- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
оф, толкова е яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяк
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мега якооо![]()
+ ;дПървоначално написано от Priceless
кой би се досетил,че това,което си помисля,ще се случи след няколко часа.(а беше почти невъзможно. )
и не за първи път ми се случва..
Изумявам се от себе си
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Уморена... 3 часа лекции и после 6 часа упражнение... Егати и деня. И утре пак имам супер много работа. Не знам вече кога да си почивам. То няма кога. Искам вече да дойде петък да си го гушна, че вече 4 дена не съм го виждала... с утре 4 де.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Борих се със зъби и нокти, за да постигна това, което искам, и сега, когато вече го държа в ръцете си(образно казано), ми е... безразлично. Очаквах да се почувствам удволетворена и щастлива, горда дори със себе си и с възможностите си след преодоляването на всевъзможни перипетии, обаче шанс. Успехите в един аспект от живота ти не могат да компенсират липсата на такива в друг, поне не и за постоянно.
Бичим метълкор. :>
ще взема да последвам примера.Първоначално написано от xBadxApple
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Днес цял ден ми е умряло.
Снощи легнах сравнително и рано и сутринта едвам успях да изпълзя от леглото в 6 часа.
Цял ден ми беше като мъгла в училище, а пък и точно днес ми бяха и всички СИП-ове, та трябваше да стоя почти до 4 часа в даскалото, при положение, че съм първа смяна.
Сега с мъка си прегледах програмата, утре имам най-отвратителния предмет, но е чак в края на деня, за това ще използвам другите часове за да уча по него. Сега въобще не ми се занимава. Ще си лягам.
Днес не успяхме да се видим с него, а по телефона говорихме няма и 2 минути. Това никак не ми харесва, но май ще трябва да свиквам вече.
Няма значение, утре ще си наваксаме пропуснатото от днес.
И спря да се върти за миг земята..
а днес станах с EndzeitПървоначално написано от xBadxApple
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Nicht so gut..
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
някакво никакво...станах супер рано..да ме пита човек защо..![]()
още седя по пижама и се чудя какво да правя...чакам водата да се стопли да се изкъпя.. днес към един ще дойде да ме вземе да ходим най-после на кафе,но за какво с приятели му
![]()
![]()
..както и да е ..все ще го видя ...
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
най-накрая една сутрин да се събудя и слънце да огрява стаята ми. носи положително настроение.
Значии пак го сънувах. ОФ. Много е як.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
В нас ми е студено,а за навън да не говоря.Изобщо не ми се излиза сега и като знам какви скандали ще стават пак за тая втора бална...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щастливо ми е![]()
Чувствам се щастлива и влюбена и адски много привързана, което малко ме притеснявам, ноооо се чувствам късметлийка![]()
A.D.I.D.A.S.
Студено ми е, самотно ми е, тъжно ми е и съм разочарована от него...
Спи ми се, а трябва да уча.. Тъкмо почна училище, а аз съм отегчена и изморена,така,сякаш е края на годината...
Малко ми е мъчно за него, защото довечера няма да прекараме повече от половин час заедно, много го обичам..
![]()
![]()
Ще видим как ще съм на 5 кафета, един Ред Бул и половин литър кола. Сигурно ще подскачам като пинг понг след известни минути време.Чувствам се прекрасно, той ще идва при мен и нямам търпение да го нагушкам едно такова хубаво и силно<3!
Имам работа,а само като си помисля и ми се затварят очитеужас...как може да ми се спи чак толкова много бе
![]()
>>DjBelev<<
5 кафета, половин литър кола и кенче ред булПървоначално написано от ForzaFelipe
после ти се подскача до късно :Д
Мнооого добреЧувствам се много красива днес (то това май е за първи път
),но как инъче като днес толкова хубави момчета ме "сваляха"
,а ТОЙ какво чака още,не ме вълнуват другите,а той...