- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
дообрем, въпреки че станах късно имах време за (почти)всичко, което исках.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Станах рано, лекциите бяха гадни, а сега трябва да простирам...![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Горе долу добре, освен, че утре съм на зъболекар![]()
awerw♥
Много хубаво мирише в зъболекарските кабинетиПървоначално написано от sapphire5
![]()
...прострях пранЙето![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
^И аз мразя да простирам. Студено ми е!
По темата: Великолепно!![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изнервена ... тоя за 2ри път ми казва, че ми се обади накрая пак аз ще трябва да звъня, а той да ми каже айде после да говорим, че сега съм зает .... И естествено като го познавам няма да се сети да купи презервативи, тоест айде пак тръшкай 3 лева за кондоми ...
-----
Идиот!!! Пълен кретен!!! В последният момент ми пише смс " няма да мога да дойда " ... и аз за къв к*р си играх да оправям къщата и да купувам презервативи ... Защо ли ми трябваше да се занимавам с бивши изобщо ... дори и само заради единият секс ...
С изключение ,че съм леко хремавка, ми е добре!Обаче имам тоооолкова много неща още да свърша ,че имам чувството,че нямам време за нищо!
maDamn
Пакккккккккккк проспах у-щето ама комп-чето, снакса и кафето дигат настроението![]()
Mила, сори ако прозвучи зле, но никога няма да си приоритет за някой бивш с който сте останали само фак френдчета. Винаги ще си - ако имам време ще ходя да я бодна пак тая...Първоначално написано от DragonLady
Или свиквай или си опичай акъла и си намери някой, за който ще си заслужава ти да купиш презервативите!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Готино ми еееееееееееееееееееееееее .
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от DragonLady
![]()
![]()
![]()
*смеене с глас*
По темата - Епа добре съм, още не съм учил, Ама то не, че и да науча двете лекции, които успях да запиша ще се пръсна от знания... Господ да ми е на помощ утре, че ако ме скъсат на тоя много грозно ще стане !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Гадно, как може по друг начин да се чувствам.. Все пак съм Аз и това вече е напълно нормално всеки ден да ми е така, СКАПАН !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Chill out man (or girl).. why so serious oO
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Изнервен и ядосан!!! Тя продължава да ме дразни с шибания си приятел, а полудявам от т'ва! Време е да се отбия до фитнеса да разпусна малко.....![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Ужасно разнежена,искам да си гушкам и целувам някогоама няма кой
![]()
![]()
Днес пак ползотворен ден.![]()
Мързи ме да си готвя, поръчах си готова храна, ауу.Чакам да ми донесат доставката, междувременно се чудя дали има смисъл да започвам с упражненията, докато яденето дойде, или пък да почакам малко и после да се заема. ;д Ех, дилеми.
Най-вероятно ще си проуча университетите.
![]()
и аз малко тъиПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
All under heaven........
Exactly my mood!Първоначално написано от granger
![]()
И влюбено мноооого![]()
Леко изморена. Егати началото на деня дето имах, ама поне нататък нещата тръгнаха към по-добре.
За утре не искам и да знам какво ме чака![]()
Важен житейски урок:
Когато момчетата горят от желание да си ги мерят на волейбол, не се бъркай.
Иначе добре, чакам съботата![]()
влюбено ми е! много,много, много, много, много, много, много!![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."