- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Амм,какво да ми е? Петък,супер,а утре е събота....още по-яко!![]()
Ей хорската наглост край няма !![]()
Чак е жалко...
Bitchez they come, they go !
Pressto care !!!
I swear, I never meant to let it die.. I just don't care about you anymore.
It's not fair when you said that, I didn't try... I just don't care about you anymore!
MD Beddah - Тежко-звукова промишленост... Цък.
супер много мега влюбено ми еутре сутрин ще наваксаме изгубеното време ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Кого ли заблуждавам ... Не съм способна да обичам отново не и след онзи мъж ...
Колкото и да е добро новото ми гадже с мен, колкото и голям жест да направи местейки се в нов град само заради мен, колкото и да ми е приятно в компанията му, едва ли бих могла да се влюбя в него. А той е влюбен до уши в мене ...
Никой няма да замести онзи мъж ...
Да живееш сама е най-прекрасното нещо на света.![]()
Иначе се чувствам... красива, желана и щастлива. Нещата се нареждат идеално, пък отначало колко спичах и как се притеснявах... бели кахъри общо-взето.
Ми добре съм, ама 2 афти в устата ми не ми дават мира, и нямам идея от какво са причинениДразнят ме, боли ме.. Утре ме чака пране, чистене на къщата, цял куп чинии, после и да се изкъпя и т.н. "Забавно".
И т'ва, здравословното ми състояние... на какво ли се дължи? Храня се редовно с плодове, не е нормално т'ва с афтите.
Поне косопадът ми спря
Човек като/ако ме чете, ще ме вземе за някоя бабичка с тия проблеми!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бляяя, пак се забих в мощните филми, ама поне знам много добре какво ще ми донесат, ля ляляляЕкспериментът ми беше положителен, което не ми дава никакъв повод да се радвам, тъй като това означава още повече усложнения.
Баси, бях решила, че ми върви. Тая малка спънка обаче ще ме забави. Аххххх, защо някои хора не разбират от думи, намеци и трябва да се прибягва до крути мерки, само и само да се окажат накрая още по-наранени и депресирани и все такива ...![]()
Какво ме интересува и мен.. Аз опитах, сега ще си живея живота, амаха.![]()
утрепаха се да ме прецакват, ейййтакива ученолюбиви приятели имам, че никой не може да вдигне глава от учебниците за един час в събота заради мен...
два е, не мога да спя и всичко ми се струва по-ярко и мърдащо, направо се побърквам...![]()
на сега дават нещо по едната телевизия и има някакъв нацист, ама с униформата и всичко, и си мисля как техните униформи са супер стилни, а може би е защото обичам черно и червено... глупости... ето, казах ли че се побърквам...расизма е лошо нещо... но пък униформите не са лоши... май най-добре ще е да си легна...
kthxbye
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
Суша си косата и си лягам.То голямо сушене има на моята коса де амаДнес ми се върна надеждата,че момичето което търся съществува...а може би дори и това момиче е това което търся
ще видим,има време.
Утре ще е готино купонче надявам се,дано да няма само изцепки,а само як купонДа видим дали ще си спазя обещанието че следващото момиче с което ще спя ще е момиче към който имам силни чувства,а не е нещо за една нощ де се вика,стига вече с чук-чук където ми падне(е не че ми пада често ама
).
>>DjBelev<<
Много добре мина, доволна съм. Сега остава само да се хакне най-минималната възможна цена, за да изпитам душевен оргазъм.
Ей с'А написвам набързо едни неща за вторник и отивам да се глася за излизане, че пак ще ми мрънкат каква съм шматка.![]()
Разстроена и вече не толкова объркана,просто ако продължи така,знам какво ще се случи ...![]()
maDamn
Подскачам си.![]()
Нямам търпение да го видя и да си наваксаме.
Защо парите трябва да са толкова важнии да съм толкова зависима от тях
![]()
Малко по добре съм вече. Чух се за малко с бившият ми, обаче нашият се е хванал с някаква курсова работа и после ще можем да си поприказваме по обстойно.
А си мислех, че вече съм го преживяла и няма нищо повече от приятелство ( и още нещо ) помежду ни. Е да ама не. Шибана любовКато ще прави мръсно, да прави и на него, не само на мене ...
пс трябва да се кротна вече ама ... кога ли ще стане, не се знае ....
Първоначално написано от LeprikonA
Съвсем благородно ти завиждам, Рали.
![]()
Аз утре имам изпит, а с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм учила. Почти.
И днес се скапах на работа.
И... просто ми беше супер кофти деня. С разни отсъствия. ;( ...
I'm inlove with a criminal...
Гладна и съненааа.
Поне днес се наспах хубаво и после ще си погледам филма,ама трябва и да чистяя![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Свърших си заплануваното за днес и сега съм в очакване на утрешния ден. Нямам търепение да си я видя.
Иначе ми се върти една идея в главата, хм трябва да я обмисля.
Очарована от това което направи.![]()
Инъче супер,хубава разходка беше,а сега пия кафе и ще се глася за работа.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Приключих с писането на таблицата за кръглите червеи, сега остава и да ги науча. Висшата математика sux. Не знам как ще се оправяме на контролното след 1-2 седмици. Имам чувството, че в целия поток няма кой знае колко хора, които да разбират нещо. Е, ще се оправим някак.![]()
Утре се очертава хубав ден.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много съм крива днеска. Настройвам се лека-полека на обичайно ноемрвийската хейтърска вълна. Абе... не знам вече к'во има и к'во няма смисъл, нещо тря'а да 'земе да се случи...
От депресия минах на лиготия![]()
Ооо ей сега влизам в сървъра на Minecraft да поцъкам малко и да видя ако има изтекли банове да ги махам![]()
Преуморена и в не особено добро настроение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()