- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Мда, ще знаеш, че на него ти си му първа мисъл всеки ден и адски много му дреме дали си злобееш из темите.Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
По темата: Чакам кафето за утре да стане готово и си лягам. Утре ме чака дълъг ден. Упражнение по математика, после на работа, а след това ще ме изпитват по зоология. :P Дано се справим бързо с това и да ни остане време и за друго. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
То си пролича, няма к'во друго да се каже. Да дерзае там с бана
Гледам Lord of the rings![]()
![]()
![]()
Bitchez they come, they go !
Pressto care !!!
I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.
Той, в случай, че не си забелязал, трие коментарите на всички, които не пишат в темите по темите. Не само твоите. Ти си този, който по неизвестни причини го възприема лично и започва да спами 50 пъти повече. Както и да е, мен този спор (или каквото е там) въобще не ме засяга, пък доколкото видях и на Радослав не му е най-важна мисъл в живота. Лека нощ.Първоначално написано от IseeDEADbodies1
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама ти к'во ми се обясняваш в момента ? Да съм искал мнение? Адвокат ли си му, к'во ? Не ме занимавай. (Без лоши чувства, просто няма к'во да се говори). От цялата работа го изкарвате, че мен много ме засяга щото. Опасни сте. Все едно спирам да се занимавам с глупости (демек с него). К'вото имах и на когото (мисля че) трябваше казах.
По темата - Лягам. То се е видяло, че утре ще стана рано да ги допрегледам останалите теми.
Pressto care !!!
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
Добре, след един от онези блажени моменти сутринта, когато песчо лежи по гръб, а аз му галя коремчето, докато той се опитва (и успява) да ме ближе. Сладурчо.
Мисля си за него... Вече е пеееееетъъък, а утре е събота <33
Добре. Почивен ден и в едната работа и в другата. Началниците да го..Да пуснат някакъв аванс да не им..
Може да има разходка по планината барабар с ядене, пиене, мраз и красота. За душичката трябва да има нещо, ей!
заспало. трудно заспах нещо и много пъти се събуждах ей така от нищото. иначе е петък! петък! най-накрая ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Оф заблудих се,че ме обича..Да си върви на Банско и да си е спокоен...човек,който ми казва -че до като бяхме разделени бил по спокоен..няма място в сърцето ми..
ВЕЧЕ ДАЖЕ И НЕ МЕ БОЛИ![]()
нунанка ми се .. а не мога да си обясня защо ..![]()
Надявам се да се разсея малко ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Днес ми е много весело.
Вчера имаше малко скандали etc, но днес настроението се върна.
Някакво ми е изпълнено с положителни емоции, много енергия.. Не мога да стоя на едно място от кеф.
В училище единствено първият час може да ми скапе кефа, НО се надявам днес госпожата да е човек. Останалите часове са ми песен.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Грр, имам да пиша една щуротия по немски и ся се сетих.
Боли ме стомах, обаче стане ли 5 аса ще ми видят прекрасния гръб на работа и два дни ще се отдам на размазвация, филмчета, много мляко с какао и ако съдбата е благосклонна, може и секс да има![]()
А днес ми е последен ден с една много близка приятелка, която утре рано сутринта лети за Англия - ще трябва да се отбележи подобаващо!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
амиии объркана и лееко несигурна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Damn...а ме боли и коремът, и кръстът...Дано вечерта да е хубава,ще се празнува рожден ден![]()
maDamn
Тамън я написах и компютърът трябваше да се рестартира, нали?!? Ебаси...Първоначално написано от PinkPan7her
^ Пантерке клик с десен бутон на “My Computer” отиди “Properties”. След това отиди на “Advanced” tab-а, след това “Startup and Recovery”, натисни бутона “Settings”. Махни отметката на “Automatically Restart” после ок и си готова. Не съвсем де, сигурно има някакъв хардуерен проблем (предполагам със захранването на компютъра ти), но...
И трябва да си изградиш навик да сейфаш нещата по - често ;p
По темата: В добро настроение, след малко излизам да я взема от работа и после ще... "преговаряме"![]()
Нернормалната песен.http://www.youtube.com/watch?v=2YJU3...&feature=share :rofl: Свободни, ангажирани, дрогирани, безмоторни, братчета, сестричета, раз'ираш ли... Родният секс е в опасност, намаляамИ..Зат'ва, ние, сексолюбивите идиоти, сексуалните дупермени...
се обединихме в съюз на сексуалните сили... Нашият знак е.. ВИСОКО ВДИГНАТ ... СРЕДЕН ПРЪСТ!
![]()
![]()
![]()
Ох, как ми е ... разновидно сега.![]()
I'm inlove with a criminal...
Предадена и силно разочарована,Не знам кой път да поема...
Най-накрая се прибрах!Време е за биррраааааа
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Време е за следобeдна чаша топло кафе!![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Прекрасно! едва изтраях последния учебен ден за седмицата.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Охх вече и аз не мога да се познаяКакво става с мен
![]()
пия кафе и ми е много самотно![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Най-накрая спокойствие.. от 7 сутринта съм излязъл, сега си влизам в стаята !!! Ужс !
Pressto care !!!
Чувствам се сууууупер. Сега ще хапна,после още една вечеряНаправих си тае бо-то и се чувствам много доволна,изкъпах се и дори ядосаното ми мина
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.