- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Mила, сори ако прозвучи зле, но никога няма да си приоритет за някой бивш с който сте останали само фак френдчета. Винаги ще си - ако имам време ще ходя да я бодна пак тая...Първоначално написано от DragonLady
Или свиквай или си опичай акъла и си намери някой, за който ще си заслужава ти да купиш презервативите!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Готино ми еееееееееееееееееееееееее .
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от DragonLady
![]()
![]()
![]()
*смеене с глас*
По темата - Епа добре съм, още не съм учил, Ама то не, че и да науча двете лекции, които успях да запиша ще се пръсна от знания... Господ да ми е на помощ утре, че ако ме скъсат на тоя много грозно ще стане !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Гадно, как може по друг начин да се чувствам.. Все пак съм Аз и това вече е напълно нормално всеки ден да ми е така, СКАПАН !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Chill out man (or girl).. why so serious oO
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Изнервен и ядосан!!! Тя продължава да ме дразни с шибания си приятел, а полудявам от т'ва! Време е да се отбия до фитнеса да разпусна малко.....![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Ужасно разнежена,искам да си гушкам и целувам някогоама няма кой
![]()
![]()
Днес пак ползотворен ден.![]()
Мързи ме да си готвя, поръчах си готова храна, ауу.Чакам да ми донесат доставката, междувременно се чудя дали има смисъл да започвам с упражненията, докато яденето дойде, или пък да почакам малко и после да се заема. ;д Ех, дилеми.
Най-вероятно ще си проуча университетите.
![]()
и аз малко тъиПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
All under heaven........
Exactly my mood!Първоначално написано от granger
![]()
И влюбено мноооого![]()
Леко изморена. Егати началото на деня дето имах, ама поне нататък нещата тръгнаха към по-добре.
За утре не искам и да знам какво ме чака![]()
Важен житейски урок:
Когато момчетата горят от желание да си ги мерят на волейбол, не се бъркай.
Иначе добре, чакам съботата![]()
влюбено ми е! много,много, много, много, много, много, много!![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
То бива деградирала работа, ама то се осра тоя път момчето бе![]()
![]()
![]()
Иначе.. не се оплаквам. Мислех да не уча темата и половина, която имах по УЗХР, ама преди малко един колега ми ги прати и сега дори нямам оправдание за пред себе си даже... няма начин ще се учи![]()
И темата за курсовата по Управление гледам, че е пратил, пфффф. И по Бизнес Етика изпита наближава.. Въобще "приятна" седмица се заформя.
Покъртена! По - спокоен човек от мен няма, а тая малка кифличка за малко да ме изкара извън релси. Голям късмет извади, че момчето до нея го хвана срам и я накара да си ходят.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Доста тъпо. Яко кинтонемия... Ама ще ги спирам аз най - накрая тея тъпи лайнарски цигари, 'дето само ми вървят парите по тях.... Иначе съм малко объркана, т.е. доста. Едно малко селянче, което никога не е имало отношения с нищо от противоположния пол, си въобразява, че може да ме прави няк'ва резерва или утешителна награда, или... не знам и аз какво. Учтива съм, колеги сме, искала съм да сме близки.... Имах желание да му дам шанс - осра се, исках да му позволя да се праснем - осра се МОЩНО! Много скоро ще раздавам правосъдие. От друга страна пак ме налягат носталгични няк'ви мисли, което е супер тъпо от моя страна. 'Щото де факто няма за какво да ми е мъчно, освен за т'ва да ме правят на някакъв боклук и мастия... няма какво друго. Очудващо, но от време на време ми липсва малката му пишка.И за капак на любовните ми мелодрами - човекът, в който не мога да си позволя да съм влюбена. Исках да се поотпусна малко, да разпусна, ама не... всичко пак ми се събира, събира, събира... И в реда на мисли, че нямам пари и няма да излизам особено много... Може утре през деня да си направя депресарско разтоварване и да гледам малко драмички а у.
Изпълнена с надежда ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Красива.
И палава.
Много обичам да правя сечено на хората. И не за друго, а просто за да видят, че винаги има начин.
Готино ми е
Утре и събота по цял ден ще съм в компанията на един много приятен човекА сега мисля да си пусна сериалчето и да му се насладя с много кола и сладко ( жалко само, че пуканките свършиха, ама нищо next time ).