами - човекът, в който не мога да си позволя да съм влюбена. Исках да се поотпусна малко, да разпусна, ама не... всичко пак ми се събира, събира, събира... И в реда на мисли, че нямам пари и няма да излизам особено много... Може утре през деня да си направя депресарско разтоварване и да гледам малко драмички а у.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    супер...много пауър има

Мега фен Аватара на Hilary_
    Изпълнена с надежда ..

anonymous708973
    Guest
    Красива.

И палава.

Град
    Бургадидас !
    Много обичам да правя сечено на хората. И не за друго, а просто за да видят, че винаги има начин.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Готино ми е
    Утре и събота по цял ден ще съм в компанията на един много приятен човек А сега мисля да си пусна сериалчето и да му се насладя с много кола и сладко ( жалко само, че пуканките свършиха, ама нищо next time ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си